PDA

Zobacz pełn± wersję : Dieta Dukana

Maxi90
26-07-10, 21:26
Jak w temacie chodzi mi o te diety tego Dukana calego...mama mi dzisiaj wspomniala o nich i znalazla jakies przykladowe posilki itp...co sadzicie o tym?myslicie ze bez wyliczonego zapotrzebowania ilosci kalorii mozna taka diete stosowac i cos to da?bo z tego co mi mama mowila to chyba nie trzeba tego wyliczac...Jakie sa wasze opinie?a moze temat juz byl(jak tak to prosilbym o linka bo ja tam nic nie znalazlem-moze zle szukam...)i sa tam jakies opinie osob ktore cos wiedza na ten temat?

Patriot
26-07-10, 21:37
Nie wiadomo czy ta dieta będzie dobra dla Ciebie, chcesz to próbuj i tyle.
Osobi¶cie uważam za głupotę stosowanie jaki¶ gotowych diet, ale twój wybór ;)

Maxi90
26-07-10, 21:42
Ja tylko pytam co o tym sadzicie bo mama by chciala cos takiego zastosowac:P ja mam swoja dietke ktora staram sie trzymac i waga ladnie idzie w dol:)

Demonek
29-07-10, 07:52
Szwagier to stosował. Efekty jakie¶ miał, ale gorsze od moich (ja wyliczałem zapotrzebowanie) a jak skończył dietę to wrócił do poprzedniej "formy" po 2 tygodniach. Gotowe diety nie mog± być dobre. Jak co¶ jest dla wszystkich to jest dla nikogo.

Luka
30-07-10, 01:38
To jest ostatni hit w¶ród lasek ponieważ:
- nie musz± się głodzić (dieta Dukana to dieta wysokobiałkowa, co¶ nowego a nie tylko kopenhaska kawa albo warzywna rewolucja %) )
- szybko s± widoczne efekty (pozorne, bo jak to na diecie bez węglowodanów w ci±gu kilku dni spływa z nas woda z glikogenem)

Oczywi¶cie nie polecam.

KowalX
31-07-10, 20:17
Nie polecam mamie.