Zobacz pełną wersję : Co po tym stacku ?
Witam aktualnie wcinam Xtreme Napalm-booster przed treningowy oraz Xtreme detonator -stack kreatynowy.
Celem jest sucha masa i sila .. za 2.5 tyg koncze te odzywki i mam zamiar zrzucic troche tluszczu a jednoczesnie zatrzymac mase :P
Jakie odzywki mi polecicie .. myslalem nad hmb,Bcaa i białeczkiem jakims do uzupelniania diety... nie jestem bardzo zalany ale chciałbym aby byl lepiej widoczny brzuch :)
HMB out
zamiast HMB daj spalacz, i tak jak pisales białko i bcaa.
Jak efekty po napalmie i detonatorze?
siła na + i podczas treningu ma sie kopa ;D
wlasnie chodzi o to ze mam uczulenie na te wszystkie spalacze .. dlatego myslalem zeby hmb brac pare miesiecy
hmb mozesz sprobowac. znam kolezke co sobie chwali ten suplement. ale wiekszosc mowi ze lipa. na mnie tez jakos specjalnie nie dzialalo. ze spalaczy moge polecic mitotropin.
po napalmie i detonatorze może być tylko wybuch, a tak poważnie trzeba było sobie dołączyć spalacza do tej mieszanki wybuchowej. Po cyklu zwykle robi się przerwę od tych shitów. Na Twoim miejscu wziąłbym sobie jakieś fajne BCAA i skoncentrował się na aerobach :)
MolderDist
02-07-10, 15:01
Witam aktualnie wcinam Xtreme Napalm-booster przed treningowy oraz Xtreme detonator -stack kreatynowy.
Celem jest sucha masa i sila .. za 2.5 tyg koncze te odzywki i mam zamiar zrzucic troche tluszczu a jednoczesnie zatrzymac mase :P
Jakie odzywki mi polecicie .. myslalem nad hmb,Bcaa i białeczkiem jakims do uzupelniania diety... nie jestem bardzo zalany ale chciałbym aby byl lepiej widoczny brzuch :)
bedziesz spalal odrazu po cyklu to nie utrzymasz tych miesni co wypracowales
ja spalam mimo woli bo zapierdalam z łopata po 8 h dziennie :P + w kosza gram+ rower w terenie :D HMB podobno zeby dzialalo trzeba dlugo stosowac ;) zobacze bo mialem thyrotherm jako spslacz 5 dni :bóle głowy,czerwony ryj,syfy takze go sprzedalem ..
MolderDist
02-07-10, 16:08
i ty chcesz zwiekszyc mase miesniowa? %-)
No ale ja jem tyle ze spokojnie to nadrabiam ;p tak mi sie wydaje przynajmniej po wadze trochę widze ..
MolderDist
03-07-10, 18:41
przy takim wydatku kalorycznym dajesz rade miec nadwyżke kaloryczną?
to pokaż no co tam jesz :-D
Ja piredziu gra w kosza rypie przy łopacie jeździ na rowerze i jeszcze ćwiczy a wogule masz czas na kimke
Ja piredziu gra w kosza rypie przy łopacie jeździ na rowerze i jeszcze ćwiczy a wogule masz czas na kimke
a ty na wziecie sie za interpunkcje ?
no tak pracuje od 8 do 16 przyjde do domu zjem cos umyje sie jest 17 i wtedy albo trening od 18-19:30 + koszykowka do 21 -22 albo wypad nad jeziorko jakies 14 km rowerem + zamiast grzac dupe na plazy to plywam prawie caly czas a nie powiem ze kilka piw nie lubie sobie wypic ale brzucha duzego n ie ma :D Co jem hmm ... rano zazwyczaj platki z mlekiem owsiane lub kukurydziane+ kilka jajek na surowo w pracy to z 5-6 kanapek i jakas bulke slodka po pracy makaron/ryz z jakims mięchem najczesciej kurczak lub jakas karkówa po treningu cos podobnego a przed snem to serek wiejski czy jakis jorugt z musli .Ogolnie wszystkie posilki sa duuuze tylko na kolacje malo jem i ograniczam wegle ;) czasem jak jestem nad jeziorkiem to zdazy sie pizza czy hot dog ale to sie spali :D
MolderDist
04-07-10, 00:35
nie kwalifikujesz się na żadne suplementy
idź do działu odżywianie najpierw
nie prosilem o rade czy sie kwalifikuje czy nie :) nie wiem czy zauwazyles ? diete w czasie szkoly trzymam na poziomie 2g wegle ile sie da białka i jak najmniej tluszczu tylko oliwa z oliwek na noc teraz to sa wakacje i co mam kuzwa o 19 jak jestem nad jeziorem leciec sobie salatke z kurczakiem zrobic ?? wole zjesc hot doga i miec to w dupie ... bez przesady ja sie w to tak nie wczuwam na 100 % mam efekty duzo gorsze niz Ci co maja diete i sie jej trzymaja .. ogolnie wiekszosc osob na silowni u mnie usmiecha sie tylko na slowo DIETA nie mowie ze to dobrze ale takie sa realia ..i to nawet nie tylko CI co chodzą sobie na silownie jako taki DODATEK i dla lepszego samopoczucia ale takze Ci ktorzy ostro wala koksy i maja odsloniete brzuchy i bez diety ..
