PDA

Zobacz pełną wersję : Witaminy Olimpa

Jokeer
29-07-10, 16:23
Powiedzcie mi czy opłaca się to kupić jako takie codzienne witaminy do spożywania?

http://allegro.pl/item1151960371_olimp_vita_min_multiple_sport_new_6 0kaps_wys_0zl.html

damiano
29-07-10, 17:58
jesli masz braki witaminowe napewno:) ja stosuje te witaminy i sa godne polecenia.oczywiscie w tym sa witaminy i mineraly wiec starczy Ci na miesiac

luo
29-07-10, 18:32
Dobre witaminki, jeden caps po śniadaniu

Dominick
29-07-10, 18:41
według mnie strata kasy.. są tańsze rownie dobre witaminy na rynku... płacisz za firme poszukaj lepiej czegoś w aptece

KowalX
30-07-10, 03:03
A moim zdaniem takie dawki nie są Ci potrzebne i starczą ewentualnie olimp witamin plus i kup w aptece ,bo nigdzie taniej nie znajdziesz.

ht
30-07-10, 08:56
ja lece daily formula i wystarczy. wczenij bralem orange triad apaki itp. roznicy zero oprocz moczu fluoroesencyjnego. na towarze daje jakies mocniejesze witaminy a normalnie to mysle ze slabsze wystarcza./

Mieczikwiat
31-07-10, 10:51
Nie wciskajcie kitu że są kiepskie. Brałem i biore. Poparte co tygodniowymi szczególowymi badaniami morfologi robionymi juz ponad rok (nie podzielę się z jakich przyczyn). Doskonale poprawiają i reguluja pracę organizmu. Polepszają wydolność i samopoczucie w porównianiu z "niebiorącymi", a też badanymi co tydzień. Sprawdzałem witaminy oxygena. W porównaniu z Olimpem działają jak placebo i niestety doprowadziła do pogorszenia jakości morfologicznych. Jeśli coś brać to tylko Olimpa.

Pozdrawiam

tentyp
31-07-10, 14:25
Szkoda kasy na te witaminy zacznij szamac warzywa i owoce ..

MolderDist
31-07-10, 14:28
ten preparat stosuj przy ciężkich treningach
przy normalnym trybie wystarczą olimp vita-min

u.waw.pl
31-07-10, 14:41
Jeśli ćwiczysz ciężko, to potrzebujesz też więcej witamin i minerałów. Witaminy na pewno Ci się przydadzą, tylko bierz małe ilości.

KowalX
31-07-10, 15:24
Jeśli ćwiczysz ciężko, to potrzebujesz też więcej witamin i minerałów.

Na palcach jednej ręki policzysz te co pomagają przy wysiłku ;)

MolderDist
31-07-10, 17:24
ale potrzebne dla organizmu są wszystkie ;-)

KowalX
31-07-10, 19:31
Tyle ,ze można żarciem to uzupełnić nawet we wszelakich badaniach na temat niedoborów wykazywano ,że konkretne osoby mają braki z powodu braków w żywieniu lub nie pisano nic o diecie. A dawki z kosmosu przeważnie nikomu nie są potrzebne i mało ,których witamin ;)
Nie wykazano też ,że potrzeby na wszystkie wzrastają podczas wysiłku :)

Sosna91
01-08-10, 10:58
brałem z 2miechy i zauważyłem poprawę stanu cery. jednak koszt dość duży wiec odpuściłem.

u.waw.pl
02-08-10, 21:43
Tyle ,ze można żarciem to uzupełnić nawet we wszelakich badaniach na temat niedoborów wykazywano ,że konkretne osoby mają braki z powodu braków w żywieniu lub nie pisano nic o diecie. A dawki z kosmosu przeważnie nikomu nie są potrzebne i mało ,których witamin ;)
Nie wykazano też ,że potrzeby na wszystkie wzrastają podczas wysiłku :)

Dietą można uzupełnić białko, witmainy, minerały itd. zgodzę się, ale to jest dość trudne, po to są suplementy...

KowalX
02-08-10, 22:11
Dietą można uzupełnić białko, witmainy, minerały itd. zgodzę się, ale to jest dość trudne, po to są suplementy...

Nie wiem czy trudno ,a dawki ponad 1000% do uzupełniania mają daleko.200%retinolu to już nie ma co pisać.

Jokeer
03-08-10, 16:54
Kupiłem je, sprawdze je na sobie, moja mama jest laborantką więc badanie krwi moge mieć robione codziennie bez wychodzenia z domu ;) zrobie sobie przed tym jak zaczne brać potem np. po tygodniu czy dwóch i zobacze czy jest jakaś różnica :)

KowalX
03-08-10, 18:01
A jaka mam być różnica będziesz miał ich więcej skoro więcej dostarczasz :]