PDA

Zobacz pełną wersję : filmik do oceny zapraszam

łapa50cm
25-07-10, 14:21
witam mam na imie sławek zapraszam na moj filmik , wszystko osiągnełem dzieki suplom i diecie , zero koksu jak narazie ;)
http://www.youtube.com/watch?v=5YdWe08aEzM

Keejdzi
25-07-10, 15:04
Ładnie oby tak dalej ;) SoG
Napisz cos o sobie staz waga rekordy itp ;p

łapa50cm
25-07-10, 15:09
staz około 7 lat
rekordy hm... 185kg,,na klate
barki wyciskanie sztangi 140kg. max
biceps , 50cm..
martwy nie cwicze ale 230 mam zaliczone
wszystko na suplach do tej pory nie brałem jeszcze zadnego koksu , ale cos planuje wziąć tylko niewiem co jeszcze , pozdro..dla wszystkich !!!

MAXIMUS 2
25-07-10, 15:24
Widać że podchodzisz profesjonalnie do tematu fajnie zmontowany film a co do sylwetki trudno ocenić w koszulce ja myślę że powinieneś się bardziej wyrzeźbić ale to moja opinia jest dobrze z siłom jak bez saa ale więcej niech się wypowiedzą fachowcy dla mnie jest dobrze pozdro leci sog.

Sosna91
25-07-10, 15:44
wszystko zalezy od tego co chce się osiągnąć, wiadomo nikt w zawodostwo nie idzie,

jak na suplach to jest bardzo dobrze bo 50cm w łapie ciezko podobno. sylwetke cięzko ocenić gdyż widać tylko łapy które są Twoją mocną stroną, i za nie go + mega jak najbardziej, masa jest nie wiem jaki masz wzrost.
jest bardzo dobrze ale jesli chodzi o mnei to na Twoim miejscu wolałbym troche sie wyrzeżbić, w lato lepiej sie prezentuje ktos z mniejsza waga ale i mneijszym bf niz odwrotnie, ale pewnie i sila by troche poleciała, a jesli CI na niej zależy to nie.

SOG ode mnei i zapieprzaj dalej.

KowalX
25-07-10, 16:06
Dziwnie boksujesz ;)

kubaCK
25-07-10, 16:26
Dziwnie boksujesz ;)

oj tam oj tam:) heeh

rafio83
25-07-10, 16:55
wszystko na suplach

Napisz co było... :)

flutebox
25-07-10, 16:58
z tym workiem niepotrzebnie się tak macasz :) ale ogólnie filmik spoko i fajny podkład muzyczny :)

rafio83
25-07-10, 17:00
Dziwnie boksujesz ;)
Ja bym chętnie zobaczył Kowal jak Ty boksujesz :)

tentyp
25-07-10, 23:43
Jak dla mnie srednio wielki szacunek za te 50 w lapce ale to nie wszystko moze przez to ze tylko lapy eksponowales na treningu pokaz plecy klate ... jak narazie nie moza za duzo ocenic ...

burn
26-07-10, 00:05
No patrząc na boks, to Mayweather z Ciebie nie jest :D
Poza tym fajna postura i siła.

Tadel
26-07-10, 00:29
A ja mam pytanie z innej beczki.. W jakich rękawicach trenujesz?

Keejdzi
26-07-10, 00:32
Moze poprostu robi sobie trening z workiem jako aeroby ,nie musi byc Mayweatherem ;)

Beni
26-07-10, 02:03
dziwi mnie jedno...ludzie zakladaja konta na roznych forach i od razu dawaja zdjecia.filmiki itp...moim zdaniem to zwykly bezsens latac od forum do forum i wstawiac fotki itp...czysty snobizm:)

hannibal
26-07-10, 08:25
super filmik

łapa50cm
26-07-10, 10:38
wstawie fotkie moich supli tylko nie wiem jak ??? , aaa co do rekawiczek to są zwykłe do treningów siłowych boksowałem w nich bo poprostu tak wyszło
ok prosze napiszcie gdzie i jak mam wstawić tu fotki , DZIEKI !!!!

rafio83
26-07-10, 10:43
http://www.e-gym.pl/showthread.php?15288-Gdzie-umie%B6ci%E6-swoje-zdj%EAcia

łapa50cm
26-07-10, 10:50
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b450770b0f403ec5.htmloki dzieki o to moje suple przygotowane na cykl oczywiscie nie które wynalazki kupiłem na zaś np.trenadrol

http://images47.fotosik.pl/319/b450770b0f403ec5m.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b450770b0f403ec5.html)

Tropiciel
26-07-10, 11:21
Patrzcie i się uczcie " pseudo " koksy :)
można bez koksu ? można!

łapa50cm
26-07-10, 11:30
mozna , mozna ! tylko czasu i wytrwałości !!
co myslicie o moich suplach ???

xkozakx
26-07-10, 11:32
wrzuc fotki aby zaprezentowac swoja sylwetke

łapa50cm
26-07-10, 11:38
trec moim zdaniem teraz sie poprawił , kiedys tez polegałem tylko na olimp , universal itp...ale trec tez juz jest ok

łapa50cm
26-07-10, 11:54
moje fotki ale nie mam narazie innych

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/16efeec2ea8dfe18.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/23d7335c3b0de6e4.html
ps. wzrost mam 180cm , waga 95kg -rekord na ławce 185kg.

oyster
26-07-10, 12:01
jest konkretnie jeśli chodzi o mase :) nie myslisz o tym żeby troche sie wyrzeźbić?

