Zobacz pełną wersję : megavol
witam co myslicie o megavolu ???
jak ktos stosował jakie rezultaty ??? dzieki , pozdro....
fallenursus
24-07-10, 23:55
tu jemy grzmoty i sramy piorunami.nikt tu z nas ph nie lyka.
szukaj odpowiedzi na temat pheraplex
tomczers17
25-07-10, 17:34
łapa bardoz dobry klon superdrola. ci co jedli mowia ze 2kap megavola klepaly jak 3mdrola nawet
no to niezle !!! mam 2 opakowania MEGAVOLA to mi starczy na kilka cykli ;)
aa co mozna jeszcze dodać do tego megavola ???
fallenursus
26-07-10, 13:24
a co juz szlo?
nic to moj pierwszy cukl na koksie bedzie
tomczers17
26-07-10, 13:41
no to kiepski wybór. zaczniji od czegos lzejszego. megavol to niezla kosa.
eehhh mysle ze bedzie ok aa cosjeszcze moge dodac do tego ?np.. clen..?
z ph to epi na ubicie a z SAA to tescia np. propa
Panowie zejdzie na ziemie kolega łapa zna temat z nie jednej michy jadł pozdro.
fallenursus
26-07-10, 16:54
sklad chemiczny tego shita bardziej podchodzi pod pheraplex niz superdrol...niektorzy pisza ze klon superdrola, inni ze pp..osobiscie tego bym nie lykal. po superdrolu jet dosc mocny blok i cza cloma lub nolvadex wcinac. lepiej zapodac testa, a jak cos to supedrola na kika.
napisz cos o sobie,wiek,waga itp itd to sie cos wymysli.
kazdy pisze ze to kosa ! , ale pod jakim wzgledem daje duzo siły ???
Tyle cwiczysz na bez koksu a teraz chcesz to gówno brac??!!!!! zastanow sie czy ci to naprawde potrzebne ! to jest jak narkotyk jak zaczniesz to nie przestaniesz chyba ze pompa ci wysiadzie-szkoda zdrowia:)
a jesli chodzi o ten megavol to troche za mocny jak na poczatek
wiem ale siła juz tak nie idzie aa chce wkoncu te 200 wzioć na klate , Tomek juz mi to nie jeden mówił po co chcesz takie cos brac no ale mysle ze juz dość daleko doszłem bez koksu i są jakies granice , dzieki za kom... pozdro...
NIE BIERZ!!!!!
Jesteś jak ginący gatunek, ostatni żywy przykład na to, że można zaj***cie wyglądać i dźwigać ostre ciężary bez SAA
no niewiem ale te 200 moze juz nie zaliczyć ;(
no niewiem ale te 200 moze juz nie zaliczyć ;(
no i po co ci te 200? pewnie po 200 bedziesz chcial 250 itd tyle cwiczysz na sucho i chcesz to wszystko zjebac? cwicz dalej biez dobre suple a sila sama przyjdzie:)
A jeszcze jedno moze zmienic sposob cwiczen bardziej w sile ?
ja wiem ze to jest ok wynik ale kazdemu jak mówie ze 180 wezme to kazdy mówi no to 200 jeszcze troche , no i chce to juz wziąć
a co do treningów to mam wszystko ok ...
7 lat ciezko pracowales a teraz chcesz isc na latwizne ?! kiepskie twoje rozumowanie ale zrobisz co chcesz
"Wbijaj Pan Panie kolego ,to nie zabawa w Tik-Taki "
jeden cykl to nie duzo
Nie lepiej wziąć się za normalne SAA?
ssa to nie jest łatwizna, to kierunek który obierasz sam :) każdy Ci to powie
napisze tak dlaczego megavol mam znajomego kolege który siłuje sie zawodowo na reke no i on mi to polecił ze jest super na siłe aa i jest dosc mało toksyczny , no to kupiłem ., pozdro....
fallenursus
27-07-10, 13:01
napisze tak dlaczego megavol mam znajomego kolege który siłuje sie zawodowo na reke no i on mi to polecił ze jest super na siłe aa i jest dosc mało toksyczny , no to kupiłem ., pozdro....
zero wiedzy,
najbardziej toxyczny ph, bardziej od wysokich dawek antka.
hmmm.
