Zobacz pełną wersję : Depilacja.?
Witam tam mam problem z włosami...
Natomiast wydepilowałem woskiem 3 dni temu wszystko było ok zaczerwienienia tam gdzie włoski były włoski wyrwane całe...
Ale co mnie zdziwiło już odrastają, tak zrobiłem jak pisano pierw ogoliłem je a potem jak były krótkie szarpałem...
Może, coś źle zrobiłem bo nie bolało jak czytałem :D Ale problem jest.. Wiek 16 (włosy na klacie) jak się pozbyć Pomocy!
jezeli nie jestes pedałem ani zawodowym kulturysta to po chooj golic włosy na klacie? ;o
Może jego laska nie lubi futra?
Eee
Jeżeli dla Ciebie każdy kto nie ma włosów jest ''pedałem ani zawodowym kulturysta'' to ok.. Ale zamilcz..
Mi osobiście się to nie podoba, a na pewno nie w tym wieku i mam z tym problem.
Eee
Jeżeli dla Ciebie każdy kto nie ma włosów jest ''pedałem ani zawodowym kulturysta'' to ok.. Ale zamilcz..
Ja problemów nie mam, ale imho nie ma co rzeźbić tylko idź z tym do kosmetyczki i niech załatwi sprawię fachowo.
NeverLetGo
16-07-10, 13:15
Eee
masz 16 lat i pewnie wiesz, ze z wiekiem będzie więcej tych włosów..
Ja problemów nie mam, ale imho nie ma co rzeźbić tylko idź z tym do kosmetyczki i niech załatwi sprawię fachowo.
dokładnie idź do kosmetyczki może w promocji będiesz miał manicure, pedicure i wydłużanie rzęs.. powodzenia!
Pianka, zwykła maszynka do golenia i po sprawie.
1-2 raz trochę poswędzi, później będzie ok.
Pianka, zwykła maszynka do golenia i po sprawie.
1-2 raz trochę poswędzi, później będzie ok.
Czy po takim numerze futro nie będzie rosło znacznie szybciej?
Możesz ja golic tak samo jak swoje nogi .
Jeżeli to miało być ironiczne poczucie humoru to tak udało Ci się!
Łap SOG-a!
maszynki i pianki nic nie przebije. kiedys chodzilem do kosmetyczyki. ale co sie nacierpialem to moje... kup dobra maszynke. z 3 lub wiecej ostrzami i do przodu.
Ja golę klatę maszynką i jestem zajebisty.
Czy po takim numerze futro nie będzie rosło znacznie szybciej?
Jak będziesz golił to będzie szybciej i więcej ;)
Kiedyś kumpel coś gadał ze musi kupić maść od niechcianego zarostu bo zaczęły wyskakiwać mu na plecach. Poszukaj może jest taka maść :)
Naukowo udowodnione, że włosy wcale szybciej nie odrastają.
Po prostu są ciemniejsze i twardsze, dlatego się nam tak wydaje.
dobrze wiedziec, zaczne sie czesciej golic na twarzy to moze wreszcie jakies czarne kłaki urosna.
Są różne metody depilacji ale zadna nie jest w stu procentach skuteczna. Odnośnie ostatnio modnej i propagowanej depilacji laserowej to w zeszłym roku w Wall Street Journal był artykuł którego tytuł po przetłumaczeniu brzmi " Przeproście sie ze swoimi golarkami" Były tam przedstawione badania odnośnie tej metody które potwierdziły że jest to jedynie zabieg dający mało skuteczny i krótkotrwały efekt. Ja bym na Twoim miejscu golił i nie martwił sie na zapas. Ostatnio na basenie widzieliśmy gościa tak owłosionego że mój syn jak gamoń stał z otwarta japą nie mogąc uwierzyć że tak może zarosnąć człowiek. A skąd wiesz że w przyszłości Twoja partnerka nie będzie zadowolona z Twojej seksownie zarośniętej klaty? Tu masz linka odnośnie metod depilacji ale ja bym odpuściłhttp://skuteczna-depilacja.pl/depilatory.php
Witam tam mam problem z włosami...
Natomiast wydepilowałem woskiem 3 dni temu wszystko było ok zaczerwienienia tam gdzie włoski były włoski wyrwane całe...
Ale co mnie zdziwiło już odrastają, tak zrobiłem jak pisano pierw ogoliłem je a potem jak były krótkie szarpałem...
Może, coś źle zrobiłem bo nie bolało jak czytałem :D Ale problem jest.. Wiek 16 (włosy na klacie) jak się pozbyć Pomocy!
Plastry do depilacji są skuteczne, ale to zabawka dla masochistów xD nic mnie nigdy tak nie bolało. Maszynka pracochłonna jeśli masz tych kłaków trochę, kremy do depilacji dają szybki efekt, ale tak samo jak golenie krótkotrwały. Depilatory - ból jak skurwy**yn, tak samo jak plastry. Jeśli lubisz ból to depiluj, jeśli masz trochę wolnego czasu to gol :)
Naukowo udowodnione, że włosy wcale szybciej nie odrastają.
Po prostu są ciemniejsze i twardsze, dlatego się nam tak wydaje.
Pokazać źródło...
Dzięki za porady zajdę w tym tygodniu do kosmetyczki na ,,Wosk''
Może ona zrobi Hokus-pokus i nie będą wyrastać od nowa
fallenursus
22-07-10, 17:16
o lol woskowanie ..osrasz sie:)
szrami mialem i krew z kalty sie lala...no fucking joke
fallenursus
22-07-10, 17:47
3585
widzisz? to wlasnie po woskowaniu:) powodzenia zycze i wytrwalosci;]
Moja żona jak robi rosół to koguta opala ogniem . Chyba bym wolal to opalanie od tego wosku hehe
Mi też krwawiła klata he he, ale dałem radę, ale NEVER MORE!!
tez bym sobie klate ogolił... jak miałem mniej włosów to siałdem z godzine i pesetą powyrywałem ;P ale teraz bym musiał chyba z 5godzin siedziec :P musiał bym zagadac do jakiejs kolezanki o depilator....po goleniu są twardsze nie?
Byłem, jestem, żyje. Klata w czerwonych kropkach jak wtedy tylko że 0 włosków :)
ile zapłaciłes za taką depilacje? kosmetyczka nie była zdziwiona?
dobra wezcie sie za cwicznie a nie gadacie o chuj wie czym.....