Zobacz pełną wersję : Mam pytanie
Siema wam mam pytanie Robilem sobie dziare 7Dni temu na przed ramieniu i mam pytanie czy moge juz cwiczyc jak sie jeszcze nie zagoilo ??? Niewiem nawet gdzie taki temat dac wiec Jak by mogl moderator to zeby go przeniósł do tego odpowiedniego dzialu i dzieki wam za odpowiedzi:)
Dam Sogi za normalne odpowiedzi
"Przez dwa tygodnie po zabiegu lepiej nie korzystać z sauny, siłowni, solarium czy basenu." Wyczytane w necie. Dlaczego to Ci nie powiem bo się nie znam, ale w sumie to lepiej zapobiegać niż leczyć więc ja na Twoim miejscu jeszcze ten tydzień bym sobie odpuścił.
Pozdro.
Badboy1322
14-07-10, 17:10
Jeśli w czasie ćwiczeń nie będzie ci się deformować to raczej przeciw wskazań nie ma ale mimo wszystko powinieneś zaczekać aż ci się zagoi do końca :)
Dawidhardcore
14-07-10, 18:24
Siema wam mam pytanie Robilem sobie dziare 7Dni temu na przed ramieniu i mam pytanie czy moge juz cwiczyc jak sie jeszcze nie zagoilo ??? Niewiem nawet gdzie taki temat dac wiec Jak by mogl moderator to zeby go przeniósł do tego odpowiedniego dzialu i dzieki wam za odpowiedzi:)
Dam Sogi za normalne odpowiedzi
tez mam dziare na przedramieniu. I jak ja zrobilem to nie rezygnowalem z cwiczen ,cwicz normalnie tylko jesli chodzisz na solarium czy saune to przez dwa tygodnie sobie odpusc,bo tatuaz c zblaknie,bo jeszcze nie jest do konca wygojony....
Dawidhardcore
14-07-10, 18:25
Jeśli w czasie ćwiczeń nie będzie ci się deformować to raczej przeciw wskazań nie ma ale mimo wszystko powinieneś zaczekać aż ci się zagoi do końca :)
co sie moze deformowac tatuaz?? !!
Badboy1322
14-07-10, 19:23
Nie zrozumiałeś przesłania którego mi się nie chce tłumaczyć :D