PDA

Zobacz pełną wersję : (1 cykl) 10 strzałów omki + ??

bardi
04-07-10, 09:39
Witam, zakupiłem 10 strzałów omki, co dokupić do tego? Kumple radzą jeszcze 5 omki a później 10 strzałów winstrolu po omce, na 'ubicie'. Kumple to kumple, lepiej spytać na tego typu forum ;)
omke bym strzelał co 3 dni myślę (dobrze jak na 1 cykl?) do tego ok. 5g białka/KMC i 5g węgli/KMC (dobrze?)
w razie tego winstrolu po jakim czasie od zakończenia cyklu omki zacząć cykl winstrolu i co ile strzał ?

przypominam że to mój 1 cykl.

pozdrawiam

Moody1514
04-07-10, 11:06
Na pierwszy cykl omka? tak Ci koledzy doradzili? to fajnych masz kolegow;/;/;/ na pierwszy cykl to na pewno nie ten srodek. ale jesli juz sie zdecydujesz to brac to na pewno strzal nie co 3 dni bo skutki uboczne bede duze a i tak tego nie wykorzystasz. Na tamat diety jest dzial dieta. Jak juz cos to bierz strzal na tydzien i pozniej odblok winka juz nie bierz, lapiesz sie za za mocne srodki. Napisz cos o sobie staz waga wiek

rafio83
04-07-10, 11:10
Pozwolicie ze zacytuję mojego kolegę z forum:

"jak koksic to z glowa i pozadnie. omka na pierwszy cykl odpda bo to trzeba bic co3 dni po ampie zeby optymalnie rozlozyc kazdy ester(to mix)i cykl 10tyg. wiec policz ile amp czeba:)"

Falen chyba sie nie gniewasz :)

I jeszcze jeda odpowiedz mądrego człowieka z forum, na pytanie dlaczego omka:

"Normalne, bo najtańsze , najbardziej rozreklamowane, najłatwiej dostępne, a to że najgorsze na pierwszy cykl to już nie ważne :) "

MAXIMUS 2
04-07-10, 11:42
Fakt kolegów mądrych nie masz to nie ulega wątpliwości powiem ci tak napewno jestem starszy od ciebie i ja nawet na 4 cykl omki bym nie wziął poczytaj trochę na ty forum popytaj ludzi co zęby zjedli na soku a potem się bierz za zakupy nie słuchaj narwańców na osiedlu tylko z dobądź wiedzę a potem myśl nad kłuciem swojej dupy jeśli musisz pozdro.

bardi
04-07-10, 12:03
problemu ze sprzedażą tego co mam nie będzie najmniejszego ;) a na przykład metanex 10 + jakiś nitrobolon czy coś? czytałem kiedyś o takim połączeniu, zastanawiam się czy to dobre.

ht
04-07-10, 12:21
nie no nie szalej. nitrobolon cie rozjebie:) daj propa lub mete i bedziesz zadowolony. omen zdecyudowanie out.

bardi
04-07-10, 12:42
propa? mógłbyś rozwinąć ten skrót ? :D znawcą to ja nie jastem :)

Wiki
04-07-10, 13:19
propionat :]
teściu ^^

witexus
04-07-10, 13:35
TEstosteron Propionate Rozpie***** Tobie Klate :D

bardi
04-07-10, 13:44
ok ;) załóżmy że już ma te 10 szotów, co ile kłuć? szamać jakąś mete do tego?
metka 3 tabsy dziennie przez 33 dni (bo 100 tabletek w opakowaniu)
i kiedy i czy w ogóle tego teścia do mety?

witexus
04-07-10, 13:48
100mg co 2 dni przez 6tyg :) wiec trzeba okolo 2200mg :)

bez mety :) sam prop

bardi
04-07-10, 15:03
;) na odblok clomid, ile po cyklu i w jakich ilościach?

nie podajemy cen.

fallenursus
04-07-10, 15:10
http://www.e-gym.pl/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie! najpierw to potem reszta

bardi
04-07-10, 15:40
a) Staż - około rok
b) Celu Cyklu - masa
c) Dotychczasowy kontakt z saa - nigdy nic nie brałem, jedyny kontakt to wtedy gdy robiłem kumplowi zastrzyki :)
d) Przeciwwskazania - brak
e) 18 lat, 63 kg, 171 cm

fallenursus
04-07-10, 15:49
napisz co jadles przez ostatnie 3 dni o dokladnych godzinach.

igrek
04-07-10, 16:40
Najlepiej zrobisz jak sprzedasz tą omke, a te pieniądze zainwestujesz w diete, lub dieta plus kreatyna. Nawet nie masz pojęcia za co chcesz się brać. Jeśli do tej pory nic nie zbudowałeś (mam podobny wzrost i twoja waga to śmiech na sali) to nawet omka nic ci nie da. Napuchniesz od retencji wody a później wysikasz swoje mięśnie. W tym dziele zazwyczaj życzy się zdrowia, a ja Tobie życzę rozumu.

bardi
04-07-10, 17:02
dziennie staram sie spożywać około 4g białka na kg masy ciała i 4g węgli na kg masy ciała (nadwyżkę kalori staram się utrzymać około 1000), przez cały ten rok przytyłem raptem około 8 kg, wzrost siły nie jest jakiś mega mocny ale jest:jak zaczynałem ćwiczyć rekord wyniósł 45 kg na klatkę, teraz 72 kg.

ps. miałem około 2 miesięcy przerwy od połowy marca

jak widać efekty nie są takie jakbym chiał, mimo że chyba dobrze się odżywiam, trening też nie jest zły.
a że mam dostęp do b. dobrego towaru (widzę po znajomych, u żadnego nie ma efektów ubocznych, kilku było zbudowanych podobnie jak ja)

wojtas fc
04-07-10, 18:24
ludzie zdrowie macie jedno jak je psuć to przynajmniej mądrze a nie takimi petardami jak nitrobolon

Tomi!
04-07-10, 18:46
i ty chcesz koksy szamać hi hi hi

daj se spokoj

Moody1514
04-07-10, 22:07
jak Ty masz 63 kg to naprawde zeby Cie nie podkusilo brac tej omki. Nikt Ci tutaj zle nie zyczy, naprawde. Zainwestuj w diete ew gainer i jedziesz beda efekty uwierz... Wiesz jeden zaczyna machac 70kg na wl a drugi 40 bo kazdy jest inny wiec nie mozna sie porownywac do innych.

bardi
04-07-10, 22:37
omka już poszła, bez obaw :)

Tomekk_TT
04-07-10, 23:47
Zainwestuj lepiej w jakieś odżywki a nie myślisz o kłuciu po tym szybko rosnie ale i szybko spada a skutków ubocznych masa :/

Pawlos159
05-07-10, 16:36
Kup sobie kreatynę i jabłczan treca i połącz to . Ewentualnie później po tym jak już tak chcesz to kup sobie 100 mety 20mg dziennie i do tego gainiery do uzupełnienia braków w diecie. Zobaczysz jak będziesz się czuł po samej metce i jak na to Twój organizm zareaguje. Na początek to w zupełności wystarczy.

piuras86
05-07-10, 18:40
Poczekaj sobie gdzieś do 20 roku zycia ........ po co teraz chcesz wbijać w dupsko na to przyjdzie czas ... jak koledzy wcześniej mówili ..... dieta jakiś gainer kreatyna najlepiej Cm3 ....... nie patrz na innych ... nie spierd...... sobie zdrowia.....