Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Odzywki na przyrost miesni...

d2damian
04-07-10, 12:36
witam.doradzcie mi z czym moge mieszac proteine chodzi mi konkretnie o przyrost miesni nie chce cwiczyc na mase,biore juz od 3 tygodni proteine ale chcial bym cos jeszcze dodac do tego,jem tez dosc duzo innych bialek,poleccie cos dobrego i sprawdzonego cenowo do 600zl.z gory dzieki za pomoc.

DTX
04-07-10, 12:49
Cześć, pisząc, że chcesz powiększyć mięśnie, a nie ćwiczyć na masę sam sobie zaprzeczasz. Pokaż jaką masz dietę, napisz coś o sobie - wzrost, waga, budowa ciała

KowalX
04-07-10, 12:58
witam.doradzcie mi z czym moge mieszac proteine chodzi mi konkretnie o przyrost miesni nie chce cwiczyc na mase,biore juz od 3 tygodni proteine ale chcial bym cos jeszcze dodac do tego,jem tez dosc duzo innych bialek,poleccie cos dobrego i sprawdzonego cenowo do 600zl.z gory dzieki za pomoc.

Miksuj w płatkami owsianymi i jakimś tłuszczem np rzepak tłoczony na zimno nie rafinowany/ oliwa z oliwek extra virgin itp.

d2damian
04-07-10, 13:27
siemano.co do diety to sam sobie tam cos czytalem i wcinam,jak wstaje jem platki owsiane i nie zawsze jajko bez zoltka,na dzien zjem 2, 3 piersi z kuroka jakies warzywa do tego i przed spaniem 250g quarku, 0czywiscie cos innego tez jak jestem glodny ale z mala iloscia tluszczu, i pije trzy szejki na dzien rano po treningu i przed spaniem,porcja okolo 30-40g trzy lyzeczki. nie wiem czy to ok ale mi tak pasuje wyniki widac.aaaa co do wzrostu i wagi to jest tak 182cm-75kg i 25latek.pozmieniajcie cos jak jest nie tak.dzieki.

Demonek
12-07-10, 09:34
O ile wiem, organizm w 3h przyswoi ok. 40g białka, nie więcej. Rozkładasz to tak aby białko nie obróciło się w gówno :)? Ile posiłków dziennie? Spełnione zapotrzebowanie % / kg masy mięśniowej?

Dawidhardcore
12-07-10, 09:52
twoj wiek//??dieta to bd najlepsza odzywka,tylko musisz wiedziec co jesc i ile,w dziale dieta wszystkiego sie dowiesz,Szukanie nie boli