Zobacz pełną wersję : Witaminy Olimpa
Powiedzcie mi czy opłaca się to kupić jako takie codzienne witaminy do spożywania?
http://allegro.pl/item1151960371_olimp_vita_min_multiple_sport_new_6 0kaps_wys_0zl.html
jesli masz braki witaminowe napewno:) ja stosuje te witaminy i sa godne polecenia.oczywiscie w tym sa witaminy i mineraly wiec starczy Ci na miesiac
Dobre witaminki, jeden caps po śniadaniu
według mnie strata kasy.. są tańsze rownie dobre witaminy na rynku... płacisz za firme poszukaj lepiej czegoś w aptece
A moim zdaniem takie dawki nie są Ci potrzebne i starczą ewentualnie olimp witamin plus i kup w aptece ,bo nigdzie taniej nie znajdziesz.
ja lece daily formula i wystarczy. wczenij bralem orange triad apaki itp. roznicy zero oprocz moczu fluoroesencyjnego. na towarze daje jakies mocniejesze witaminy a normalnie to mysle ze slabsze wystarcza./
Mieczikwiat
31-07-10, 10:51
Nie wciskajcie kitu że są kiepskie. Brałem i biore. Poparte co tygodniowymi szczególowymi badaniami morfologi robionymi juz ponad rok (nie podzielę się z jakich przyczyn). Doskonale poprawiają i reguluja pracę organizmu. Polepszają wydolność i samopoczucie w porównianiu z "niebiorącymi", a też badanymi co tydzień. Sprawdzałem witaminy oxygena. W porównaniu z Olimpem działają jak placebo i niestety doprowadziła do pogorszenia jakości morfologicznych. Jeśli coś brać to tylko Olimpa.
Pozdrawiam
Szkoda kasy na te witaminy zacznij szamac warzywa i owoce ..
MolderDist
31-07-10, 14:28
ten preparat stosuj przy ciężkich treningach
przy normalnym trybie wystarczą olimp vita-min
Jeśli ćwiczysz ciężko, to potrzebujesz też więcej witamin i minerałów. Witaminy na pewno Ci się przydadzą, tylko bierz małe ilości.
Jeśli ćwiczysz ciężko, to potrzebujesz też więcej witamin i minerałów.
Na palcach jednej ręki policzysz te co pomagają przy wysiłku ;)
MolderDist
31-07-10, 17:24
ale potrzebne dla organizmu są wszystkie ;-)
Tyle ,ze można żarciem to uzupełnić nawet we wszelakich badaniach na temat niedoborów wykazywano ,że konkretne osoby mają braki z powodu braków w żywieniu lub nie pisano nic o diecie. A dawki z kosmosu przeważnie nikomu nie są potrzebne i mało ,których witamin ;)
Nie wykazano też ,że potrzeby na wszystkie wzrastają podczas wysiłku :)
brałem z 2miechy i zauważyłem poprawę stanu cery. jednak koszt dość duży wiec odpuściłem.
Tyle ,ze można żarciem to uzupełnić nawet we wszelakich badaniach na temat niedoborów wykazywano ,że konkretne osoby mają braki z powodu braków w żywieniu lub nie pisano nic o diecie. A dawki z kosmosu przeważnie nikomu nie są potrzebne i mało ,których witamin ;)
Nie wykazano też ,że potrzeby na wszystkie wzrastają podczas wysiłku :)
Dietą można uzupełnić białko, witmainy, minerały itd. zgodzę się, ale to jest dość trudne, po to są suplementy...
Dietą można uzupełnić białko, witmainy, minerały itd. zgodzę się, ale to jest dość trudne, po to są suplementy...
Nie wiem czy trudno ,a dawki ponad 1000% do uzupełniania mają daleko.200%retinolu to już nie ma co pisać.
Kupiłem je, sprawdze je na sobie, moja mama jest laborantką więc badanie krwi moge mieć robione codziennie bez wychodzenia z domu ;) zrobie sobie przed tym jak zaczne brać potem np. po tygodniu czy dwóch i zobacze czy jest jakaś różnica :)
A jaka mam być różnica będziesz miał ich więcej skoro więcej dostarczasz :]