PDA

Zobacz pełną wersję : może ktos wie

Polaa
06-07-10, 21:02
mój brat uwielbia różne sporty, chodzi na siłownie itp. ostatnio zauważyłam jak zażywał małe białe tabletki, w srebrnej saszetce jakby od gum do żucia. na zielonym tle był napis żółtymi drukowanymi literami zaczynający sie od literki M.
od razu pomyslałam że to sterydy, oczywiście na moje pytanie odpowiedział wymijająco że to witaminy.
może to rzeczywiście jakies suplementy diety?
czy ktoś spotkał sie kiedyś z czymś takim?
bardzo dziękuje za pomoc

ht
06-07-10, 21:14
pomidor:)

Polaa
06-07-10, 21:17
kurcze, naprawde musze sie dowiedzieć! srebrna saszetka wielkości takiej jak gumy do zucia, żólty napis na M, na zielonym tle. małe białe okrągłe tabletki

Patriot
06-07-10, 21:27
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :)

KowalX
06-07-10, 21:46
kurcze, naprawde musze sie dowiedzieć! srebrna saszetka wielkości takiej jak gumy do zucia, żólty napis na M, na zielonym tle. małe białe okrągłe tabletki
A co chciałbyś go podkablować jak coś ?:]

Polaa
06-07-10, 21:50
hmm nie, ale nienawidz takiego krętactwa, i nie chce żeby kretyn coś sobie zrobił. poza tym pytanie dotyczy tego czegoś, powody jego zadania są mnie ważne:)

ht
06-07-10, 21:53
nawet jesli to sterydy to mysle ze nic mu sie po jednej saszetce nie stanie. aczkolwiek to moze byc jakis legalny suplement. tyle tego wychodzi i tyle firm ze ciezko byc na czasie z tymi wszystkimi wynalazkami.

Hermann
06-07-10, 21:55
Czy brat jest małoletni?. Jeżeli nie powiedział co to jest pozwól mu na odrobine prywatności. Twija ciekawość wywodzi sie z troski czy chęci szantazu? Jeżeli jest dorosły daj mu życ własnym życiem.

KowalX
06-07-10, 21:57
hmm nie, ale nienawidz takiego krętactwa, i nie chce żeby kretyn coś sobie zrobił. poza tym pytanie dotyczy tego czegoś, powody jego zadania są mnie ważne:)
Interesów z tobą nie robi :)
Pojęcia nie mam co on tam je musisz więcej literek zapamiętać hehe.
Jak się martwisz to kup mu osłonki na wątrobę ,bo może nie wie,a nie wiadomo ile tego ma i ile je :D

Polaa
06-07-10, 22:04
brat jest dorosły, ale dzieje sie z nim coś dziwnego. albo ja już dorabiam teorie spiskowe. w kazdym razie chodzi na siłownie z przerwami, ale jak już zacznie to w 2 tygodnie przybiera 5 kg, koszulki robią sie za ciasne, staje sie ogromy. jesli tylko przestanie cwiczyć masa spada w miesiąc. jest nerwowy, używa dużo przemocy, ma wszystko w dupie i obsesje na punkcie wyglądu. stąd moje pytanie, myslałam że którys z Panów coś pomoże.

///M
06-07-10, 22:06
Twój brat to wariat ;D

Polaa
06-07-10, 22:09
owszem, jest głupkiem, ale to nie zmienia faktu że dalej nie wiem co to za gówno w tym opakowaniu.

Hornet
06-07-10, 22:11
weż sie dowiedz co to za siuwar bo jak 5kg w 2tyg to ja tez bym zjadł:)

Polaa
06-07-10, 22:12
a jeśli przez to staniesz sie nerwowy, chamski, nie będziesz miał erekcji i będziesz ciągle chciał jeść i spać? przecież to chore.

///M
06-07-10, 22:12
Sama piszesz ze szybko przybiera na masie więc tak ciężko się domyślić ze bierze sterydy? W tym opakowaniu zapewno meta ale poszukaj moze ma jeszcze jakieś ampułki i strzykawki tylko nie pomyśl ze jest ćpunem ;D

Polaa
06-07-10, 22:13
tylko tak sie zastanawiam czy z tą masą to może być przez to że tyle je i ćwiczy. bierze pełno odżywek, ale to akyrat nie sterydy, tylko z tymi jednymi tableteczkami sie chowa. ciekawe co to jest...

