Zobacz pełną wersję : i co dalej?porada
agenttomek
24-07-10, 21:13
witajcie lece obecnie cykl:
1-8 meta inj razak 30mg
tutaj bylo 5000iu hcg w dawce 1000e2d
8-...(jestem w 15tyg) 100mg e2d prop testolic przeplatany z tostovisem
i dzis wskoczylem na oxe 40mg ed czyli
15-... oxa 40mg (mysle o 6-max8tyg)
nie chce sie odblokowywac na wakacje bo wiadomo jak to jest z pct w sierpniu ;)
prop ciagle dziala wiec smialo mozna go ciagnac jeszcze do np wrzesnia/pazdziernika??czy zmienic na cos?
ogolnie co o tym myslicie czy cierpiec i sie odblokowywac czy dalej dzialac ku lepszemu wygladowi i samopoczuciu?
fallenursus
24-07-10, 21:29
z jakiej okazji teraz wbijamy hcg po cyklu z mety?
oczy mnie bola jak ja te cykle widze..
nie chcesz pct to w ostatnie dwa tygodnie propa zmien na 150mg enantu na tydzien i se ciagnij ile cchesz.
oxa obniza poziom testostosteronu w ogranizmie. jesli skonczysz propa i pociagniesz oxe dluzej to nie ci wspolczuje. palcem do dupy nie trafisz. jedyna dobra opcja tak jak mowi fallen daj enana lub ciagnij dalej propa.
agenttomek
25-07-10, 10:58
fallen sluchaj to nie jest z powodu mojego wydzimisie, zadalem pytanie na pewnym forum na ktorym uzyskalem odpowiedz:
-jesli cykl masz zamiar ciagnac dluzej niz 2 miesiace to po 2 ladujesz 2tyg hcg w dawce 500-1000 e2d e3d i tak po kolejnych 2...
Sam uderzylem do was z pytaniem bo od niedawna obserwuje to forum ale widze ze jest pare mocno doinformowanych ludzi.
nie chodzi o to,ze chce sobie ciagnac ile tam chce. nie mam przymusu, ale rowniez nie chce wchodzic na pct na wakacje. Mysle czy jest sensownie walic tego propka przez 4 miechy-poki co dziala wiec w sumie why not? nie wiem...wiec pytam doswiadczonych jak byscie to widzieli.
w sumie moge wejsc na 2 miechy na mixa,lub enana i pozniej w wrzesniu/pazdzierniku zejsc znow propem??czy mija sie to z celem?
dziekuje za pomoc
aha
ht piszesz o obnizaniu tescia przez oxe-dlaczego jest ona polecana na odblok i konczenie cyklu skoro obniza poziom tescia?
hornet leci oxa phoenixa czas pokaze czy cos klepie dopiero 2 dzien.ale nei spodziewam sie szalu przy 40mg undera
to poleca ci ktos kto cie bardzo nie lubi:)oxa tlumi apetyt obniza poziom tescia. tak ze nie widze sensu jej dawania na koniec cyklu. mozesz leciec oxe solo ale nie w momencie gdy schodzisz z tescia.
agenttomek
25-07-10, 11:40
ht ok, wiec jesli pociagne tescia miesiac dluzej niz oxe wszystko bedzie ok?
no widzisz jak to jest z tymi informacjami...ciezko trafic na kogos zaufanego w tym temacie,wiekszosc to powielaczy gdzies zaslyszanych opinii i trzymajacych sie ich jak biblii.
a ile chcesz oxe ciagnac?? u mnie chlopaki leca nawet pol roku i ciagle maja progres.
To z tego co wyczytałem oxe z propem NIE ale z enanem TAK czy kończyć test i oxan po???
agenttomek
25-07-10, 13:09
ht chcialem 2 miesiace czyli konczyc wraz z poczatkiem pazdziernika,ale troche mi zamieszales z tym tesciem i skoro musze go ciagnac dluzej to myslalem o skroceniu oxy do 5tyg.
Chyba ze wskoczyc na mixa czy enana i leciec z oxa 2 miesiace i pozniej z miesiac czy dwa na propie?
fallenursus
25-07-10, 16:40
na oxie lecialem chya 7-8 tygodni, nie pamietam:) fchooy mnie to kosztowalo nawet na tutejsze warunki, lecial testo i malej dawce 250/week. kolega lecial oxa/wino
1-6oxa
4-8wino
bloka dostal juz w 4rtym tygodniu,ale poppzerabialko go na masakre. powiem ze byl to jego pierwszy cykl w zyciu. oxe szamal po 60 wino po 50.
agenttomek
25-07-10, 20:00
fallen ma sens zmiana estru na dluzszy czy dalej leciec do konca propem?
fallenursus
25-07-10, 20:24
jesli mostek to enan na te 8-12 tygodni mostku.. jak konczysz juz to do konca mzoe byc prop potem pct
agenttomek
25-07-10, 20:38
mysle,ze wrzesien bede konczyl max pazdziernik,chyba,ze cos sie zmieni ;)
sluchaj jesli jednak zazucilbym mostek na te 2-3miesiace to oxe lykac przez ten czas?bo wcinam od 2 dni i nie wiem czy przerwac i robic most czy wcinac dalej i rowniez jechac z mostem...i jeszcze jedno jak z hcg na moscie i tamoxem ktory lykam bo po metce wyskoczylo mi gino ktore zaniklo i obecnie leci tylko 5mg. mozna zejsc na mostku z nolva?
fallenursus
25-07-10, 20:45
mozna,ale rowniezm ozna miec nawrot estro po zejsciu na mniejsze dawki androgenow. Ja tak nap zawsze mam, i podaje atd....nolva to takie uhm starocie z zeszlego wieku
naco ci ten mostek? czemu nie nie chcesz odblokowac po skonczonym propie?
agenttomek
25-07-10, 20:52
fallen masz racje nie bede czarowal tylko sie odblokuje jak nalezy i juz i tak z saa dopiero zaczynam przygode.
Czy wystarczy novadex od gaspariego jesli chodzi o dostarczanie atd czy celowac w czyste?
fallen mozesz sie uzasadnic jeszcze do tego co pisal ht? zeby nie konczyc cyklu oxa?o ile dluzej powinienem pociagnac propa?
fallenursus
25-07-10, 21:13
zawsze kupuje czyste atd bez domieszek. 75capsow po 25mg 17$ w sklepie z odzywkami:) var dobry na zakonczenie cyklow dlugo-estrowych na ubicie. osobiscie nie uznaje cykli na samych oralach.:)
agenttomek
25-07-10, 21:22
ok, dzieki za info zaopatrze sie ;)
fallen a co drugiej czesci pytania?
o ile przedluzyc propa jesli bym lecial ta oxe dalej?zerknij na wypowiedz ht strone wczesniej
fallenursus
25-07-10, 21:35
nie rozumiem odp HT:) podajesz zew. testo wiec blok i tak juz jest na cacy,co ma do tego oxa..a ze sie nie czujesz jak wyzymana szmata bo podajesz zew. testo:) moze chodzilo mu o cykle solo na oxie, to ma racje. zostaw sobie te oxe na inny cykl, skoncz propa za tydzien,skoro teraz jestes w 7dmym i pct.
agenttomek
25-07-10, 21:41
i tak zrobimy zostawiamy oxe. dzieki bardzo za pomoc!!! :)
aha myslisz ze 24 tabsy clomu wystarcza na odblok?
przybic hcg?
na start wziasc 100mg kloma czy 150?
nolve mam rozumiec ze pociagnac dluzej od kloma o jakies +-10 dni?
aha mam proviron przyda sie do pct?