Zobacz pełną wersję : (1 cykl) 10 strzałów omki + ??
Witam, zakupiłem 10 strzałów omki, co dokupić do tego? Kumple radzą jeszcze 5 omki a później 10 strzałów winstrolu po omce, na 'ubicie'. Kumple to kumple, lepiej spytać na tego typu forum ;)
omke bym strzelał co 3 dni myślę (dobrze jak na 1 cykl?) do tego ok. 5g białka/KMC i 5g węgli/KMC (dobrze?)
w razie tego winstrolu po jakim czasie od zakończenia cyklu omki zacząć cykl winstrolu i co ile strzał ?
przypominam że to mój 1 cykl.
pozdrawiam
Na pierwszy cykl omka? tak Ci koledzy doradzili? to fajnych masz kolegow;/;/;/ na pierwszy cykl to na pewno nie ten srodek. ale jesli juz sie zdecydujesz to brac to na pewno strzal nie co 3 dni bo skutki uboczne bede duze a i tak tego nie wykorzystasz. Na tamat diety jest dzial dieta. Jak juz cos to bierz strzal na tydzien i pozniej odblok winka juz nie bierz, lapiesz sie za za mocne srodki. Napisz cos o sobie staz waga wiek
Pozwolicie ze zacytuję mojego kolegę z forum:
"jak koksic to z glowa i pozadnie. omka na pierwszy cykl odpda bo to trzeba bic co3 dni po ampie zeby optymalnie rozlozyc kazdy ester(to mix)i cykl 10tyg. wiec policz ile amp czeba:)"
Falen chyba sie nie gniewasz :)
I jeszcze jeda odpowiedz mądrego człowieka z forum, na pytanie dlaczego omka:
"Normalne, bo najtańsze , najbardziej rozreklamowane, najłatwiej dostępne, a to że najgorsze na pierwszy cykl to już nie ważne :) "
Fakt kolegów mądrych nie masz to nie ulega wątpliwości powiem ci tak napewno jestem starszy od ciebie i ja nawet na 4 cykl omki bym nie wziął poczytaj trochę na ty forum popytaj ludzi co zęby zjedli na soku a potem się bierz za zakupy nie słuchaj narwańców na osiedlu tylko z dobądź wiedzę a potem myśl nad kłuciem swojej dupy jeśli musisz pozdro.
problemu ze sprzedażą tego co mam nie będzie najmniejszego ;) a na przykład metanex 10 + jakiś nitrobolon czy coś? czytałem kiedyś o takim połączeniu, zastanawiam się czy to dobre.
nie no nie szalej. nitrobolon cie rozjebie:) daj propa lub mete i bedziesz zadowolony. omen zdecyudowanie out.
propa? mógłbyś rozwinąć ten skrót ? :D znawcą to ja nie jastem :)
TEstosteron Propionate Rozpie***** Tobie Klate :D
ok ;) załóżmy że już ma te 10 szotów, co ile kłuć? szamać jakąś mete do tego?
metka 3 tabsy dziennie przez 33 dni (bo 100 tabletek w opakowaniu)
i kiedy i czy w ogóle tego teścia do mety?
100mg co 2 dni przez 6tyg :) wiec trzeba okolo 2200mg :)
bez mety :) sam prop
;) na odblok clomid, ile po cyklu i w jakich ilościach?
nie podajemy cen.
fallenursus
04-07-10, 15:10
http://www.e-gym.pl/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie! najpierw to potem reszta
a) Staż - około rok
b) Celu Cyklu - masa
c) Dotychczasowy kontakt z saa - nigdy nic nie brałem, jedyny kontakt to wtedy gdy robiłem kumplowi zastrzyki :)
d) Przeciwwskazania - brak
e) 18 lat, 63 kg, 171 cm
fallenursus
04-07-10, 15:49
napisz co jadles przez ostatnie 3 dni o dokladnych godzinach.
Najlepiej zrobisz jak sprzedasz tą omke, a te pieniądze zainwestujesz w diete, lub dieta plus kreatyna. Nawet nie masz pojęcia za co chcesz się brać. Jeśli do tej pory nic nie zbudowałeś (mam podobny wzrost i twoja waga to śmiech na sali) to nawet omka nic ci nie da. Napuchniesz od retencji wody a później wysikasz swoje mięśnie. W tym dziele zazwyczaj życzy się zdrowia, a ja Tobie życzę rozumu.
dziennie staram sie spożywać około 4g białka na kg masy ciała i 4g węgli na kg masy ciała (nadwyżkę kalori staram się utrzymać około 1000), przez cały ten rok przytyłem raptem około 8 kg, wzrost siły nie jest jakiś mega mocny ale jest:jak zaczynałem ćwiczyć rekord wyniósł 45 kg na klatkę, teraz 72 kg.
ps. miałem około 2 miesięcy przerwy od połowy marca
jak widać efekty nie są takie jakbym chiał, mimo że chyba dobrze się odżywiam, trening też nie jest zły.
a że mam dostęp do b. dobrego towaru (widzę po znajomych, u żadnego nie ma efektów ubocznych, kilku było zbudowanych podobnie jak ja)
ludzie zdrowie macie jedno jak je psuć to przynajmniej mądrze a nie takimi petardami jak nitrobolon
i ty chcesz koksy szamać hi hi hi
daj se spokoj
jak Ty masz 63 kg to naprawde zeby Cie nie podkusilo brac tej omki. Nikt Ci tutaj zle nie zyczy, naprawde. Zainwestuj w diete ew gainer i jedziesz beda efekty uwierz... Wiesz jeden zaczyna machac 70kg na wl a drugi 40 bo kazdy jest inny wiec nie mozna sie porownywac do innych.
omka już poszła, bez obaw :)
Zainwestuj lepiej w jakieś odżywki a nie myślisz o kłuciu po tym szybko rosnie ale i szybko spada a skutków ubocznych masa :/
Kup sobie kreatynę i jabłczan treca i połącz to . Ewentualnie później po tym jak już tak chcesz to kup sobie 100 mety 20mg dziennie i do tego gainiery do uzupełnienia braków w diecie. Zobaczysz jak będziesz się czuł po samej metce i jak na to Twój organizm zareaguje. Na początek to w zupełności wystarczy.
Poczekaj sobie gdzieś do 20 roku zycia ........ po co teraz chcesz wbijać w dupsko na to przyjdzie czas ... jak koledzy wcześniej mówili ..... dieta jakiś gainer kreatyna najlepiej Cm3 ....... nie patrz na innych ... nie spierd...... sobie zdrowia.....