Hornet
06-07-10, 22:14
o erekcje to ty sie nie martw :) zły nie jestem tylko dobry liczy sie to co człowiek ma w środku <muscle>

może mata razak? ale tamta czerwona

Polaa
06-07-10, 22:15
ale coś w tym jest że im więcej mięsni tym facet słabszy w łożku!:)

Hornet
06-07-10, 22:20
ale to chyba wiedza teoretyczna przez Ciebie przemawia, mniejsza o to w w każdym bądź razie ja bym nie szperał barciakowi po półkach.

zastanów sie czy to w pozrądku i lepiej zapomnij o problemie

Polaa
06-07-10, 22:22
chyba przemawiają przeze mnie względy humanitarno-praktyczne. przeszukam kazdą kieszeń w jego spodniach

nie wiem cyz to nie było to....
http://foty.ifd.pl/sb.asp?w=520&p=1/images2007/20070205195723.jpg

///M
06-07-10, 22:23
Fajnie ze link działa. A brata zostaw w spokoju jego organizm niech się truje czym chce.

Hornet
06-07-10, 22:26
może pogadaj z brejdakem i to załatwi sprawę, ale ja bym się zdenerwował :)

Polaa
06-07-10, 22:29
http://foty.ifd.pl/sb.asp?w=520&p=1/images2006/20061105203210.jpg

ten powinien działać.
z nim sie nie da rozmawiać, on tylko rzuca kurwami kiedy słyszy że chce rozmawiac o jego sylwetce, uważa że jest ciągle ''szmatą i cipą''
hmm czy to na zdjęciu jest niebezpieczne?

///M
06-07-10, 22:31
Tez nie działa.

hahahahaha dobry typek ""jest szmata i cipą"" Hahaha wez idz z nim do lekarza <lol2>

Hornet
06-07-10, 22:32
nie działa link, a czy twój brat uważa że jest "szmatą i cipą"? czy ty? ile wazy? ma kolegów? nie wiem co jeszcze :) ale ta "szmata i cipa" to mi takim sado-maso gejem podje...

RockyBalboa
06-07-10, 22:32
ale coś w tym jest że im więcej mięsni tym facet słabszy w łożku!:)
co Ty z bratem sypiasz?

Polaa
06-07-10, 22:34
nie nie. wygląda jak każdy dobrze zbudowany młody facet. mam 185 waży prawie 90 kg. ma mnóstwo kolegów, dobrze sie uczy bla bla, ma dziewczyne i obsesje na punkcie swojego wyglądu. tak jak anorektyczki ciągle mówią ze są za grube, tak Kamil ciągle uważa ze jest za chudy. na tym to polega. to coś nazywa sie metanolon, nie wiem dlaczego linki nie działaja.

RockyBalboa
06-07-10, 22:35
moze cierpi na bigoreksje

Polaa
06-07-10, 22:36
może, ale żebym mogła mu pomóc musze miec najpierw jakieś podstawy. więc co to ten metanolon?

///M
06-07-10, 22:37
Jednak znalazłaś mu to? Osz Ty nie dobra. Nie bój witamina C ;D

Polaa
06-07-10, 22:38
znajde jeszcze wiecej, jak tylko wyjdzie jutro z domu:D jasne, witamina C, a krzyku jakby jadł coś strasznie nielegalnego.

///M
06-07-10, 22:39
Żartowałem nie żadna witamina zajrzyj w dział doping i tematy metanabol a dowiesz sie co to dokładnie jest.

Hornet
06-07-10, 22:39
ja mam 178 i 90kg i nie jestem zadowolony więc dlamnie to chuderlak przy takim wzroscie weż mu jakiegos gainera do tej metki kup

Polaa
06-07-10, 22:41
ale on nie jest żadnym kulturystą, jemu odwaliło. pewnie mu coś laska powiedziała i sie przejął, szkoda mi go.

Hornet
06-07-10, 22:54
Co zrobisz jak znajdziesz to czego szukasz? pójdziesz na policje ? rodzicom powiesz? to nic nie zmieni, towar nie jest dobry ale dla ludzi, szczególnie tych którzy noszą głowe na karku

Orson
06-07-10, 23:06
kurcze, naprawde musze sie dowiedzieć! Srebrna saszetka wielkości takiej jak gumy do zucia, żólty napis na m, na zielonym tle. Małe białe okrągłe tabletki

mentosy !

