Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co jest ?

Tropiciel
21-07-10, 20:57
Dzisiaj jak ćwiczyłem to o mało nie zemdlałem , nie zwymiotowałem w ogóle czułem się tak kijowo ze szok a wszystko po tym gdy wziąłem porcje Xpand'a z początku czułem się świetnie chcialo mi się ćwiczyć energia mnie rozpierala aż do czasu po 10min ćwiczeń zaczęło mi się kręcić w głowie odbijać xpand'em i w ogóle o mało co nie zwymiotowałem... dziś zaczynałem cykl to była juz druga działka dziś pierwszą porcje wziąłem po 13 ,10g ( bo o tej wstałem :D miałem na noc do pracy ) a druga przed 18 , 20g jakieś 25min przed treningiem. Zna ktoś moze przyczyne ?

fallenursus
21-07-10, 20:59
umrzesz w strasznych bolach.
a moze sie przyzwyczaisz po kilku dawkach i nic ci juz nie bedzie..

Tropiciel
21-07-10, 21:03
oby , oczywiście musiałem przerwać trening bo inaczej bym zemdlał :O

Moody1514
21-07-10, 21:20
sprawdz sobie cisnienie serio mowie... Mozliwe nawet bardzo ze to od tego mozesz miec za wysokie.

Keejdzi
21-07-10, 21:25
Hmm nie za duze te dawki ?

Tropiciel
21-07-10, 21:28
Takie dawkowanie zalecał sprzedawca , dodam jeszcze ze lało się ze mnie jak z wodospadu a serducho biło jak poje....

CIASTECZKOWY POTWOR
21-07-10, 21:30
jezeli ci sie nim odbijalo tzn ze ci nie podszedl i go nie mozesz strawic
zacznij od mniejszych dawek(dlatego tabsy sa lepsze od proszku)
Tego typu objawy moga byc wywolane wlasnie tym ze uklad trawienny nie moze strawic tego co jest w zoladku W trakcie wysilku krew nie doplywa praktycznie do organow trawiennych a jest potrzebna do trawienia tego co zalega ,wiec nerw bledny moze skierowac krew do zoaladka i robi ci sie slabo
ZACZNIJ OD MNIEJSZYXH DAWEK I PIJ DLUGO PRZED TRENINGIEMA NIE OD RAZU PRZED NIECH TO SIE WCHLONIE
jezli ci sie to bedzie powtarzac to suplement nie dla ciebie
Nie zaszkodzi isc do lekarza i pomoerzyc cisnienie i wogole zrobic badania
Kiedys trzeba bylo miec badania aby mozna bylo cwiczyc a teraz ludzie nie wiedza czy moga sport uprawiac a sie biora i potem nioeszczescie gotowe
KAZDY ZANIM WEZMIE SIE ZA SPORT POWINIEN ZOSTAC ZBADANY PRZEZ LEKARZA SPORTOWEGO I CO ROK BADANIA POWTARZAC

Tropiciel
21-07-10, 21:38
Gdy brałem wcześniejsza formule xp to było ok ,tylko ta coś mi nie podchodzi... jak wziąłem tą wcześniejsza porcje 10g to było ok tylko z ta 20g chyba przesadziłem

slim shady
21-07-10, 22:16
to może być reakcja dwóch skłądników w suplemencie, tak samo miałem w hot blood, nie pamiętam co to był ze składniki co tak reagowały, jak sobie przsypomnę to napiszę

ale nie bierz dużych dawek, bo trening straci sens

Tropiciel
22-07-10, 05:31
czyli jak będzie tak po każdej dawce to przestać brać to? wydaje mi się z gówno z tego będę miał

Tropiciel
22-07-10, 09:37
" W przypadku wystąpienia objawów niepożądanych jak zawroty głowy , palpitacje serca , bez-senność lub drżenie spoczynkowe należy niezwłocznie zaprzestać lub ograniczyć zażywanie preparatu " - sprawdziły się dwa , zawroty i bez-senność. Pisze żeby przyjmować 20g dziennie ale nie osoby które zażywają xp pierwszy raz w takim przypadku należy ograniczyć dawkę do polowy miarki ale nadal nie wiem czy 2x po 10g czy 10g na dzień na aukcji pisało całkiem inaczej.

Dawkowanie od sprzedającego.

Sposób użycia

W dzień treningowy 10 gram rano - przed śniadaniem, 20 gram na 30-45 minut przed treningiem.

W dzień nietreningowy 10 gram rano - po przebudzeniu,10 gram w odstępie kilku godzin - przed posiłkiem.

Ninja165
22-07-10, 14:48
To samo miałem w innym suplemencie , zmniejszyłem dawke i po 2 dniach przeszło.

Tropiciel
22-07-10, 19:44
takie dawkowanie będzie dobre ? sam nie wiem...

DT: 10g rano na czczo i 10g przed treningiem
DNT: 10g rano na czczo

Budrys
04-08-10, 17:53
Kiedys trzeba bylo miec badania aby mozna bylo cwiczyc a teraz ludzie nie wiedza czy moga sport uprawiac a sie biora i potem nioeszczescie gotowe
KAZDY ZANIM WEZMIE SIE ZA SPORT POWINIEN ZOSTAC ZBADANY PRZEZ LEKARZA SPORTOWEGO I CO ROK BADANIA POWTARZAC

mądre słowa CIASTECZKOWY (vel Dinozaur? masz jego avatr) ale to ociera się o ideał. Ja miałem prawdziwe badania wysiłkowe raz w życiu-w podstawówce przed zawodami sportowymi... Gdyby byli prawdziwi lekarze sportowi do których walisz jak do tych od grypy i przeziębienia to by był luksus ;D
Ty robisz sobie takie badania?
pozdro