Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pompa - azot

RESPECTO
08-07-10, 13:01
Witam. Mam pytanie. Otórz planuje zakup supli które pozwolą uwolnic mi wieksze ilości azotu w organiźmie. Pytanie brzmi... czy lepiej kupić np. Napalm, NO Shotguna czy lepiej wybrać coś tańszego np XPAND XTREME PUMP, Horse Power i do tego AAKG z Treca. A może polecacie cos ciekawego z azotem za rozsądną cenę? Czy jest sens łącznenia stacku typowo przedtreningowego zawierającego azot i do tego AAKG? Czy lepiej zainwestować w 1 odżywke i nie kombinować, by nie zrobić tzw. "masła maślanego..."? Biorąc dopalacz przedtreningowy pompa po jakims czasie wiadomo spada, czy biorąc do tego AAKG np. po treningu, rano po przebudzeniu pompa bedzie utrzymana? Pozdrawiam i z góry dziekuję za pomoc.

damiano
08-07-10, 15:46
ja zdecydowanie polecam X-pand :)i do tego bralem AAKG.Efekty byly b.dobre

maly25
08-07-10, 16:06
pompy na drugi dzien nie bedzie napewno;)))zapomnij
stak kreatynowy=kreatyna + aakg(pompka) tak wiec po co dodatkowo kupowac jeszcze aakg

h1msa
08-07-10, 17:39
ja aktualnie biore xpanda i moge go polecic ;)

ht
08-07-10, 19:07
ja lece primal pumpa. na opakowaniu pisze tab przed treningiem. ale dobrze dziala po 5-ciu.cenowo dobrze wychodzi.

Murzyn 42cm
10-07-10, 10:19
Ja bralem AAKG megahardcore z treca a teraz biore NO Shotguna i zdecydowanie bardziej polecam shotguna,nie ma tego beznadziejnego uczucia po polknieciu 8kapsow(bralem aakg i cm3) a dzialaniem lepszy jest shotgun i efekty tez po nim sa lepsze mianowicie rosniesz w oczach,a ja dodatkowo zajebista rzezbe zbudowalem sobie w miesiac 2 no shotgun jest drozszy ale bardziej ekonomiczny,bierzesz tylko przed treningiem

RESPECTO
10-07-10, 11:03
Zakupiłem Xpand Nitric Oxide Reactor. Jestes po pierwszym treningu nie powiem, pompa jest ale do tego bol głowy...chyba za dużo kawy piję :P... zobaczymy co bedzie dalej.

KowalX
10-07-10, 13:22
Zmniejsz porcję na parę dni i powinieneś się przyzwyczaić.