łapa50cm
26-07-10, 12:03
jest konkretnie jeśli chodzi o mase :) nie myslisz o tym żeby troche sie wyrzeźbić?
tak teraz wlasnie zaczne cykl na rzezbe , mysle ze megavol jest dobry???

łapa50cm
26-07-10, 12:10
file:///D:/KOKTAIL%20NA%20RZE%C5%BBB%C4%98.doc

łapa50cm
26-07-10, 12:11
działa ten ostatni link co dodałem ???

luo
26-07-10, 12:29
działa ten ostatni link co dodałem ???

Nie bardzo..

Aż tak bardzo zalany to nie jesteś;) Wycinke zrobić można zawsze, dwa miesiące i będzie żyłka, no ale każdy dąży do czegoś innego.
Moc jest, chociaż 2x waga na wyc leżąc nie pękła.

łapa50cm
26-07-10, 13:35
niedługo peknie mysle moj cel jest taki
wazyc 90kg i wyciskać 200kg., hm... mysle ze fajny wynik bedzie

xkozakx
26-07-10, 14:46
czekamy na oty bez koszulki :)
a na codzien nie przeszkadza rozmiar takiej lapy w ubieraniu sie itp???

łapa50cm
26-07-10, 14:55
nie przeszkadza hehee

Ninja165
26-07-10, 15:01
łapka konkret;)
co ja bym dał zeby tyle cisnąc na triceps ;D
czekamy na fotyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

łapa50cm
26-07-10, 15:12
foty dodam po cyklu , aa jak macie jakies filmiki to dawać namiary chetnie popatrze

łapa50cm
26-07-10, 15:32
na tym filmiku są rózne fotki

http://www.youtube.com/watch?v=jxhv-Ksj3Qw

łapa50cm
26-07-10, 19:43
teraz troszkie o mnie
mam 28 lat
staz treningu około 7 lat z przerwami
cel to wyciskać 200kg w wadze 90kg..
aktualna waga 92kg.
rekord na klate 185kg.
biceps 50cm..
zadnego cyklu z uzyciem koksu
mieszkam w Irlandi od 4 lat

KOWAL86
26-07-10, 22:11
Trochę to podejrzane bo np bolo waży 93 jest od ciebie trochę niższy, ma mniejszy Bf a 6 cm mniej w łapie?? o co tu biega?? nie wyglądasz na 95 tylko na 100+

łapa50cm
26-07-10, 22:52
jedno wam gwarantuje ja nie naleze do takich co se dodają jest tak jak pisałem , po co mam se dodawać itp... kiedyś ktoś na siłowni zapytał sie mnie ile waze ?? jak powiedziałem ze 90kg.to on mówi ze nie mozliwe wyglądam na co najmniej 100 , udowodniłem na wadze pokazując mu ale wam nie udowodnie ,,jak.,, ? , chcecie to wierzcie , pozdro....

Tropiciel
26-07-10, 22:55
duży maciek z Ciebie ;]

luo
26-07-10, 22:56
Mam podobnie, ważę 72-73kg, a wszyscy mi mówią, że wglądam na 80:lol: Mam po prostu chude kości.
Dobry dzik z Ciebie, chociaż ja bym zrobił żyłkę na wakacje:twisted: Jesteś endo?

łapa50cm
26-07-10, 23:00
żyłka bedzie ale w swoim czasie , musze najpierw wziąć magiczne 200 na klate wtedy zaczne redukować powoli tłuszcz aa jak narazie to siła przy minimalnym wzroscie masy

rafio83
26-07-10, 23:06
Łapa rozpisz jeżeli to nie problem jak tam po kolei wyglądała przygoda z tymi suplami, bo tam na zdjęciu towaru w h*j tylko nie kumam co z czym :/

łapa50cm
26-07-10, 23:08
no zdjecie jest ogólne tych supli to fakt , spoko napisze co i jak z czym , pozdro...

pure
27-07-10, 08:15
Szkoda, ze zabierasz sie za koks, w ogole nie widze w tym celu... Szacun za to co osiagnales, jezeli faktycznie nie jechales na skroty. Jezeli mozesz to przedstaw swoje sugestie co do dobrego treningu bicepsa, jakie cwiczenia faktycznie daja dobre efekty jezeli chodzi o mase miesni ramienia. Warto, zebys napisal tez troche o suplach, co wg ciebie jest warte uwagi. Jeszcze takie pytanko z innej beczki, od jakiego poziomu zaczynales, chodzi mi o wymiar w lapie, wage, maksy...

