PDA

Zobacz pełną wersję : Bcaa

krupek1
01-07-10, 22:57
Witam ponownie,

Chcialbym sie Was zapytac ,jakie polecicie BCAA ,biorac pod uwage wlansie doswiadczenie. Preferuje powdera ,bo kapsy nie za bardzo mi odpowiadaja. Czytalem ,ze dobre sa Bcaa Extra i Xplode ,co Wy na to?

Bcaa stosowac chce dlatego ,gdyz chce laczyc trening silowy i aeroby ,wiec pomyslalem o dobrym zabezpieczeniu miesni i regeneracji.

Druga sprawa ,czy do BCAA moge wrzucac monohydrat ,zeby oba suple zastosowac po treningu?

pozdrawiam:)

fallenursus
01-07-10, 23:00
http://www.bodybuilding.com/store/clabs/images/purple_wraath_130_black.jpeg >reszta
mozesz razem z kreta

krupek1
01-07-10, 23:09
Ale to jeszcze strasznie drogie , na moim poziomie taki zakup jest malo oplacalny. Znam ten produkt i slyszalem o nim wiele pozytywnych opinii. Moze kiedys sie na niego zdecyduje :) A co z tymi ,ktore wymienilem?

fallenursus
01-07-10, 23:12
wcale nie drogie patrzac na sklad. starcza na baaardzo dlugo:)

MolderDist
02-07-10, 14:59
Sam pije od dawna Bcaa Xtra wiec dlatego moge polecić

a Purple proponowane przez fallena też są świetne - tylko to już produkt EAA, a nie typowo bcaa
wiec wszystko sprowadza się do tego co chcemy poprostu

krupek1
02-07-10, 17:01
Ja planuje powiekszyc miesnie i spalic nieco tluszczu. Dlatego pomyslalem o jakims zabazpieczeniu miesni i regenracji. Ponadto interesuje mnie poprawa wytrzymalosci i szybkosci. Jestem sklonny zaplacic tyle za Purple Wraatha. Oplaca mi sie go brac?

ht
02-07-10, 17:19
controlled wogole dobre suple. pomysl tez o izolacie lub hydrolizacie zamiast bcaa.

krupek1
03-07-10, 22:35
Jeszcze mam jedno pytanie. Czy ten suplement jest w pelni bezpieczny ? Nie wywola on zadnych niepozadanych efektych ubocznych? Dodam ,iz mam 18 lat.

ht
03-07-10, 22:37
bedziesz po nim zyl;)