Zobacz pełną wersję : Kiedy odpowiedni czas na GM
Panowie
Jestem po cyklu krety mono, była przerwa i teraz chcę wziąść Green Magnitude + White flood z tym że wchodzę na dietę z rotacją węgli w celu pozbycia się fatu.
I tu pytanie, brać już teraz ww. zestaw czy pozbyć się fatu i później GM+WF jak już będę leciał na mase?
Nie ma różnicy,zawsze się przyda.
Nie ma różnicy,zawsze się przyda.
W sumie kowal masz racje tylko dumam, czy nie lepiej wykorzystam potencjał ww. zestawu przy diecie na masie?
Jakbyś miał dwa miesiące treningu i później musiał z tym skończyć można by dumać :). Jadłem przy niskiej podaży kalorii co pozwoliło mi na utrzymanie siły,energii ,bo zawsze opada i lepszy trening.Przy masie podobnie ,lepszy trening, więcej siły,ale i tak od żywienia wszystko zależy. Osobiście przy masowaniu mi to nie potrzebne,a przy niskich kcal lepiej mi się ruszyć z fotela ,że tak powiem. Tu i tu trzeba zapieprzać ostro by był efekt.
Kowal napisz mi jeszcze jak to dawkować, jak możesz rozpisz dwie opcje:
1-samo GM
2-GM+WF
Chyba ze masz jakieś inne pomysły na suple :), prosze o dwie opcje bo nie wiem ile kasy będę miał :)
Tu problemu nie ma ,bo dawkujesz jak producent zaleca na opakowaniu. Z czasem możesz co najwyżej zwiększyć ilość white flood ,ale i tak szybko tego nie zrobisz jeśli już.
Pany a może ktoś zna coś dobrego i tańszego Bo GM+WF to jak widze koszt 260-300zł :(
Co myslicie o tym:
http://moto.allegro.pl/item1149305549_nitrobolon_ii_550g_trec_kreatyna_si la_pompa_no.html
Jak przeliczysz to będzie tańsze ,bo jak zaczniesz nito ładować po 7miarek to się zdziwisz na ile starczy. GM można wyrwać za jakieś 86-100zł ;) WF trochę ponad 100zł.Jak popatrzysz też na ilość porcji ,których nie trzeba na dobrą sprawę zwiększasz to wyjdzie Ci faktyczna cena,pozdro.Jak nie masz kasy walnij WF + kreatyna.
Kowal ale ile mi tego potrzebne na cykl jest i ile ma trwać?
GM puszka 835g styka tak?
WF puszka 277 styka?
W przypadku jak nie będę miał kasy na obydwa to co lepiej wziąść?
Kowal ale ile mi tego potrzebne na cykl jest i ile ma trwać?
GM puszka 835g styka tak?
WF puszka 277 styka?
WF 535g to jest właściwa puszka
Obie starczą na cały cykl,nie wiem czy jeszcze nie zostanie.
W przypadku jak nie będę miał kasy na obydwa to co lepiej wziąść?
Już Ci pisałem wyżej WF + kreatyna
GM można wyrwać za jakieś 86-100zł ;)
He he... Ciekawe gdzie?
http://www.muscle-zone.pl/sklep.cgi?sesid=nonex9bd91967d107eb737a0ed63f47c8c 764&referer=&oper=8&id=767&kategoria=122&subkat=0
ale będziesz musiał poczekać :)
ja mam puche 277g WF
starczy na cykl?
dawkowanie tylko przed treningiem?
WF 535g to jest właściwa puszka
Czytaj kolego ,czytaj...