Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem

wieslawjestwdomu
03-07-10, 10:33
Witam właśnie zaczynam swoją przygodę z kulturystyką mam 16 lat. Kolega polecił mi abym brał węglowodanowo-białkowy koktajl odżywczy. Wszystko spoko ale od czasu kiedy biorę tą odzywkę coś jet nie tak boli mnie brzuch biegunka itp czy to normalne ? Czy mój organizm musi się przyzwyczaić do takiej dawki składników? Ustąpi to ? Proszę o pomoc. Dodam ze w tym koktajlu jest 70 % węglowodanów i 30% białka.

flutebox
03-07-10, 11:24
Rozrabiaj z wodą a nie z mlekiem... a jeżeli to nie pomoże to będziesz mieć takie sraczki

///M
03-07-10, 11:32
Może za dużo tego sypiesz ze sraka.

maly25
03-07-10, 15:51
ile razy juz to piles?zoladek musi sie przyzwyczaic ja tez tak mialem,do tygodnia max na klopie i powinno byc ok

MolderDist
03-07-10, 18:50
dawaj nazwe tego "koktajlu"

KowalX
03-07-10, 19:08
Nieraz wprowadzenie nowego produktu tak działa na układ pokarmowy i trzeba poczekać. Tak przy okazji ile razy dziennie go stosujesz i w jakiej wielkości porcji?

wieslawjestwdomu
03-07-10, 23:07
nazwa: activlab węglowodanowo-białkowy Koktajl odżywczy producent: REGIS Sp.z o. o www.activlab.pl
biorę to raz dziennie w ilości 50 g tak jak pisze na opakowaniu biorę to przez 2 dni dopiero to może się muszę przyzwyczaić

Keejdzi
03-07-10, 23:29
activlab wg mnie to gowno .. tez mnie bolal brzuch po ich zasranej kreatynie ... po niczym innym takich problemow nie mialem .. ale fakt faktem moze twoj organizm sie musi do tego rzeczywiscie przywyknac

KowalX
04-07-10, 00:28
Odczekaj jeszcze,a jak nie przejdzie to sprzedaj komuś resztę...

MolderDist
04-07-10, 00:32
nazwa: activlab węglowodanowo-białkowy Koktajl odżywczy producent: REGIS Sp.z o. o www.activlab.pl
biorę to raz dziennie w ilości 50 g tak jak pisze na opakowaniu biorę to przez 2 dni dopiero to może się muszę przyzwyczaić

nie jesteś uczulony na żaden ze składników?

jak nie jest ptzeterminowany to przecież nie ma tan nic co by Ci mogło zaszkodzić

MolderDist
04-07-10, 00:34
activlab wg mnie to gowno .. tez mnie bolal brzuch po ich zasranej kreatynie ... po niczym innym takich problemow nie mialem .. ale fakt faktem moze twoj organizm sie musi do tego rzeczywiscie przywyknac

ty się nie kwalifikujesz nawet na kreatyne, wiec o czym rozmowa ;]
zero pojęcia i TY piszesz, ze dużo jesz...

ht
04-07-10, 07:50
na poczatku tez tak mialem jak sie bralem za odzywki. jak ktos wyzej napisal. organizm sie przyzwyczai i bedzie ok.

Keejdzi
04-07-10, 14:47
MolderDist jak juz odpowiedziałes koledze na pytanie to nie pisz bezsensownych postów bo nic nie wnosisz do tematu :(
Dla twojej wiadomosci szefie to akurat jak jadlem ta kreatyne to mialem diete bo był to rok szkolny ...

I co do tworcy tematu moze staraj sie to rozrabiac z wieksza iloscia wody/mleka ja kreatyne tez zapijam przynajmniej dwoma szklankami wody szczegolnie naczczo ,poniewaz inaczej strasznie brzuch mnie boli

KowalX
04-07-10, 15:15
@Keejdzi

A z wątrobą i nerkami wszystko ok.? Kreatyna nie powinna być stosowana w problemach z tymi narządami.

Keejdzi
04-07-10, 15:29
Nigdy sie nie badałem ale podobno po urodzeniu mialem chore nerki ;p

KowalX
04-07-10, 15:32
Zbadaj się to będziesz wiedział.