Zobacz pełną wersję : Posiłki
Siema jest pytanie na szybko czy jak wstaje o 11 i jem dopiero wtedy posilek to automatycznie przesuwa mi sie ostatni posilek z weglami na godzine 22 a klade sie spac o 1 czy moge jesc te wegle tak pozno >?
Ja tam szybko nadrabiam posiłek i za godzine jem nastepny jezeli zaspałem jak ty. A normalnie jem co 3 godziny.
Ja też od kilku dni wstaję koło 9-10 i jem posiłki normalnie co 2,5-3h. Co do ostatniego posiłku to nawet należy zjeść porcję węglowodanów złożonych z tłuszczami jakieś 30-60 minut przed snem. Dzielisz ilość węgli ze śniadania na pół i połowę jesz na kolację z tłuszczami, a drugą połowę na śniadanie z białkiem
mozesz smialo,ale przed snem jakies bialeczko tez by cza bylo zapodac z tluszczykiem i jak wyzej z odrobina wegli
zawsze robie ze jem ostani posilek z weglami poltorej godziny przed snem a bezposrednie przed snem wiejski :)
no to git,oliwy z oliwek dolewaj z 10g dlozej sie bedzie wchlanialo
nie laczymy wegli z tluszczem przed snem!!!!!!!!
Przed snem kolega pisze ze je serek wiejski i ma dodać oliwe z oliwek, gdzie tam węgle?
Są różne teorie z tym jedzeniem, jedno jest pewne białko+węgle na noc. Niektórzy w tym i od niedawna ja dodają jeszcze 10-15g tłuszczów i jakoś zbytnio mnie nie zalewa, pomimo tego że mój trening teraz wygląda jak wygląda z uwagi na plecy..
Rano białko+tłuszcze, węgle sobie odpuszczamy albo jemy mniejszą ilość bo akurat wątroba wrzuca glikogen z węgli z kolacji do krwiobiegu.
Jedzenie białka+tłuszczy na kolację niezbyt działało, nie tylko na mnie
widze 2 posty gdzie chlopaki pisza ze wegle z tluszczem. rafio przeczytaj dokladnie.