łapa50cm
27-07-10, 10:02
trening bicepsa robie 2 razy w tygodniu 5 cwiczen 4 serie po 12 pow... czyli :
hantlem na modlitewniku
stojąc unoszenie hantli na przemian
stojąc unoszenie hantli do klatki
tz.. o kolano niewiem jak to opisać
ostatnie cwiczenie to sztangą łamaną
co do supli
zma
creatine mesh
nitrobolon energiser
białko gaspari
amino kwasy
l-glutamin
i praktycznie wszystko trec
na pompe polecam no shodgun , nitrobolon energiser , nox-pomp i no exstreme , to wszystko a reszta jakies x-pand , hors power itp.. nie polecam na mnie to nie działa
chyba wszystko ?? , pozdro....

pure
27-07-10, 10:13
Strasznie duzo cwiczen na bica, no ale nie bede krytykowal, bo wyjde na glupka ;) No a wymiary i w ogole krotka historia jak to bylo zanim zaczales pakowac. Intersuje mnie z jakiego pulapu zaczynales, od szczypiora do bysiora, czy zawsze byles krepej budowy. Jak wyglada twoja dieta, bo genetyke masz naprawde za mocną, wszystkie koksy z forum wygladaja przy tobie jak leszcze a nawet nie chce myslec jak bedziesz wygladal po cyklu...

pure
27-07-10, 10:36
Trochę to podejrzane bo np bolo waży 93 jest od ciebie trochę niższy, ma mniejszy Bf a 6 cm mniej w łapie?? o co tu biega?? nie wyglądasz na 95 tylko na 100+ co ty porownujesz, typa spompowanego koksem i goscia z b. dobra genetyka ktory ucziwie zapierdalal 7 lat na to jak wyglada :D oprocz wymiarow wazna jest tez jakosc miesnia. Ja mialem w zeszlym miesiacu prawie miecha bez silki, diety, chlalem browar, zarlem co mi sie podobalo i praktycznie bez spadkow, waga w gora mi podskoczyla do 100kg i tyle... Wyobraz sobie teraz Bola po takim miesiacu :DDD tylko ja nie mam przyrostow 3cm w bicu w miecha ;)

łapa50cm
27-07-10, 11:59
zaczynałem od 36cm w łapie i od wagi 70kg.. około i na początku miałem siłownie w piwnicy , ławka jakis gryf i jeden hantel i na tym tak cwiczyłem z rok pozniej sie zapisałem na siłownie i cwiczyłem , sam ustalałem trening diete itp.. i praktycznie do teraz wszystko układam sam no i jakoś mi wychodzi jak widać ;) , pozdro...

łapa50cm
27-07-10, 16:48
a i trening na bica robie duzymi ciazarami

MAXIMUS 2
27-07-10, 16:59
I znowu ktoś tu zaczął napadać na tych co sobie pomagają saa tylko to wcale nie tak na skróty to nie jest bo tak samo trzeba ciężko

MAXIMUS 2
27-07-10, 17:07
ciężko ćwiczyć o każdy centymetr nie każdy ma w łapie 36 centów na starcie i dobrą ramę więc jak jest możliwość pomocy matce naturze to czemu z tego nie skorzystać i poco tu zaraz krytykować kogoś decyzje nikt tu nikogo nie zmusza do tego.
Ps łapa dojdziesz do tych 200 bez dopalaczy młody jesteś dasz rade u mnie szef siłowni wcale nie wygląda na terminatora i 200 ciśnie lata ćwiczeń i jest grubo po 40

KowalX
27-07-10, 17:19
saa tylko to wcale nie tak na skróty to nie jest bo tak samo trzeba ciężko
Mówisz o treningu czy efektach? :) Wcale nie jest tak samo jak ktoś robi coś w rok to co kto inny w 3 i oboje zapieprzają.

KowalX
27-07-10, 17:22
Ja bym chętnie zobaczył Kowal jak Ty boksujesz :)
Ja nie umiem :)

łapa50cm
27-07-10, 17:49
hmm moze i dojde bez zadnegokoksu do tych 200kg... ale juz duzo wiecej czasu itp... aa mam takie pytanko czy ktoś z was ma juz taki rekord ??? , piszcie kto ile wyciska ., pozdro...

MAXIMUS 2
27-07-10, 17:51
Mówisz o treningu czy efektach? :) Wcale nie jest tak samo jak ktoś robi coś w rok to co kto inny w 3 i oboje zapieprzają.

Pewno masz racje kolego kowal tylko mnie wkurwia takie gadanie chcesz to ciśniesz nie chcesz to nie ciśniesz i tyle ja mam szacunek do tych co się do tego przyznają przecież też mogą głupa palić że na witaminach jadą ale jak każdy by miał kłamać to poco te forum tu chyba chodzi oto żeby się podzielić wiedzą taką czy inną a tu jeden gówniarz z drugim będzie gadał koksy a sam o tym marzy ale jak by zobaczył igłę to by się posrał i tyle.

łapa50cm
27-07-10, 17:53
popieram !!!