MolderDist
04-07-10, 01:23
to jak nie trzymasz diety to nie bierz się za suple
aha i pomimo tego, że pisałeś wcześniej, że nadrabiasz jedzeniem - nie nadrabiasz
jak mowie ryz/mieso to jest jakies 200 g ryzu i minimum 300 g miesa przed treningiem i 100 g ryzu 300 g miecha po
Moze wracaja do tematu HMB+BCAA+Białko bedzie ok ? ile trzeba stosowac HMB aby zobaczyc jakies efekty ?
dieta to podstawa. nie ma diety. to szkoda inwestowac ws suple. kup sobie bialeczko. chyba bedzie najlepiej.
a białko to nie suplement ?
W towaroznawstwie stosuje się nazwę suplement do wszystkich produktów uzupełniających czy to substancje odżywcze czy fizjologiczne.
Białko to odżywka i suplement,ale ogólnie przyjęło się stosowanie terminologii odżywki dla suplementów uzupełniających składniki odżywcze.
Nic Ci ie da ten suplement.
No to zrobie jak mowicie zakupie białko bo mamy promocje akurat u nas 200 zl za 4.5 kg jakiegos dobrego podobno ;p a po wakacjach pomysle o tym HMB i BCAA
Hmm ogolnie to jest gowniany suplement ? Bo sa bardzo podzielone opinie na jego temat z tego co widze .. Czy poprostu mi nic nie da ?
Hmm ogolnie to jest gowniany suplement ? Bo sa bardzo podzielone opinie na jego temat z tego co widze .. Czy poprostu mi nic nie da ?
HMB jego działanie zostało potwierdzone tylko na zwierzętach. Na ludziach ,albo nie działał w ogóle ,albo działanie było niewielkie i może być uznane jako margines błędu statystycznego.
W wynikach badań po 3tygodniach wyszło 20-60% zmniejszenie katabolizmu mięśniowego i wzrost suchej masy po 7tygodniach o 2,3kg(wzrost siły 13% i 8% placebo). Ogólnie jednak większość badań jest na nie choć badania z 2001 pokazują ,że częściowo oszczędza glikogen zwiększając wykorzystanie kwasów tłuszczowych,ale to już bardziej sporty wytrzymałościowe.
Mówimy o sporcie ,bo w stanach chorobowych jest stosowany,a przynajmniej może być.
lol badania z 2000 to pokazywały że działa hmb jak koks. nawet zbanowali kiedyś w płynie z hi teca. widzicie jaka ściema ? jak nam mydlą oczy, jak każdy suplement to najprawdopodobniej gówno tylko czasu potrzeba na przekonanie sie
lol badania z 2000 to pokazywały że działa hmb jak koks.
Daj linka ,bo nie spotkałem nigdy takich.
nie wiem czy znajdziesz. śmieję się bo to były badania przeprowadzone z katalogu hi teca ;) wyniki były niesamowite.
nie wiem czy znajdziesz. śmieję się bo to były badania przeprowadzone z katalogu hi teca ;) wyniki były niesamowite.
hehe to nieźle...
HMB w sumie nie jest drogie wiec moze przetestuje je na sobie ;p
Testowałem z 5 pudeł tego...
