Zobacz pełną wersję : waga gryfu
ile doliczacie wagi gryfu do obciążników?
w sklepach ze sprzeciorem, taki przykladowy gryf 2m wazy 7-10kg, a instruktor-koksowianin rzekł mi bym doliczał 20 kg... ile wy dolcizacie?
ile doliczacie wagi gryfu do obciążników?
w sklepach ze sprzeciorem, taki przykladowy gryf 2m wazy 7-10kg, a instruktor-koksowianin rzekł mi bym doliczał 20 kg... ile wy dolcizacie?
To zależy, są gryfy olimpijskie które ważą 20kg, natomiast zwykły prosty gryf waży 8-10kg. Oczwiście wszystko zależy od grubości i długości
Jak olimpijski to doliczaj 20 kg a jak zwykły grubość 28mm to 8-10.
Ważna wiadomość dla użytkowników gryfu 180 centymetrowego, prostego z marbo!
Gryf na wadze elektronicznej ważył 9 kilo z groszami, czyli zgodnie z podaną przez firmę informacją: "waga gryfu - około 10 kilogramów".
"Chinol" 180 centymetrów kolegi ważył 7,50 z hakiem jak dobrze pamiętam. A waga podawana przez sprzedawcę wynosiła niby 9 kilogramów.
Co za różnica kg w tę czy we w tę.. Jak policzysz 2kg więcej to przecież nic się niestanie
Ważna wiadomość dla użytkowników gryfu 180 centymetrowego, prostego z marbo!
Gryf na wadze elektronicznej ważył 9 kilo z groszami, czyli zgodnie z podaną przez firmę informacją: "waga gryfu - około 10 kilogramów".
"Chinol" 180 centymetrów kolegi ważył 7,50 z hakiem jak dobrze pamiętam. A waga podawana przez sprzedawcę wynosiła niby 9 kilogramów.
Różnie u mnie np. półtora metrowy ma 10kg. Jak kolega ma 180cm i 7,5kg to bałbym się używać ;)
Pioter1994
04-07-10, 10:56
Ja licze ciężar mojego gryfu jako 5 kg....
bez sensu pytanie skąd mamy wiedzieć jaki masz gryf? zważ se he he
5 kg w te czy w te bez różnicy:D
je czwicze tym samym gryfem wiec co mnie to ile on sobiw wazy przeciesz z treningu na trening nie bedzie lżejszy