MAXIMUS 2
27-07-10, 18:10
hmm moze i dojde bez zadnegokoksu do tych 200kg... Ale juz duzo wiecej czasu itp... Aa mam takie pytanko czy ktoś z was ma juz taki rekord ??? , piszcie kto ile wyciska ., pozdro...

kolego łapa w zeszłym roku wycisnąłem 120 myślę że teraz 130 bym dał rade bo 102 jadę na 3 serie a na 4 107ale aż takie ważne to dla mnie nie jest bardziej myślę o swojej sylwetce niż o tym ile wycisnę pozdro

KowalX
27-07-10, 18:22
Pewno masz racje kolego kowal tylko mnie wkurwia takie gadanie chcesz to ciśniesz nie chcesz to nie ciśniesz i tyle ja mam szacunek do tych co się do tego przyznają przecież też mogą głupa palić że na witaminach jadą ale jak każdy by miał kłamać to poco te forum tu chyba chodzi oto żeby się podzielić wiedzą taką czy inną a tu jeden gówniarz z drugim będzie gadał koksy a sam o tym marzy ale jak by zobaczył igłę to by się posrał i tyle.

A tu się zgodzę. Choć przy okazji dopisze,że jeśli ktoś brał koks i mówi,że nie i każe się oceniać ,a drugi przyznał się do brania to ocena takiej foty jest trochę inna. Nie mówię tu o autorze,bo nie wiem co on tam jadł,ale ogólnie o tym dziale. Poza tym tak naprawdę kłamiąc oszukują siebie.

kolego łapa w zeszłym roku wycisnąłem 120 myślę że teraz 130 bym dał rade bo 102 jadę na 3 serie a na 4 107ale aż takie ważne to dla mnie nie jest bardziej myślę o swojej sylwetce niż o tym ile wycisnę pozdro
Ale zauważ ,że każdy ma swoje priorytety ja trenuję na siłce z jeszcze innych powodów.

Też mam kumpla co robi na przysiad 220kg i martwy grubo ponad 200 bez koksu,może dla niektórych to nie rekordy,ale dla mnie to nie osiągalne choćby ze względu na priorytety,a może i umiejętności.

łapa50cm
27-07-10, 18:23
tez ładnie !! ja tez staram sie utrzymać definicje no ale siła tez jest dla mnie wazna bo pracuje w ochronie tu w irlandi i tu jest takie prawo ze szkoda gadać , pozdro...

RockyBalboa
27-07-10, 22:15
zapewne podczas tych 7 lat miales momenty gdy lapa przestawala rosnanc,co wtedy robiles,jak kombinowales

pure
27-07-10, 23:00

Przestan ekscytowac sie niepotrzebnie... A co w tym takiego zajebistego, ze ktos sie przyznaje czy kuje dupe, no daj juz spokoj, nie masz za co ludzi szanowac, tylko za pseudo-prawdomownosc na forum, ktore notabene jest praktycznie anonimowe i wszyscy tak na dobra sprawe mozemy byc grubasami w brylach zajadajacymi chipsy ;) mam kumpli co koksuja i takich co jada na czysto. Dobry (odpowiedni) koks i praktycznie zadnej diety nie musisz trzymac, zeby w krotkim czasie zrobic z siebie gumbasa. No chyba, ze nie masz ewidentnie zadnych predyspozycji... Nie uznaje wynikow ani wymiarow ktore osiagniete sa na sterydach i irytuje mnie jak ktos sie tym podnieca, bo to jest wlasnie oszustwo, ale tez kazdego indywidualna sprawa. I Ty i Ja i kazdy na tym forum, ma prawo wyrazac swoje zdanie, byle by nikogo nie obrazal...

pure
27-07-10, 23:06
pure nie nauczyłeś się jeszcze, ze na tym forum nie porusza się tematu koksu w takim kontekście?? :D

o koksie wiem tyle, ze to samo zdrowie (tylko trzeba to robic z glowa ;) ). tyle wyczytalem na tym forum :D banialuki...

seras666
28-07-10, 01:12
pure masz dziwne podejscie do saa no ale nie bede krytykowal bo szanuje twoje poglady, kazdy ma inne. a co do autora dla mnie liczy sie ze zapierdalał nie ważne czy cos bral czy nie.

btw. arus nie tylko w bielu tacy sa :)

KowalX
28-07-10, 02:24
Kurde czy każdy większy kolo musi pracować jako ochroniarz? Nie obrażając nikogo dla mnie to jest praca dla ludzi niezbyt inteligentnych (delikatnie mówiąc), którzy napakują się na siłce i nie stać ich w życiu na coś ambitniejszego. Chodzą na dyskotekach "napuszeni" jak pawie, myśląc o sobie jako o kimś zajebistym. Śmiać mi się chce z tych karków zawsze :) Poza tym nie wiem jaką sylwetkę kto preferuje, ale wygląd pokemona-kotleta raczej odrzuca 90% Pań, a Panowie mają niezły ubaw, jak widzą kolesia, który chodzi jakby miał wrzody pod pachami :) Przynajmniej ja mam takie doświadczenia z ochroniarzami. W klubach w Bielsku są po prostu żałośni..

