Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prośba o POMOC

McMc
20-02-07, 21:26
Emano wszystkim :) jestem tutaj nowy ale myślę że może mi ktoś pomoże :lol: Moj problem jest nastepujący mam do wydania jakies 280 zl na jakieś lub jakąś odżywkę i nie wiem co kupić, powiem tak staż około połtory roku waga 93 kg wzrost 182 biceps jakies 41, klata niewiem bo za każdym razem wychodzi mi co innego jak mieże hehe poprostu chyba nie umiem, dodam że mam brzuszek wiec potrzebuje czegoś co mnie nie otłuści za bardzo a jednocześnie da mocnego kopa z masy :grin: aha planuje zrobić do tego jakąś dietke, jak ktoś ma jakieś ciekawe i stosunkowo tanie do tej wagi to może podesłać, Dzieki Za POMOC :)

Dexter1900
20-02-07, 21:55
Ja bym Ci proponował zwykłe mono na początek :mrgreen: Myśle że pójdzie ci jakies 3-4kg przy dobrej diecie :razz: I siła też powinna :grin: Heheh

Nie mam zbyt dużo wiedzy na ten temat ale napewno ktoś Ci powie najlepiej :razz:

Pozdrawiam

nowin
20-02-07, 21:58
mono + L+karnityna

Prezydent_1c
20-02-07, 22:00
Dziwne to jakieś mi sie wydaje ... 41 w łapie 1,5roku staż i nie wiesz co wziąść ?? Ale nieważne ... Na poczatku (jeśli to twój pierwszy cykl) kup sobie mono + tauryna + gainer (uzupełnienie) + BCAA a jeżeli juz robiłes jakieś cykle na mono to zastąp to stackiem np. Cell Pump lub bardzo dobry jest też Xpand. CO do brzucha to polecam ci go ćwiczyć zeby sie nie powiększał w trakcie cyklów :P A po jakimś czasie możesz pokusić się o a6w (chyba ze masz juz dość wyrobiony ale lekko tłusty brzuch to rób a6w odrazu bez wcześniejszego przygotowania)

McMc
20-02-07, 22:05
Nie powiedziałem że wczesniej nie robiłem żadnych cykli, pare kretek poszło , do tego kilka odżywek, teraz mam aktualnie jakies 3 kg ostrowi i połówke cell pum tylko pierwszą połówkę całkowicie spieprzyłem bo wyskoczyła mi robota potem troche spraw na głowie i tak wsumie pierwsza pół cell pump poszło sie .... potrzebuje jakiejś pożądnej odzywki tak zeby nabrać dobrej masy, zastanawiam sie nad jakimś białkiem, lub wegle plus białko tylko nie wiem czy jak nbiebedzie zadużo wegli czy niepujda w brzuch, co do a6w to własnie od jutra zaczynam, kupiłem pas wypocający wiec może też coś pomoże, czekam na dalsze porady

[ Dodano: 20-02-2007, 22:08 ]
hmm zastanowie sie też nad tą el-karnityna , ale czy to ma sens brać odżywki na mase i jest do tego jedną na spalenie wagi?? hmm no ale z brzuszkiem to coś musze zrobić, ehh każdy mi mówi że wyglądałbym extra gdyby nie brzuch :mrgreen:

Prezydent_1c
20-02-07, 22:11
Zrób tak aby Cell Pumpa ci starczyło na cykl (jak masz za mało dokup) bo warto. Białko to ci nie jest potrzebne raczej skoro masz Ostrowie bo Ostrowia to białko. Węgli nie polecam narazie (tyle co w diecie wystarczy bo nie musisz ich w 100% dostaraczać jeżeli chcesz zgubić brzuch). Tauryna i BCAA dokup i zaczynaj śmiało.

[ Dodano: 20-02-2007, 22:12 ]
ps. radze ci nawet nei inwestowac w l-karnityne ...

McMc
20-02-07, 22:15
Ok dzieki za pomoc, ale jednego nie rozumiem , poco kupować tauryne jak ona jest w cell pump??

[ Dodano: 20-02-2007, 22:16 ]
aha jeszcze jedno, dlaczego nie inwestować w el-karityne?? myślisz podobnie jak ja czy masz jakieś inne zdanie na ten temat?

Prezydent_1c
20-02-07, 22:26
l-karnityna myśle ze to nie daje nic ... (przynajmniej nie to czego oczekujemy). A tauryny za wiele tam nie ma i przyda się napewno ;)

[ Dodano: 20-02-2007, 22:27 ]
To drugie zdanie odnoście Cell Pump'a jest :P

McMc
20-02-07, 22:31
ok to dokupię tauryne do tego, a gdzieś wyczytałem ze cell pumpa dobrze łączyć z mono?? prawda to?? co do ostrowi to ponoć jest słabo przyswajalna i nie wiem czy jak już wydaje kase na cell pump czy nie lepiej kupić jakieś pożadne białko??to a6w od jutra ostro jade :grin: ile można na takim cyklu zrobić?? jakich efektów sie spodziewać??

[ Dodano: 20-02-2007, 22:33 ]
aha no i ile jeść tej tauryny do tego cell pump i w jakich porach dnia najlpiej?? i czy połączyć to z tym mono czy nie

gangster
21-02-07, 11:47
Robi sie albo redukcje albo mase.Konkretny jeden cel,pozniej mozna realizowac drugi.

Prezydent_1c
21-02-07, 16:35
Nie musisz mono łaczyć z Cell Pumpem. Tauryne to polecam ci brać rano i przed obiadem (bo ogolnie powinno sie ja brać pomiędzy posiłkami). A ostrowia to dobre białko... A efekty to tylko od ciebie i przykładania się do treningów zalezą... nikt nie jest jasnowidzem i ci tego nie powie ...

McMc
21-02-07, 23:05
dzieki sog juz leci