PDA

Zobacz pełną wersję : Proszę o rade co do suple <---- Sprawdz

LoTTo
01-07-10, 19:08
Witam , mam problem z utrzymaniem odpowiedniej diety . Problem wynika z tego iż pracuje w wakacje jako ratownik i nie jestem w stanie zapewnić sobie pełnowartosciowych posiłków w trakcie pracy (pracuje 10-18) . W związku z po wyższym zdecydowałem się na suplement , myśle że odpowiedni bedzie gainer gdyż , trenuje codziennie o 6 rano pływając , a wieć dostarczy mi energi oraz z powodu dużej zawartości białem gdyż moja dieta polegała na przyroście masy . Z wyborem odpowiednego gainera zwracam sie do was , powiem też ze bardzo poważnie zastanawiałem sie nad "mutant mass " lecz zdam sie na bardziej doświadczonych kolegów . Chciałbym w jak w najkrótszym czasie nabrac na masie gdyż mam lekką niedowage . Prosze o pomoc , Pozdrawiam =)

KowalX
01-07-10, 19:35
Może "Jumbo"?

Lukaszr0
01-07-10, 20:28
Mutant mass też jest ok, ja bym polecił raczej jakiegoś bulka a nie samego gainera.

rafio83
01-07-10, 21:45
Witam , mam problem z utrzymaniem odpowiedniej diety . Problem wynika z tego iż pracuje w wakacje jako ratownik i nie jestem w stanie zapewnić sobie pełnowartosciowych posiłków w trakcie pracy (pracuje 10-18) .

Nie kumam w czym problem, ja pracuje 6-18 i jestem w stanie normalnie jeść. Spoko gainera kup ale pamiętaj że co micha to micha,rób w domu wieczorem i w pojemnikach bierz do pracy