GŁÓWNE CECHY PRODUKTU:
- WYBUCHOWA DAWKA SILY
- NIE KONWERTUJE DO ESTROGENÓW ANI DHT
- OCHRONA WATROBY
- ZYSKUJESZ JAKOŚCIOWA, BEZTŁUSZCZOWA MASE MIĘŚNIOWĄ
- REGULUJE CISNIENIE KRWI
fallenursus
27-07-10, 13:10
czlowieku ty nie masz zielonego pojecia co kupiles. serio.
google ''superdrol+sides''
no ale sam se poczytaj co piszą , to jest ten sam skład co m-drol tylko ze tu jeszcze jest osłonka :)
i z tego co poczytałem na forach to dosc chwalą to takze okaze sie wpraniu
fallenursus
27-07-10, 13:20
oczywiscie zew chwala, silniejszy srodek od metanobolu. rusz troche glowa a nie bicem.
spoko okaze sie jak zadziała i jakie efekty , pozdro...
fallenursus
27-07-10, 13:25
sermy na odblok sobie zalatw. i powodzenia.
no ale sam se poczytaj co piszą , to jest ten sam skład co m-drol tylko ze tu jeszcze jest osłonka :)
Ty sam jesteś jak ta osłonka.
To jest gówno i albo sprzedaj to albo wywal.. bo jest w ch*j lepszego staffu z mniejszymi sidami i z lepszymi efektami.
Elo.
od siebie moge dodac ze ph mowie zdecydowanie NIE!!!!!!!!!!!
pogryziesz sobie troche ph to sie przekonasz......... jak ujawnia sie problemy z nerami ale ok niech każdy bierze to co chce ....... jak to się mówi człowiek mądry po szkodzie .....
ale jak cos to dawaj znać jak bedzie się ten środek bujał ......
tak napewno dam znaći opisze efekty , po tez załozyłem ten temat , pozdro...
stosunek cena> efekty. mi nie pasuje. do tego sa nie mniej szkodliwe niz saa. dla mnie malo przekonujace zeby to kupic
okaz sie koledzy wszystko wam opisze co i jak
mam taki plan jak to brać
1 tydzien po 1tab.. rano i 1 po 8 godz..
2 tydzien po 2 rano i 1 po 8 godz.
3 tydzien po 2tab.. rano i 2 po 8 godz.. i tak do konca cykla
oczywiście tab po posiłku bo inaczej wysrasz flaki po 1 tyg ....... coś na nery wątrobę i na żołądek
wszystko jest spoko spoko ;)
fallenursus
27-07-10, 19:52
40mg superdrola. chyba cie posralo.
czlowieku, nie tylko bicem sie mysli!! ogarnij sie!! doedukuj sie na temat tego co chcesz brac a nie od gupich kolegow!!
chce tak brac i tyle i nic mi sie nie stanie , nie panikuj hehee
fallenursus
27-07-10, 19:57
ja nie panikuje. to twoje suty beda piec, nie moje:) a prawda jest taka ze ty kolego i tak nie wiesz co to jest co chcesz brac...
heheee niezle moze masz racje ale okaze sie , wszystko opisze
aaaa jak ty to bys zrobił ????
fallenursus
27-07-10, 19:59
mam nadzieje ze nic ci nie bedzie,serio. rowniez mam nadzieje ze (odpukac) jesli cos bedzie szlo na lewo, to dokladnie opiszesz na przestroge innym
napewno po to jest ten temat wszystko opisze aaa nawet jak odpier... to moj znajomy opisze ;) oczywiście zartuje ,opisz jak ty to widzisz jak to byś rozplanował
fallenursus
27-07-10, 20:07
4 tyg max, dawka stala 30mg dziennie. wiecejnie ma sensu tego gowna ciagnac, nawet jesli uzywasz na kika do tescia. toxyczne kurestwo, klepie jak poyebane ale blokuje tez niezle. dobrze ci radze,nolvadex zakitraj w razie gino, i na odblok.
poszukaj na inych forach tematow o superdrolu.
zaczne od 2 dziennie i zobacze co sie bedzie działo , a nolvadex i clomedn juz mam , tylko niewiem jak dokładnie go brac czy zacząć w ostatnim tygodniu cyklu ????
fallenursus
27-07-10, 20:13
novadex na drugi dzien po ostatniej dawce daj 4 tygodnie po 20mg . clomed to atd-na tym samym bys ladnie sie porobil. poczytaj w podziale suplementow topic Voice'a on na ty teraz jedzie.
oki dzieki aaa moge dodać do tego cyklu jeszcze clen ???
fallenursus
27-07-10, 20:20
poczekaj z clenem. nie wiesz jak bedzie na ciebie dzialalo jedno, nie ma sensu pchac drugiego. clen mozna po. ale lepiej bedzie jak po odbloku wzucisz tego clomeda. 25mg dziennie przez 4 tygodnie. ladnie porobi
fallenursus
27-07-10, 20:22
http://www.e-gym.pl/showthread.php?28797-Testy-supli-by-voice666 poczytaj. to ten sam srodek czynny co clomed.
tomczers17
28-07-10, 09:34
fallen ja bym mu nie radzil do 30mg dochodzic tego megavola. jestem zalogowany na innym forum gdzie duzo o ph sie gada i duzo praktykow jest i serio duzo osob mowilo ze 2kap megavola kopaly jak 3kap mdrola z CEL czy massdrola ktore u nas sa najpopularniejsze.