Nie obrażaj reszty ,bo to,że jest ktoś ochroniarzem nie znaczy ,że jest matołem. Napisz plan konwojowania z uwzględnieniem uposażenia,trasy ,ubezpieczenia, rozładunku,zagrożeń itd lub plan ochrony obiektu ,który mi osobiście zajmował 2tygodnie roboty prawie non stop. Co do reszty to też mi się ni podoba zbyt zalany wygląd hehe :)

Wg mnie każdego stać na coś lepszego, osobiście nie chciałbym być pośmiewiskiem (mówię o bramkarzach, do prywatnej ochrony nic nie mam), ale ochroniarze też są potrzebni :)

wolno czytałem,ale mazać się nie chciało :))

pure nie nauczyłeś się jeszcze, ze na tym forum nie porusza się tematu koksu w takim kontekście?? :D Dziwie się, ze jeszcze nikt na Ciebie nie najechał :) Ale spoko ziom, wiedz, ze ja myślę podobnie. Piona :) PS. tylko nie mów nikomu, bo będzie afera :P heh.
Z góry sorki za tego posta, ale forumowicze już się chyba przyzwyczaili, że piszę co myślę i przez to poniekąd jestem kontrowersyjny :PP

Też nie lubię kokosów,znaczy się brać nie chce ;P

Tropiciel
28-07-10, 03:22
Szczerze to ja gardzę ludźmi biorących się za koksy są dla mnie nikim , oszukiwać to mogą babcie z renta a nie kumpla z siłowni. Bierze taki jeden z drugim koksy a potem łazi po mieście i mówi kto to on nie jest i w ogóle. Jak ja tego nie nawidze. Spompowane to takie ze szok potem takiemu przypierdolisz to wyleci mu ta woda z mięśni i wielce oburzony , takich sytuacji jest na pęczki. Lepiej jechać bez żadnego syfu i wychodowac swoje niż k*rwa...

pure
28-07-10, 07:26
pure masz dziwne podejscie do saa no ale nie bede krytykowal bo szanuje twoje poglady, kazdy ma inne. a co do autora dla mnie liczy sie ze zapierdalał nie ważne czy cos bral czy nie.

btw. arus nie tylko w bielu tacy sa :)

Mam normalne podejscie, po prostu jak widze typa ktory chwali sie wynikami zrobionymi po koksie to mi rece opadaja. A ty jakie masz podejscie? jara Cie to? to przyjeb i tez bedziesz mega leb... Wtedy tylko zlotowa miedzy poslady i obchod po dzielni :D ;)

łapa50cm
28-07-10, 08:15
zapewne podczas tych 7 lat miales momenty gdy lapa przestawala rosnanc,co wtedy robiles,jak kombinowales
wyedy zmieniałem trening i jakoś szło ale teraz juz nic nie pomaga

łapa50cm
28-07-10, 08:19
Nie obrażaj reszty ,bo to,że jest ktoś ochroniarzem nie znaczy ,że jest matołem. Napisz plan konwojowania z uwzględnieniem uposażenia,trasy ,ubezpieczenia, rozładunku,zagrożeń itd lub plan ochrony obiektu ,który mi osobiście zajmował 2tygodnie roboty prawie non stop. Co do reszty to też mi się ni podoba zbyt zalany wygląd hehe :)

wolno czytałem,ale mazać się nie chciało :))

Też nie lubię kokosów,znaczy się brać nie chce ;P
ja tu na ochronie musze miec siłe i technike wykrecania rąk itp.. pisze jeszcze raz tu w Irl.. jest pierd.. prawo nic ochroniarz nie moze tylko siłowo mozna go poskładać nie uderzając ! , pozdro..

MAXIMUS 2
28-07-10, 09:37
Mam normalne podejscie, po prostu jak widze typa ktory chwali sie wynikami zrobionymi po koksie to mi rece opadaja. A ty jakie masz podejscie? jara Cie to? to przyjeb i tez bedziesz mega leb... Wtedy tylko zlotowa miedzy poslady i obchod po dzielni :D ;)
kolego przecież nikt ci nie karze czytać relacji z saa a jak masz takie podejście to twoja sprawa mi też się dużo rzeczy nie podoba ale nikogo nie krytykuje ani nie obrażam za to co robi i nie każdy kark to debil panowie mam kolegę co ma własną dobrze prosperującą firmę ale stoi w Poznaniu na bramce w dobrym klubie bo to lubi a nie że jest ograniczony psychicznie i umie tylko lać po mordzie.

Orson
28-07-10, 09:40
W klubach w Bielsku są po prostu żałośni..

A zwłaszcza w Klimacie. Lamusy takie że szkoda gadać. 100 % popieram arus !

flutebox
28-07-10, 11:07
ja tu na ochronie musze miec siłe i technike wykrecania rąk itp.. pisze jeszcze raz tu w Irl.. jest pierd.. prawo nic ochroniarz nie moze tylko siłowo mozna go poskładać nie uderzając ! , pozdro..

kolego mylisz sie, to jest dobre prawo i tego rowniez powinni przestrzegac w Polsce, bo niby z jakiej racji macie miec przywolenie na bicie itp. ? Nie chce generalizowac ale czesto sa to ludzie bez szkoly, ograniczeni umyslowo, bez zadnych testow psychologicznych... Dajac przyzwolenie na bicie i inne rzeczy w Irlandi bedzie taki sam syf jak jest u nas w kraju. Ale u nas rzadzi POrazka i raczej watpliwa jest poprawa sytuacji i marzyciele nie maja co liczyc na druga Irlandie w Polsce.