KowalX
06-07-10, 23:08
Się chłopaki wczuli :)

Hornet
06-07-10, 23:24
poniosło mnie :P

fallenursus
06-07-10, 23:27
brat jest dorosły, ale dzieje sie z nim coś dziwnego. albo ja już dorabiam teorie spiskowe. w kazdym razie chodzi na siłownie z przerwami, ale jak już zacznie to w 2 tygodnie przybiera 5 kg, koszulki robią sie za ciasne, staje sie ogromy. jesli tylko przestanie cwiczyć masa spada w miesiąc. jest nerwowy, używa dużo przemocy, ma wszystko w dupie i obsesje na punkcie wyglądu. stąd moje pytanie, myslałam że którys z Panów coś pomoże.

wkur....asz go i....

http://seattlest.com/attachments/seattle_audrey/hulk.jpg

niewula
06-07-10, 23:28
a mi sie poboda , ze sie o niego martwi , widac , ze chce dla niego dobrze .
Ja ci moge tylko powiedziec , przewaznie jest tak , ze jak juz siegnie po doping to idzie dalej w tym kierunku...

Polaa
07-07-10, 09:26
pewnie że sie martwie. skoro jest idiotą to ktoś musi za niego pomyśleć. a poza tym chodzi mi głównie o to że jest denerwujący, i chce goi wyleczyć:D

D3
07-07-10, 10:16
Takich co chcieli dobrze to już paru w historii świata mieliśmy...

Polaa
07-07-10, 10:36
w histori świata już pojawił sie niejeden i czasami Ci co chcieli dobrze uratowali niejednemu dupe.

Hermann
07-07-10, 10:50
Cały ten temat wygląda mi na prowokacje. O co Ci chodzi dziewczyno czy tez moze małolacie podajacy sie za dziewczyne. Czego od nas oczekujesz? Czy mamy do Ciebie przyjechać i wytłumaczyc bratu że robi żle skoro większość z nas robi to samo? Trafiłas na forum na krórym kazdy z nas jest w jakimś większym lub mniejszym stopniu jebnięty na punkcie swego wyglądu. Wypisujesz bzdury że im facet większy tym słabszy w łóżku jakbyś miała ogromne doświadczenie i skale porównawczą. Odnośnie specyfiku którego nazwe podalas to w google jest setki opisów więc po co ta dyskusja? Co chcesz osiągnąć? Pójdziesz na policje że brat koksuje czy kupisz mu bukiecik fiołków o poprosisz aby przestał. Założyłas kilka tematów i trujesz buły wałkując to samo i udając troskliwą siostre. Są sprawy których na forum sie nie zalatwia. Anonimowość nie uwalnia od kompromitacji. Ogarnij sie i daj już spokój.

rafio83
07-07-10, 10:53
Popieram Hermana, jak dla mnie temat od początku do zamknięcia...

burn
07-07-10, 12:21
Cały ten temat wygląda mi na prowokacje. O co Ci chodzi dziewczyno czy tez moze małolacie podajacy sie za dziewczyne. Czego od nas oczekujesz? Czy mamy do Ciebie przyjechać i wytłumaczyc bratu że robi żle skoro większość z nas robi to samo? Trafiłas na forum na krórym kazdy z nas jest w jakimś większym lub mniejszym stopniu jebnięty na punkcie swego wyglądu. Wypisujesz bzdury że im facet większy tym słabszy w łóżku jakbyś miała ogromne doświadczenie i skale porównawczą. Odnośnie specyfiku którego nazwe podalas to w google jest setki opisów więc po co ta dyskusja? Co chcesz osiągnąć? Pójdziesz na policje że brat koksuje czy kupisz mu bukiecik fiołków o poprosisz aby przestał. Założyłas kilka tematów i trujesz buły wałkując to samo i udając troskliwą siostre. Są sprawy których na forum sie nie zalatwia. Anonimowość nie uwalnia od kompromitacji. Ogarnij sie i daj już spokój.

Herrmann po prostu bardzo ładnie napisał "wypierdalaj" : D

seras666
07-07-10, 12:43
fuck yea!
3568