Zobacz pełną wersję : Jak rzucić palenie nie przybierając na wadze ??
dragonikow
30-07-10, 20:18
Przeszukałem forum i nie napotkałem się na takie pytanie. Więc jak rzucić palenie tak aby nie przybrać na wadze ?
fallenursus
30-07-10, 21:12
nie szamac dozo
bo jak sie je http://www.bjcfoods.thailand.com/graphics/dozo-original.jpg to sie grubnie!
a ty dragonikow wez sie za jakies cwiczenia, nawet tlenowe.
to tylko twoja psyhika stary
nie palisz nie masz co zrobić ze sobą to idziesz do lodówki podgryziesz pęto kiełbachy to zjesz kanapke a kilogramy lecą.graj w pilę biegaj skacz pływaj wystarczy.
to tylko twoja psyhika stary
nie palisz nie masz co zrobić ze sobą to idziesz do lodówki podgryziesz pęto kiełbachy to zjesz kanapke a kilogramy lecą.graj w pilę biegaj skacz pływaj wystarczy.
Tiaa... bo przecież nikotyna nie ma działania termogenicznego, nie %)
fallenursus
30-07-10, 23:21
nikotyna owszem:) wiec mzoe sobie zuc gumy nikotynowe....
Taka prawda nie tyje się od samego rzucenia palenia , tylko większość szuka zamiennika bo go ciągnie do papierosa to najłatwiej wsadzić coś do mordy i jeść .
dragonikow
31-07-10, 08:34
dzięki wszystkim za odpowiedzi. Tak właśnie myślałem że ludzie na różnych forach szukają wytłumaczenia dla samych siebie. Jeszcze raz dzięki wielkie.
nie palilem 9 miesiecy, nawet kilograma nie przytylem...
nie pale od 31 grudnia 2009 do teraz... (paliłem z 6 lat) i również nic nie przytyłem
nie paliłem, nie pale i nie zamierzam, a kg przybywają: P
proponowalbym ci takie cos jak SNUS ja to bralem tydzien i rzucilem po 13 latach, fajek jaralem 2 paki dziennie. 4lata nie pale i nie mam nawrotow glodu nikotynowego no i ok 30kg na + :) przez ten czas
Gangsta Latino
31-07-10, 19:54
Ja ci polecam takie coś jak sztuczne papierosy xD Nie pamietam dokładnie nazwy ale kiedyś to reklamowali:P Przypomina papierosa ( fajke) i trzeba se wyobrażać że się jara na serio:D
Powodzenia!
Ja ci polecam takie coś jak sztuczne papierosy
ooo tak! Takie gumy do żucia są w kształcie papierosa, moja chrześnica(5lat) je lubi :)
To,że ma działanie termogeniczne nie ma wpływu ,że podczas rzucania tyjesz,a zwykłe napady głody. Jak to z uzależnieniem ;)