Zobacz pełną wersję : testolic + deca
witam
planuje wziasc 20 testolica i 20 deki. Mógłby mi ktoś napisać co ile dni brać jeno i drugie i jaki odblok po cyklu?
pozdrawiam
jaka to deka to mamy zgadywac?
http://www.e-gym.pl/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie!
Klatka piersiowa[cm] 105
Biceps[cm] 39
Wzrost[cm] 188
Waga[kg] 93
Staż[miesięcy] 14
Cel; masa
mowisz o krotkiej dece npp??
Npp - Nandrolone phenylpropionate
no wlasnie taka gadka... ustawcie mi cykl nie wiadomo z czego,
za szybko na doping, aga ponad 90kg a w bicu nawet 40cm nie ma...
trenuj przez 2 lata jak sie nalezy,
dieta + suple i bedzie wystarczajaco
fallenursus
11-07-10, 15:03
dowiedz si eczlowieku co wogole bedziesz wbijac.:) 2 srodki na pierwszy cykl to o jeden za duzo
fallen a gdzie tu napisane ze to pierwszy cykl??? patrzac po wymiarach mysle ze kolega juz torche soku wbil. buhehhee.
nie na pierwszy bo brałem już na pierwszy 20 susty a na drugi 200 metki z lyka labs i 20 tescia. Teraz mam 20 testolica i deca -durabolin 100 mg grecka.
fallenursus
11-07-10, 16:31
stary bez urazu ale
w marcu pisales o drugi cykl wymiary miales w bicu wieksze niz piszesz teraz...wtF is wrong with YOU? jakies priorytety ci sie pokickaly...
najpierw papu
potem treninng
potem czytamy i gromadzimy wiedze teoretyczna na temat sterydow
na koncu ewentualnie wbijamy jesli stwierdzimy ze inaczej sie nie da...
testolic krotki ester/ deka ta co masz(prawdopodobnie wyjebka i masz jej i tak zamalo) to dlugi ester co nie warto bic krocej jak 10-12 tygodni. tak sie nie miesza..
durabolin to byl holender. grek to decanoate. albo miales wyjebki srodkow albo sie strasznie opierniczales. zrob sobie diete daj tego tescia deczke odpusc. mozesz dokupic wino.
wiem ze mialem wieksze wymiary ale po skonczonym cyklu i odbloku mialem 2 ciezkie tygodnie i wrocilem praktycznie do punktu wyjscia. Dece chcialem wziasc bo mam ja juz dosyc dlugo a data waznosci konczy sie za pol roku. To co dokupic, testolica jeszcze czy deke?
kolega nie rozumie ze nie idzie w parze dluga deka i krotki testosteron??? jesli chcesz koniecznie wziac deke dokup sobie tescia enana. propa daj na kicka.
1-3 prop 100e2d
1-12 enan 500 e5d
1-10deka 400 e7d
ja smiem twierdzic ze idzie w parze, i to z dobrymi rezultatami ;-)
oczywiscie jak dla kogo zapomnialem dopisac ;-)
moze i idzie ale propa ciagnac ok 14 tyg?? no lg nie powiesz mi ze lepsza opcja jest prop+deka niz enan+deka.
To powie mi ktos co wbijac i co kiedy? a gdybym chcial bic samego testolica to co ile dni?
A co wcześniej biłeś ? Możesz dać 100mg eod przez 8 tyg.
mysle ze nawet 150mg bylo by git. 100 na taka wage troche malo.
Deca z enanem itp a nie propem , cykl musi być długi więc po co tyle bić,
moze i idzie ale propa ciagnac ok 14 tyg?? no lg nie powiesz mi ze lepsza opcja jest prop+deka niz enan+deka.
cykl deka + prop sprawdza sie w schemacie deka 8tyg prop 11tyg, i jest to bardzo dobre combo
fajny miesien idzie, a dodajac jeszcze winko na koniec lux
wiadomo ze dawanie deki na 10tyg a propa na 13 juz nie bardzo,
moj drugi lub trzeci cykl to wlasnie polaczenie deki z propem i winem. pamietam ze propa dawalem na 14 tyg. ale to raczej brak wiedzy niz swiadome posuniecie. poprostu ktos mi tak rozpisal. ale nie powiem bo sila i masa ladnie na +.
bo ogolnie to combo jest ok, ale w odpowiednim momencie jedynie ;)
blood in blood out
14-07-10, 01:01
a powiedzcie mi jak wyglądały dawki?
gdyż jest duże prawdopodobieństwo iż stężenie nandrolonu może przekroczyć stężenie teścia
standard 200mg deki week i 100-150mg propa e2d, w wyzsze dawki nie ma co sie bawic bo to polaczenie sie zwyczajnie nie nadaje, dlatego pisze ze ten cykl jest ok ale tylko w pewnym momencie na poczatku - kolega ht to potwierdzil nawet,
nawet jak wedlug tych internetowych obliczen bedzie wiecej deki niz propa to i tak nic nie szkodzi, prop rusza z miejsca takze nie ma mozliwosci bloka,