Zobacz pełną wersję : Co jest ?
Dzisiaj jak ćwiczyłem to o mało nie zemdlałem , nie zwymiotowałem w ogóle czułem się tak kijowo ze szok a wszystko po tym gdy wziąłem porcje Xpand'a z początku czułem się świetnie chcialo mi się ćwiczyć energia mnie rozpierala aż do czasu po 10min ćwiczeń zaczęło mi się kręcić w głowie odbijać xpand'em i w ogóle o mało co nie zwymiotowałem... dziś zaczynałem cykl to była juz druga działka dziś pierwszą porcje wziąłem po 13 ,10g ( bo o tej wstałem :D miałem na noc do pracy ) a druga przed 18 , 20g jakieś 25min przed treningiem. Zna ktoś moze przyczyne ?
fallenursus
21-07-10, 20:59
umrzesz w strasznych bolach.
a moze sie przyzwyczaisz po kilku dawkach i nic ci juz nie bedzie..
oby , oczywiście musiałem przerwać trening bo inaczej bym zemdlał :O
sprawdz sobie cisnienie serio mowie... Mozliwe nawet bardzo ze to od tego mozesz miec za wysokie.
Hmm nie za duze te dawki ?
Takie dawkowanie zalecał sprzedawca , dodam jeszcze ze lało się ze mnie jak z wodospadu a serducho biło jak poje....
CIASTECZKOWY POTWOR
21-07-10, 21:30
jezeli ci sie nim odbijalo tzn ze ci nie podszedl i go nie mozesz strawic
zacznij od mniejszych dawek(dlatego tabsy sa lepsze od proszku)
Tego typu objawy moga byc wywolane wlasnie tym ze uklad trawienny nie moze strawic tego co jest w zoladku W trakcie wysilku krew nie doplywa praktycznie do organow trawiennych a jest potrzebna do trawienia tego co zalega ,wiec nerw bledny moze skierowac krew do zoaladka i robi ci sie slabo
ZACZNIJ OD MNIEJSZYXH DAWEK I PIJ DLUGO PRZED TRENINGIEMA NIE OD RAZU PRZED NIECH TO SIE WCHLONIE
jezli ci sie to bedzie powtarzac to suplement nie dla ciebie
Nie zaszkodzi isc do lekarza i pomoerzyc cisnienie i wogole zrobic badania
Kiedys trzeba bylo miec badania aby mozna bylo cwiczyc a teraz ludzie nie wiedza czy moga sport uprawiac a sie biora i potem nioeszczescie gotowe
KAZDY ZANIM WEZMIE SIE ZA SPORT POWINIEN ZOSTAC ZBADANY PRZEZ LEKARZA SPORTOWEGO I CO ROK BADANIA POWTARZAC
Gdy brałem wcześniejsza formule xp to było ok ,tylko ta coś mi nie podchodzi... jak wziąłem tą wcześniejsza porcje 10g to było ok tylko z ta 20g chyba przesadziłem
slim shady
21-07-10, 22:16
to może być reakcja dwóch skłądników w suplemencie, tak samo miałem w hot blood, nie pamiętam co to był ze składniki co tak reagowały, jak sobie przsypomnę to napiszę
ale nie bierz dużych dawek, bo trening straci sens
czyli jak będzie tak po każdej dawce to przestać brać to? wydaje mi się z gówno z tego będę miał
" W przypadku wystąpienia objawów niepożądanych jak zawroty głowy , palpitacje serca , bez-senność lub drżenie spoczynkowe należy niezwłocznie zaprzestać lub ograniczyć zażywanie preparatu " - sprawdziły się dwa , zawroty i bez-senność. Pisze żeby przyjmować 20g dziennie ale nie osoby które zażywają xp pierwszy raz w takim przypadku należy ograniczyć dawkę do polowy miarki ale nadal nie wiem czy 2x po 10g czy 10g na dzień na aukcji pisało całkiem inaczej.
Dawkowanie od sprzedającego.
Sposób użycia
W dzień treningowy 10 gram rano - przed śniadaniem, 20 gram na 30-45 minut przed treningiem.
W dzień nietreningowy 10 gram rano - po przebudzeniu,10 gram w odstępie kilku godzin - przed posiłkiem.
To samo miałem w innym suplemencie , zmniejszyłem dawke i po 2 dniach przeszło.
takie dawkowanie będzie dobre ? sam nie wiem...
DT: 10g rano na czczo i 10g przed treningiem
DNT: 10g rano na czczo
Kiedys trzeba bylo miec badania aby mozna bylo cwiczyc a teraz ludzie nie wiedza czy moga sport uprawiac a sie biora i potem nioeszczescie gotowe
KAZDY ZANIM WEZMIE SIE ZA SPORT POWINIEN ZOSTAC ZBADANY PRZEZ LEKARZA SPORTOWEGO I CO ROK BADANIA POWTARZAC
mądre słowa CIASTECZKOWY (vel Dinozaur? masz jego avatr) ale to ociera się o ideał. Ja miałem prawdziwe badania wysiłkowe raz w życiu-w podstawówce przed zawodami sportowymi... Gdyby byli prawdziwi lekarze sportowi do których walisz jak do tych od grypy i przeziębienia to by był luksus ;D
Ty robisz sobie takie badania?
pozdro