Moody1514
05-07-10, 23:18
Witam, na wstepie powiem ze sytuacja jaka teraz mam, spowodowala ze przez dwa mc nie bede mial jak chodzic na silownie.(nie rozpisuje sie dlaczego bo to nie wazne no ale przez dwa mc nie mam jak cwiczyc na silowni) mam 178cm obecnie cwiczylem na mase i mam 85kg ladnie wszystko szlo biceps 40 prawie, udo 63. No ale na mase juz nic w te dwa mc nie zrobie. Ale chce cos robic cos cwiczyc zeby nie lezec i sie nie opierdalac. Wiadomo jak to przy robieniu masy troche tluszczu jest brzuch tez troche niestety. Wiec tutaj moje pytania co mam robic zeby sie wyzezbic? na silownie nie mam jak chodzic przez 2mc wiec jakie domowe cwiczenia moge robic? Prosilbym o jakis szczegolowy plan mam do dyspozycji drazek na strychu, jak starac sie odzywiac? zaczac biegac? jesli tak to prosze o dokladne napisanie jak mam to wszystko robic. Bede bardzo wdzieczny, beda songi... Wiadomo ze masa spadnie waga poleci w dol sila tez no ale mam nadzieje ze rzezby troche zlape. Ps wybralem ten dzial poniewaz wydal mi sie najbardziej odpowiedni.