Voice666
28-07-10, 11:20
Szczerze to ja gardzę ludźmi biorących się za koksy są dla mnie nikim , oszukiwać to mogą babcie z renta a nie kumpla z siłowni. Bierze taki jeden z drugim koksy a potem łazi po mieście i mówi kto to on nie jest i w ogóle. Jak ja tego nie nawidze. Spompowane to takie ze szok potem takiemu przypierdolisz to wyleci mu ta woda z mięśni i wielce oburzony , takich sytuacji jest na pęczki. Lepiej jechać bez żadnego syfu i wychodowac swoje niż k*rwa...

Roid Rage???

luo
28-07-10, 12:07
kolego mylisz sie, to jest dobre prawo i tego rowniez powinni przestrzegac w Polsce, bo niby z jakiej racji macie miec przywolenie na bicie itp. ? Nie chce generalizowac ale czesto sa to ludzie bez szkoly, ograniczeni umyslowo, bez zadnych testow psychologicznych... Dajac przyzwolenie na bicie i inne rzeczy w Irlandi bedzie taki sam syf jak jest u nas w kraju. Ale u nas rzadzi POrazka i raczej watpliwa jest poprawa sytuacji i marzyciele nie maja co liczyc na druga Irlandie w Polsce.

Myślisz, że w Polsce jest inaczej? Ochroniarz jest do obezwładniania "szalejących" klientów, a nie do bicia. Za każdy wybryk możesz mieć bez problemu sprawę w sądzie, szczególnie jeśli spowodujesz średni uszczerbek na zdrowiu, leczenie przekracza 7dni (dajmy na to wybity ząb, złamana kość, skręcony staw, uszkodzenie siatkówki oka itp.). A nawet jeśli nie przekroczy 7 dni to zawsze poszkodowany może wnieść sprawę z powództwa cywilnego (oczywiście bezpłatnie) co wiąże się często z późniejszymi konsekwencjami.. Jest to oczywiście czasami trudne do udowodnienia z uwagi na konieczność posiadania świadków i zrobienia szybko badania lekarskiego (obdukcji).

Co do SAA to osobiście raczej się nie zdecyduję na wbijanie, ale też nie mam nic przeciwko osobom które coś biorą. To charakter i sposób bycia człowieka pokazuje jaki jest naprawdę, równie dobrze może wariować bez soków, ale widać nie każdy to rozumie.. Oczywiście bez urazy dla was chłopaki
Takie moje refleksje;)

seras666
28-07-10, 12:21

nigdzie nie pisałem ze mnie to jara :] podejscie mam to tego takie ze sie nie wtrącam kto co bierze, i nie krytykuje innych za ich obrana droge. w duzym miescie nie mieszkam i nie ma tu takich ludzi, przynajmniej nie spotykam.

flutebox
28-07-10, 15:09
Myślisz, że w Polsce jest inaczej? Ochroniarz jest do obezwładniania "szalejących" klientów, a nie do bicia. Za każdy wybryk możesz mieć bez problemu sprawę w sądzie, szczególnie jeśli spowodujesz średni uszczerbek na zdrowiu, leczenie przekracza 7dni (dajmy na to wybity ząb, złamana kość, skręcony staw, uszkodzenie siatkówki oka itp.). A nawet jeśli nie przekroczy 7 dni to zawsze poszkodowany może wnieść sprawę z powództwa cywilnego (oczywiście bezpłatnie) co wiąże się często z późniejszymi konsekwencjami.. Jest to oczywiście czasami trudne do udowodnienia z uwagi na konieczność posiadania świadków i zrobienia szybko badania lekarskiego (obdukcji).

wiem, ze tak jest ale na papierze, w rzeczywistosci, w wiekszosci przypadkow sa oni bezkarni i o fachowym obezwladnianiu nie ma mowy tylko jest typowe mordobicie :)

luo
28-07-10, 16:35
wiem, ze tak jest ale na papierze, w rzeczywistosci, w wiekszosci przypadkow sa oni bezkarni i o fachowym obezwladnianiu nie ma mowy tylko jest typowe mordobicie :)

Jest jak jest, a to dlatego, że nikt nie składa oficjalnej skargi. Ludziom po prostu nie chce się ciągać po sądach, co po części rozumiem.
Co do obezwładniania to faktycznie średnio im to wychodzi:lol:

KowalX
28-07-10, 18:51
Myślisz, że w Polsce jest inaczej? Ochroniarz jest do obezwładniania "szalejących" klientów,

Ochroniarz w dyskotece nie może obezwładniać ;).A co do samych ochroniarzy bez licencji pracowników ochrony nic nie mogą, taki w sklepie nie może nawet ciebie musnąć (swoja drogą to nie ochrona ,bo według ustawy musi mieć licencję ,a do tego na obecną chwilę trzeba przejść egzamin państwowy ;) )

kolego mylisz sie, to jest dobre prawo i tego rowniez powinni przestrzegac w Polsce, bo niby z jakiej racji macie miec przywolenie na bicie itp. ? .

