Zobacz pełną wersję : Który zestaw będzie lepszy ?
Witam. Mam zamiar zacząć sobie kolejny mój cykl. Szukając trochę i czytając znalazlem dwa ciekawiące mnie polączenia.
1. NANO VAPOR + ANABOLIC HALO
2. UNIVERSAL ANIMAL PUMP + ANIMAL M STAK
Który z tych zestawów badziej byście polecali ? Proszę też o napisanie co mogę do tego dorzucić ? Myślalem o MZB z Olimpu co o tym myślicie ?
ps. Wpadlo trochę kasy przez pracę na wakacjach dlatego proszę o polecanie nawet droższych odżywek.
Pozdrawiam.
Moim zdaniem oba są dość ciekawe, ale polecam zestaw 2. Sam aktualnie jestem na cyklu mono + animal pump i carbo do tego i przyznaję, że ładnie klepie na pewno nie będziesz zawiedziony. Siła ruszyła, motywacja zajebista i do tego ładna pompka. :)
udanego cyklu. pozdro. ^^
napewno nie nano i halo. przereklamowane suple. nie spelniaja oczekiwan. co do drugiego cyklu to jedna puszka m-staka za malo. 2 puchy musisz miec.
Tak widzę że bez przekonania to piszesz, dlatego jakie inne polączenie być jeszcze mógl poradzić które dobrze kopnie ? Size On i Super Pump mam już za sobą z polączeń.
jesli masz ju dopieta diete witaminy itp?? u mnie chlopak leci intrasize z muscleserum i sobie chwali. tak ze ten zestawik bym sprobowal. ale mowie podstawa to dieta witaminy. lub wez dwie puchy m staka kofeine i arginine .
fallenursus
24-07-10, 15:04
jack3d+mono
1.Super pump x2 + size On Proch
2.Super pump x2 + green magnitude
3.white flood + green magnitude
4.white flood + creatyna
do wszystkiego możesz dodać purple wraath lub np Xtend
do wszystkiego możesz dodać kofeine
Jak chcesz coś na gerianium możesz spróbować np. quake
a jak chcesz najmocniejsze kosy to np. maxymize v2,mesomorph i do nich kreatyne
zdecydowanie 2 zestaw. sam brałem animal pumpa + animal pak i polecam :)
Dzięki Panowie wielkie za zainteresowanie się tematem i pomoc.
Wybiorę najpierw zestaw Kowala którym jest white flood + green magnitude + xtend lub animala zestaw.
Proszę powiedzcie mi jeszcze jak dawkować te suple ?
White flood 1porcja przed treningiem (ogólnie jak na opakowaniu) zacznij od połowy i zobacz jak reagujesz. Prawdopodobnie wiele nie zwiększysz, przynajmniej u mnie tak było i jeszcze nie jadłem nic co mnie bardziej kopało ,żaden Dorian czy co tam jeszcze jest(porcja to dwie miarki)
A GM bierzesz jak na opakowaniu albo rano i po treningu,albo rano i przed treningiem (porcja =1miarka i white flood ma inną miarkę)
Xtend ładujesz przed treningiem,albo popijaj w trakcie. Jak Ciebie stać to weź purple wrath zamiast xtend ;)
Animala olej :D GM wyrwiesz jak poszukasz poniżej 100zł ;)
Hah no to kupujemy zestawik ;) Dzięki wielki Kowal.