Zobacz pełną wersję : Dobry Stack
Witam. Staż na siłowni około 3 lat. z roczną przerwą. Przez ten okres przewinelo sie pare razy Mono , TCM i CP. Ostatnie nie miałem czasu sledzić rynku odżywek ani nie jestem zbyt w temacie wiec pisze do was :) Wzrost 187 waga 88 ( na czczo) Bic 39cm. Przejdę do sedna po wakacjach chce zacząc pożądny cykl ze stakiem. Jaki polecacie ogólny zakres $ to około 350zł.
MolderDist
12-07-10, 23:09
stack kreatynowy czy przedtreningowka?
Witam. Staż na siłowni około 3 lat. z roczną przerwą. Przez ten okres przewinelo sie pare razy Mono , TCM i CP. Ostatnie nie miałem czasu sledzić rynku odżywek ani nie jestem zbyt w temacie wiec pisze do was :) Wzrost 187 waga 88 ( na czczo) Bic 39cm. Przejdę do sedna po wakacjach chce zacząc pożądny cykl ze stakiem. Jaki polecacie ogólny zakres $ to około 350zł.
Chcesz stack z kreatyną czy bez?
Z kreatyna wydaje mi się ze bedzie lepiej. aczkolwiek proszę jesli mozecie podac te dwie opcje.
Ze swojej strony polecam jack3d, z kreatyną. Nie ma zjazdów gdy supel schodzi, wystrzelenia też nie ma dużego, za to skupienie i agresja treningowa jak u napalonego psa. Pracuje obecnie na nocki (10h) i zaraz po zmianie jadę na siłownię, jedna miarka wystarcza żeby zrobić naprawdę zajebisty trening, naprawdę polecam.
okolego nie okresliles sie przedtreningowka czy potreningowka??
Murzyn 42cm
14-07-10, 21:21
Ja teraz jestem na No Shotgunie-stack przedtreningowy odzywka z wyzszej polki(150zl) matrix kreatynowy pompa no +polaczenie bialka z kreta i kofeiny z tauryna. Niesamowity kop i pierwszy raz w zyciu doznalem tego uczucia podczas treningu bol w miesniu od napompowania czulem jakby mial wybuchnac co nie bylo niegatywny,lecz bylo fajne :)
przed treningówka czy potreningówka Sam nie wiem. Co było by lepsze dla mnie ale zastanawiam sie nad tym no shotgan a xpandem. Zaznaczam ze to moj pierwszy mocniejszy stack i nie chce brac odrazu jakiegos najlepszego. ht czyli w przed treningowym i po treningowym zawartosc wynosi na dzien 10gr kreatny czy jak to wyglada :?
MolderDist
15-07-10, 00:12
przed treningowka - no-shotgun
po treningu jest sporo ciekawych - Knockout, SizeOn itd itp etc.
I bez kreatyny white flood.
fallenursus
15-07-10, 01:22
po treningu
http://www.cellbolic.nazwa.pl/allegro-f/foto/114.jpg
przed treningiem
http://www.cellbolic.nazwa.pl/allegro-f/foto/113.jpg
przedtreningiem sprawdzi sie napewno napalm. po treningu rowniez bym stawial na sizeona.
Ale to wtedy kupic te dwa sumple? Mozna je połaczyc ze jeden przed drugi po? Czy to praktycznie odzielne cykle musiały by byc :>? Trochę się zamotałem, sorry jest pytania są błache :P
fallenursus
15-07-10, 17:21
przeicez pisze wyraznie jeden przed a drugi po:)
he ^^ dzięki za pomoc. Ale można tez je brać odzielnie :>? Np. Tylko sam stack przed treningiem :> :D Zjebcie mnie jesli jestem natrętny xD
he ^^ dzięki za pomoc. Ale można tez je brać odzielnie :>? Np. Tylko sam stack przed treningiem :> :D Zjebcie mnie jesli jestem natrętny xD
Zjebcie mnie jesli jestem natrętny xD
Jesteś zjebany ;)
Możesz szamać shotgun przed i kreatynę po(lub rano)