Nie ma takiego prawa żaden ochroniarz w Polsce ,a już na pewno nie na bramce z których chyba nie każdy ma w ogóle papier co znaczy ,że jest zwykłym gościem ,który użył wobec Ciebie siły, tak czy siak ma przesrane w sądzie.

flutebox
28-07-10, 20:24
Nie ma takiego prawa żaden ochroniarz w Polsce ,a już na pewno nie na bramce z których chyba nie każdy ma w ogóle papier co znaczy ,że jest zwykłym gościem ,który użył wobec Ciebie siły, tak czy siak ma przesrane w sądzie.
nigdzie nie napisałem, że jest takie prawo odniosłem się do Irlandii- popieram ich podejście do tematu tzw. ochroniarzy

KowalX
28-07-10, 20:36
twoje słowa: kolego mylisz sie, to jest dobre prawo i tego rowniez powinni przestrzegac w Polsce,
====================================
W Polsce nie ma przyzwolenia na bicie.

flutebox
28-07-10, 20:45
chodziło mi o to że powinno być u nas tak samo jak w Irlandii co do tej kwestii :) ale narazie jest POrażka

i bicie ludzi przez takich pseudo ochroniarzy, w większości ludzi bez szkół, powinno być surowo karane

flutebox
28-07-10, 20:52
stylistycznie to się nie popisałem :) bicie ludzi przez takich pseudo ochroniarzy, w większości są oni bez szkoły, powinno być surowo karane *
P.S Mod niech złączy posty, żeby nie było, że spamuję :)

KowalX
29-07-10, 00:34
stylistycznie to się nie popisałem :) bicie ludzi przez takich pseudo ochroniarzy, w większości są oni bez szkoły, powinno być surowo karane *
P.S Mod niech złączy posty, żeby nie było, że spamuję :)

Jest surowo karane. Ochroniarz z papierami w sądzie w razie pobicia traktowany jest jakby miał broń białą z tego względu ,że uczy się ich sportów walki,technik interwencji oraz prawa. Przynajmniej w moim przypadku tak było. Jeśli stoi bez papierów i użyje wobec Ciebie siły lub przymusu bezpośredniego sąd go pozamiata ;)

łapa50cm
29-07-10, 08:20
poczytałem itp.... i moje zdanie na temat ochrony ,, ja sie przyznaje ze kilka razy daliśmy takie wpier... niektórym klientom ze hohooo !!!! ale nic bez powodu !! , to sątylko wybrani którzy co tydzien przychodzą i sami zadymiają ,i napewno kazdy z was tak by robił ! , ja kiedyś pojechał w polsce na dyskoteke to po 30min.. juz ochrona miała jakies problemy , gdzie ja nic nie robiłem ,, no to moim zdaniem to juz nie jest ochrona tylko spasniete wieprze ktozy są cwani w 10 !!! a w pojedynke sra w pory taka prawda , pozdrawiam

sts
29-07-10, 09:37
to u nas w jednym klubie w ochronie jest jeden dziadek tak tak wygląda na oko 55lat siwy okulary itd ale jak jakaś burda to leci i nie patrzy kto zaczyna tylko jebs ostatnio trafił 1 gościa i od razu nokaut i karetka ma krzepe a nie wygląda na takiego.

grzechu-amator
29-07-10, 19:52
Możesz napisać jakie to są suplementy? I jak je stosować?

A i jeszcze jedno czy po takich suplementach tracą się mięśnie jak po kreatynie?

łapa50cm
29-07-10, 20:51
no tak arus22 masz racje ale coz niech tak myslą kiedyś moze zaczają , a co do supli..
białko Gaspari
amino kwasy
creatnine mesh
l-glutamin
animal flex
zma
co do dawkowania to wszytko pisze na opakowaniach , pozdro....

łapa50cm
31-07-10, 10:57
25-08-2010 ,start ostrego treningu !!!
w skład cyklu :
megavol
plasmajet
białko gaspari
creatine mesh
amino kwasy
l-glutamin
animal flex
i cos na pompe , moze nitrobolon , crack albo no-shodgun
takze mysle ze bedą super wyniki , cel to wyciskać 200kg.na klate i poprawić troszkie definicje , pozdro......dla wszystkich !!!!!

rafio83
31-07-10, 11:04
http://www.e-gym.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał łapa50cm http://www.e-gym.pl/images/buttons/viewpost-right.png (http://www.e-gym.pl/showthread.php?p=368201#post368201)
białko z firmy Gaspari 100% polecam

O tym pisałeś? To izolat jest? Co reszta mysli?

http://allegro.pl/item1164527524_gas...at_bialko.html (http://allegro.pl/item1164527524_gaspari_myofusion_2_26kg_shaker_4_g rat_bialko.html)

łapa50cm
31-07-10, 11:08
tak jest super moim zdaniem , najleprze no i teraz tez ma trec nowe białko

Voice666
31-07-10, 16:05
25-08-2010 ,start ostrego treningu !!!
w skład cyklu :
megavol
plasmajet
białko gaspari
creatine mesh
amino kwasy
l-glutamin
animal flex
i cos na pompe , moze nitrobolon , crack albo no-shodgun
takze mysle ze bedą super wyniki , cel to wyciskać 200kg.na klate i poprawić troszkie definicje , pozdro......dla wszystkich !!!!!