To jak mozesz opisz dokladnie działanie dwoch najlepszych :)
Nie opłaca się ,bo za tą kasę masz krete, która jest chyba najlepszym suplem na siłe, masę i jest dobrym antykatabolikiem :)
Jak jakas krete to wezme japko ;p ale naprawde nie wiedziales efektów bo mi sie nie spieszy 2-3 kg suchej masy z tego hmb w 2 miesiace mi wystarcza ;) i zeby troche zrzucic fatu w ten czas ;p
fallenursus
05-07-10, 00:51
Jak jakas krete to wezme japko ;p ale naprawde nie wiedziales efektów bo mi sie nie spieszy 2-3 kg suchej masy z tego hmb w 2 miesiace mi wystarcza ;) i zeby troche zrzucic fatu w ten czas ;p
a to seryd ze takie cuda mozna robic?
Ciężko zauważyć nawet jeśli działało ,bo przy dobrym jedzeniu i treningu efekty będą ,ale czy po tym nie wiem.
Jeśli chodzi o kreatynę to sam szamię fitmax creapure lub universal creapure. Dobre czyste mono i z tych firm chyba najtaniej wychodzi.
Możesz też spróbować orotan z fitmaxa ,bo ma chyba najlepszą formę i kapsułki,ale to już wyjdzie drożej.
Można dodać aakg np. z treca jest z dodatkiem cytruliny i w sumie można dobry cykl z tego zrobić. Tylko pamiętaj o szamie i odpowiedniej podaży płynów.I to chyba wszystko.
falen a 2 kg masy to duzo ? Kowal pisal ze tam podobno mozna tyle na tym przybrac :D a fat mimowoli i tak zrzuce bo duzo ruchu
falen a 2 kg masy to duzo ? Kowal pisal ze tam podobno mozna tyle na tym przybrac :D a fat mimowoli i tak zrzuce bo duzo ruchu
Chodziło o to ,że biorąc średnią błędu i tak nie stwierdzisz czy to od tego. Poza tym większość badań w ogóle nie stwierdza działania HMB ;)
Dobra w dupie to mam wbije sobie odrazu bo nie bede sie w tik taki bawil ... :D w ogole po tym cyklu moge mono wrzucic bezposrednio bo wyskrobalem z szafki czy odczekac troche albo w ogole go nie brac ?
fallenursus
05-07-10, 18:01
Obydwa zescie sie tak zakrecili ze juz nikt nic nie wie co kto bierze...
Kto te 5 stron odda serverowi.....
Nie kupuj hmb . Znalazles mono to je zryj a najwyzej dokup wiecej mono jak nie starczy....
ale odrazu PO czy odczekac ;)?
fallenursus
05-07-10, 18:28
No ale po czym?:)
PO NAPALMIE i DETONATORZE :D?
fallenursus
05-07-10, 18:59
Jak dlugo bedziesz to zarl?jak miesiac to odrazu i przeciagij do 8 weeks.
żre to świnia
możesz PO możesz PiS, i tak już po ptakach (kaczkach)
takich niestety faszystowskich oszustach, przez których mamy powódź - nie
Burza dopiero nadejdzie ...
jak mnie nie zaleje po tym mono bez dobrej diety to bedzie fajnie :P
To zalewanie to sobie ktoś kiedyś wymyślił ,bo przeczytał,że kreatyna powoduje retencję wody :]
Mhm .... a jak kreatyna zadziała jak obetne węgle ? ;p
Tak jak ma zadziałać to zadziała. Zadaj sobie pytania jak Ty zareagujesz na obcięte węgle ;p
Mhm .... a jak kreatyna zadziała jak obetne węgle ? ;p
co najmniej jako antykatabolik
Nie mam pojecia ale np dzisiaj na 2 sniadanie w pracy zjadlem 2 kromki czarnego pieczywa z szynka ... ale jak zjadlem je o 10 a od 8 pracuje o 12 juz bylem mega głodny wiec poszedlem po rogala z dżemem tak mi zasmakowal ze zjadlem 4 ;p takie dosyc spore.Juz nie bede PRZEPRASZAM ! Mysle ze na poczatku bede umieral takze postaram sie jutro ulozyc diete i co tydzien o 30 g ucinac te wegle co Wy na to ?
Aa no mam zamiar zejsc tak do poziomu 2 g wegli na kg masy ciala ... i pozniej jej nie przekraczac