Zobacz pełną wersję : pomóżcie doradzić
Witam na wstępie sie opisze:) mam prawie 20 lat wazne ponad 80 kg(chyba 85;/ pyta straszna) a mój wzrost to tylko 170 cm... chcialem schudnąć i wyrzeźbić się, a wiec zacząłem jeść rozdadniej( czyli mniej a częsciej i do godziny 17 póxniej już nic) dwa razy w tygodniu mam trening pilkarski wiec tam też trochę pocę itp.. a teraz mam zamiar kupić ławke i ćwiczyć:) ale moje pytanie jest inne, mam zamiar kupić jakiś suplement diety(reduktor) i nie wiem jaki, wielu ludzi mi doradzało różne np Animal Cuts , ALRI VENOM HYPERDRIVE 3.0 ,Thermo Stim, Thermo Speed ,Thermo Speedem Xtreme Olimp i nie wiem co wybrać. od razu powiem kiedyś chodziłem na siłownie ale było to dwa miesiące wiec nie jestem zapoznany z suplementami jak i ich nigdy nie stosowalem wiec prosze o pomoc co wybrać na początku? wiem że napiszecie żebym ulożyl diete i ćwiczył(znaczy areoby) ale uwierzcie kiedyś byłem sporo chudszy ale teraz nie moge zrzucić wagi chociaż sie staram i staram, jeśli coś zrzuce to w niedługim czasie wraca, więc pomyślałem że się czymś wspomoge:) proszę o propozycje i rady. z góry dzięki")
Ja w sumie dzisiaj pierwszy raz zaczołem ćwiczyć z VENOM HYPERDRIVE 3.0 i jak narazie to za dużo nie mogę ci powiedzieć kopa nie daje ale czuje dosłownie jak mi wszystko puchnie :) poce sie strasznie więc chyba działa ale więcej napisze za tydzień jak będą może już jakieś małe widoczne efekty...
ok fajnie by było:) ale powiedz czy to na początek czasem nie za mocne? bo to bd mój pierwszy spalacz
ok fajnie by było:) ale powiedz czy to na początek czasem nie za mocne? bo to bd mój pierwszy spalacz
Szkoda kasy na to ;)
Raz ,że są lepsze rzeczy ,a dwa ,że ceny z kosmosu za to chcą mimo ,że są lepsze rzeczy i ceny nie są z kosmosu jak za to ,a o trzy już lepiej nie wspominać,bo ceny za to i tak z kosmosu wzięte http://www.otofotki.pl/img14/obrazki/ph2884_ddd.gif
hm a jeśli bym sie uparł i powiedział że jednak chce? to co byście radzili kupić na początek? (coś takiego żeby jednak było widać efekty przy stosowaniu)??
Zacznij od początku czyli od żarcia, aero i treningu siłowego, na końcu spalacz, bo możesz sie niemiło rozczarować efektami.
znaczy czym sie moge rozczarować?:) jednak wiecie spróbuje czegoś napewno:) tylko prosze o rady co na poczatek?
jesli venom nie daje kopa to juz nic ci nie da ;) dla mnie jeden z lepszych spalaczy jakie bralem.
ale odpowiedni na początek?
W sumie to ja sie na spalacz zdecydowałem po 4 miesiącach ćwiczeń... w wcześniej jadłem tylko przez miesiać kreatyne i HMB więc też pierwszy raz biore jaki kolwiek spalacz! a chciałbym sprostować wypowiedź co do tego "kopa" miałem na myśli to że nie za bardzo dodaje mi siły (więcej nie dzwigne) ale mam chęć więcej ćwiczyć i naprawdę pobudza ! ! ! z tym że ty jesteś troszkę młodszy i mniej ważysz, a muszę ci powiedzieć że mnie po nim dobrze nosiło nie mówiąc już o lekkich drgawkach :) ale dzisiaj już wszystko było ok
fallenursus
27-07-10, 20:09
mnie to gowno zamula. shit nie z tej ziemi.
Ale tak jak napisał Voice666 zacznij może najpierw troche trenować! no i sama ławka raczej nic ci nie pomoże...
mnie to gowno zamula. shit nie z tej ziemi.
Były przypadki dość ciężkich dołów po tym Venomie. Mnie osobiście Mitotropin z Gasparii nieżle pokręcił, ale tylko próbki miałem.
a powiedz mi w jakiej cenie to jest i czy dostępne na allegro?
rozumiem.. a coś słabszego? znaczy nie aż takiego zaawansowanego co radzicie?