Ten megavol niby ma tam jakieś osłonki, ale nie zaszkodzi chyba coś na wątrobę dodać.
Moim zdaniem sam plasma jet przed treningiem styknie, stack'uja też z SP

KowalX
31-07-10, 17:01
http://www.e-gym.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał łapa50cm http://www.e-gym.pl/images/buttons/viewpost-right.png (http://www.e-gym.pl/showthread.php?p=368201#post368201)
białko z firmy Gaspari 100% polecam

O tym pisałeś? To izolat jest? Co reszta mysli?

http://allegro.pl/item1164527524_gas...at_bialko.html (http://allegro.pl/item1164527524_gaspari_myofusion_2_26kg_shaker_4_g rat_bialko.html)

Ja nie polecam ,drogie i mało białka w białku za tą cene kupisz lepsze produkty.

seras666
31-07-10, 17:07
Ja nie polecam ,drogie i mało białka w białku za tą cene kupisz lepsze produkty.

np. jakie??

łapa50cm
31-07-10, 18:34
no to napisz jakie twoim zdaniem jest leprze białko
i co sądzicie o PLASMAJET ????

rafio83
31-07-10, 19:09
za tą cene kupisz lepsze produkty.

Kowal podkobzaj coś, bo muszę w przyszłym tygodniu kupić...

łapa50cm
31-07-10, 19:14
nie ma leprzego niz Gaspari

Voice666
31-07-10, 19:19
co sądzicie o PLASMAJET ????

Jak dla mnie to lipa, nawet po "Dorianie" mogłem iść spać, dopiero Jack3d mnie ruszył. Co do białka z gaspari to jak dla mnie SCI-MX bije je na głowę.

łapa50cm
31-07-10, 19:20
ooo daj linki do tych towarków , pozdro....

Voice666
31-07-10, 19:25
http://www.predatornutrition.com/pd-jack3d-250g.cfm

rafio83
31-07-10, 19:30
Swego czasu fallen jechał zdaje sie na tym towarze...

Voice666
31-07-10, 19:32
ehm dalej jedzie ;)

łapa50cm
31-07-10, 19:37
oo i jakie efekty
to sie tak nazywa Jack3D ???

rafio83
31-07-10, 19:40
tak, tak to sie nazywa. Wal do fallena na PW to ci powie, albo do Voica widać też miał styczność z tym towarem

łapa50cm
31-07-10, 19:46
ok juz to kupie zamiast plasma
ciekawi mnie to jeszcze o tym nie słyszałem

KowalX
31-07-10, 19:51
np. jakie??

Iso sensation 93
xxl whey delicious
;)

I cała masa innych gdzie jest coś więcej niż 70% białka w 100

no to napisz jakie twoim zdaniem jest leprze białko
i co sądzicie o PLASMAJET ????
16 porcji za taką kasę nie opłaca się,skład tez bez rewelacji.

lepsze białko to nawet to z dynamize

ok juz to kupie zamiast plasma
ciekawi mnie to jeszcze o tym nie słyszałem

Kup sobie lepiej to jeśli już cenowo taniej wyjdzie:

mesomorph lub maximize v2 ;)

rafio83
31-07-10, 19:55
Iso sensation 93
xxl whey delicious

Kowal rozmawiamy o price=130zł iso sensation raczej się nie łapie w tej cenie!

KowalX
31-07-10, 21:13
Kowal rozmawiamy o price=130zł iso sensation raczej się nie łapie w tej cenie!

kupisz 1,6kg

lub dołóż i kup xxl'a ,bo jak przeliczysz gaspari to w 2kg masz - 1,4kg białka tak naprawdę :) xxl wychodzi - 1,6kg ,a iso 93 - 1,86kg

a jak nie masz kasy celuj w dynamize

łapa50cm
01-08-10, 14:21
ja tam na kase nie nazekam ma kopać ostro i tyle
ale widze zeto siły duzo nie daje to czekam na inne propozycje

łapa50cm
01-08-10, 14:26
mowa o jack3d cos leprzego jest ????

Voice666
01-08-10, 16:15
kopać ostro i tyle
ale widze zeto siły duzo nie daje to czekam na inne propozycje

Próbowałeś?
Co to znaczy, że ma dawać dużo siły? ma za ciebie podnosić ciężary?
Pobudza i tyle, fajerwerków się nie spodziewaj jak po zastrzyku z adrenaliny. Kupiłem jacked'a bo pracowałem na nocki i zaraz po robocie szedłem na siłownie, a treninngi mam dość intensywne, więc żeby trzymać się na nogach i zrobić/ nie odpierd***ć trening. Sprawdził się w 100% więc polecam.
Nie jest to środek dla świerzaków bo można przedobrzyć z dawkami i zrobić sobie kuku.

KowalX
01-08-10, 18:06
mowa o jack3d cos leprzego jest ????

A co brałeś co dawało siłę?
Weź mesomorph ,albo maximize v2 ;)

łapa50cm
01-08-10, 20:56
ok cos z tego kupie dzieki pozdro....

michalos6
20-08-10, 16:13
ludzie nie badzcie smieszni 50cm w reku i 180kg na klate na sucho??? hahahahaha dobre... na sucho to sie mozna tylko zesrac i nic wiecej a nie robic takie wyniki

Badboy1322
21-08-10, 00:42
Wielki sog :D ps tez mieszkam w irl :D