Zobacz pełną wersję : aerobiczna 6 weidera a trening na mase
Czy można łączyć a6w z treningiem na mase? są jakieś przeciwskazania?
J.w. ale wg. mnie 6-stka weidera to bardziej trening wytrzymałościowy i ćwiczący silną wolę niż dobry trening brzucha. Licz się z tym że pod koniec będziesz leżał przez 30 minut ze spiętymi mięśniami, o ile wytrzymasz.
polecacie cos lepszego na brzuch? żeby dorobic się kaloryfera...
fallenursus
05-07-10, 18:06
Ta
Przestac wzerac sie w banany jak malpiszon.
Czy można łączyć a6w z treningiem na mase? są jakieś przeciwskazania?
nie ma ale to gówno nie trening bo za dużo czasu na to schodzi.
Ja jak to robiłem, to strasznie dół pleców cierpiał. Spróbuj ABS II... Mam jeszcze jeden fajny trening na dysku, mogę Ci podesłać na priv jak chcesz ;)
podeslij, bede wdzieczny ;)
Ja jak to robiłem, to strasznie dół pleców cierpiał.
dlatego robiąc a6w podkladam sobie pod lędźwie cieniusieńka poduche ;)
jestem na "3 dniu". Po 2 seriach leje się ze mnie jakgdybym przebiegł 20 km... i do tego straszny ból. Podczas tego treningu mysli się tylko o jednym: "kiedy to piekło się wreszcie skończy?!"
fallenursus
05-07-10, 19:13
Ilez mozna powtarzac ze 6pak to dieta i aero? Wiec w twoimm wypadku mnie bananow a wiecej skakaniapo drzewach
Dokładnie, żeby było widać 6-pak mięśnie muszą być rozbudowane, a tego nie da się osiągnąć w kilka miesięcy. Zacznij się odżywiać jak należy , trenuj ze 3x w tyg brzuch, a na nast wakacje będzie już coś widać
feelthekick
05-07-10, 21:13
zeby bylo widac 6pak bf mmusi byc na baaardzo niskim poziomie, a przy masowce raczej nie da sie tego osiagnac
bf mam około 11%... i dosyć dziwnie 'masuje'... Jak mnie zalewa zbyt duzo to pykam lżejszy trening i wale aeroby... na miesiąc wychodzi powiedzmy:
2 tyg. treningu na mase (+3kg)
+ 2 tyg. redukowania (obijania się i pykania aerobów). (-2kg) Tak też chyba można?
Ja jako ektomorfik raczej typowy, przyznam szczerze masa rośnie trochę wolniej niż innym no i na starcie byłem dużo słabszy niż rówieśnicy ,ale mogę wpierdzielać co chcę i ile chcę BF zawsze ok 10-11%, nawet gdy miałem okres codziennego mcdonalda i o ruchu ;P
fallenursus
05-07-10, 22:25
11%bf i 0 6paka? Konstrukcje mi rozjebales cala
bf mam około 11%... i dosyć dziwnie 'masuje'... Jak mnie zalewa zbyt duzo to pykam lżejszy trening i wale aeroby... na miesiąc wychodzi powiedzmy:
+ 2 tyg. redukowania (obijania się i pykania aerobów). (-2kg) Tak też chyba można?
bo jesz ze skórkami te banany i cie przylewa:D
Zalewa Ciebie od tych bananów ,bo fruktoza najszybciej stymuluje odkładnie się tkanki tłuszczowej.
Nie znam się na tym jakoś dobrze ale czy BF poniżej 10% to nie jest już jakaś wartość szkodliwa dla zdrowia ?
Zalewa Ciebie od tych bananów ,bo fruktoza najszybciej stymuluje odkładnie się tkanki tłuszczowej.
batonów sobie też nie żałowałem... i jadłem nieregularnie np. 4 dni pod rząd po 5000kcal, potem 2 dni jedynie mleko i orzechy.
Spróbuj tego!
http://www.e-gym.pl/showthread.php?28235-Tony-Horton-s-P90x-Ab-Ripper-X