Zobacz pełną wersję : prop ???
patryk1336
26-07-10, 18:54
Witajcie Wielcy Bracia xD
mam takie pytanie który prop lepszy bo mi polecają tego firmy PMP ponoc jakas nowa firma co wchodzi dopiero na rynek ale mam równiez do dyspozycji fenixa i atomica co proponujecie?
fallenursus
26-07-10, 19:02
http://www.e-gym.pl/showthread.php?27555-undery-opinie-praktykow.
patryk1336
26-07-10, 19:11
a ktos cos powie na temat tej firmy PMP ?? bo ponoc taka dobra :)
fallenursus
26-07-10, 19:12
jak nowa i pierwsza seria Ci sie trafi to moze byc niezla. przewaznie tak jest.osobiscie bym wchodzil w to co obcykane i pewne. raz tylko zmienilem firme, ale bylo tez spoko.
Jak chcesz najlepszy to testolic itp.
z ug razak,db,apx,flor działają na bank , z florem nażekali że bolesny.
flor ...... pierwsze 2 zastrzyki były odrobinę bolesne ale później było ok .....
testolica czy testovisa wloskiego najpierw poszukaj,
na nic nie bedziesz narzekal, no moze na cene bo wysoka a undery tanie :-)
bilem flakon propa atomica potem paczke testolica. zero roznicy. w 3 flakonie wrocilem do atomica. nie widze sensu przeplacac skoro nie czuje roznicy w dzialaniu.
kwestia ze los sie usmiecha to trafiasz to dobry towar, karta ci nie sprzyja to trafiasz na lipny towar,
to chyba oczywiste w przypadku underow :-)
a wiadomo cos czy podrabiaiaja testolic?? bo cos takiego mi sie o uszy obilo...
bilem flakon propa atomica potem paczke testolica. zero roznicy. w 3 flakonie wrocilem do atomica. nie widze sensu przeplacac skoro nie czuje roznicy w dzialaniu.
Święta racja ht tym bardziej że za tego testolica wołają ceny z kosmosu a i pewności niema czy to apteka jak głupią ome walą.
osobiście polecam Atomic Labs i BRD-FID obydwa działają zapewniam i ceny przystępne .
Święta racja ht tym bardziej że za tego testolica wołają ceny z kosmosu a i pewności niema czy to apteka jak głupią ome walą.
to nie są ceny z kosmosu, normalna cena środka aptecznego który jest warty tej ceny.
to nie są ceny z kosmosu, normalna cena środka aptecznego który jest warty tej ceny.
Tak vold pod warunkiem że tam jest to za co tyle trzeba zapłacić wiadomo że za towar1 jakości jest cena zgadzam się tylko jak coś dobrze schodzi i dobre to zaraz fejki biją
Popieram testolica robi furore na wsi
testovis, testolic to w pierwszej kolejnośći.
jak już nie masz dojścia to undery atomic , db, alchemia, flor medico, dna i kilka innych.