fallenursus
28-07-10, 13:08
dawka max..zacznie od 20 i obada. chcial 40 lykac... tu laduja 30 stala przez 4 weeks zawsze. ja tam wole saa:)
noi jakbym zapom,nial, cycle assis niech kupi. http://www.nutraplanet.com/photos/11398/cycleassist_medium.jpeg
albo cycle support http://www.nutraplanet.com/photos/12935/cycle_support_medium.jpeg
tomczers17
28-07-10, 15:01
fallen wiem zeladuja 30mg ale popularnego mdrola i massdrola. megavola malo kto jadl. chodzi mi o to zeby bral to pod uwage ze ludzie ktorzy jedli megavola i mdrola mowia ze megavol mocniej dziala. wiec niech sie nie sugeruje jak ludize mowia ze jedza po 30mg bo zazwyczja mowa o mdrolu.
cycle assit jako ogolna prfilaktyka ok. na watrobe to malo. liver longer lub ursofalk (ogolnia kwas TUDCA/UDCA)
dawka max..zacznie od 20 i obada. chcial 40 lykac... tu laduja 30 stala przez 4 weeks zawsze. ja tam wole saa:)
noi jakbym zapom,nial, cycle assis niech kupi. http://www.nutraplanet.com/photos/11398/cycleassist_medium.jpeg
albo cycle support http://www.nutraplanet.com/photos/12935/cycle_support_medium.jpeg
aa co to jest ja to pierwszy raz widze !?
fallenursus
29-07-10, 12:55
well....zeby ci lba nie urwalo:) poczytaj zanim zaczniesz
no i nie otrzymałem odpowiedzi :(
fallenursus
29-07-10, 21:16
Jak już tu jestem to Proszę pana nadwornego chemika mam pytanie :) Czy jest sens stosować Inhibit w wieku 19 lat? Chodzi o mnie, chciałbym coś zapodać po obecnych cyklu (mono+mesomorph)- powyższy supel wygląda smakowicie, ale coś mi się zdaję, że mój wiek może być.. nie bardzo. Aha i jeszcze jedno pytanko, czy stosowanie sermów (bez zadnych cykli- nie na pct) ma sens? W sensie podbicia natural testo itd? Jak głupie pyt, to sorki, bo szczerze nie zagłębiałem się w to.
Autora przepraszam, ze w jego temacie piszę, ale nie chce mi się zakładać nowego :)
probowali chlopty i tego tam z kad i ja pochodze;] sermy jakos sie do tego za bardzo nie nadaja, inhibitory aromatazy -jak najbardziej o wiele lepiej wychodza w tym zalozeniu jak sermy.
sprubowac inhibit'a zawsze mozesz:) a noz widelec...
oprusz MEGAVOLU mam jeszcze 120 winka i 100 clenu no i 15 strzałów tescia propinata , moge cos z tych wynalazków dołożyć do megavolu ????
fallenursus
29-07-10, 22:07
do superdrola dodaje sie dlugo estrowy tesc. prop odpada napewno,clen i wino tez odpada. nie jest sztuka ladowac w siebie wszystko naraz jak nei wiesz co jak na ciebie dziala...chyba ze wiesz..?
yyy niewiem skąd ? to pierwszy cykl na koksie , to co nic z tego ?
fallenursus
29-07-10, 22:11
lepiej by bylo samego propa dla ciebie ale masz go zamalo.po propie bedziesz mial lepsze przyrosty i zdrowiej na tym wyjdziesz. megavol bym zostawil na nastepny cykl z dlugo estrowym testosteronem.
wiesz zawsze moge kupić takiego ile tza go na cykl ?
fallenursus
29-07-10, 22:23
dla ciebie na pierwszy raz w zueplnosci starczy 8 tygodni , 100mg co 2dni bo to pierwszy raz.
mozesz kupić też 100ml bedziesz mial na 2/3 cykle. w 1ml propa jest 100mg testo.
Cykl 8 tygodni to jest 2 miesiące.. w 2 miesiącach jest mniej więcej 60 dni licząc strzał co 2 dni to bedzie 30ml propa.
Mam nadzieje, że jasne.
tak wszystko jasne , juz nie długo start nowego cyklu :)
aa co myslicie o anapolonie ??? daje siłe ???
aa co myslicie o anapolonie ??? daje siłe ???
Uuu kolega ostro idzie miało być zdrowo a ja tu czytam o ogniu piekielnym anapolon na 1 ogień jeśli to prawda że nic nie brałeś to skuś się na tego propa jak Fallen piszę.
prawda prawda , ale anapolon ja juz tyle o nim słyszałem i kazdy chwali
na pierwszy kontakt z koksem antek ci nie jest potrzebeny. bedziesz zadowolony po samym propie.
fallenursus
05-08-10, 17:43
to przestan sie interesowac dopingiem.