Zobacz pełną wersję : Co bedzie lepsze?
Witam , mam 17 lat i kilka dni temu zacząłem jesc krete Olimp mega caps 1250mg . I mam zamiar po tym cyklu kupić sobie coś lepszego a mianowicie chodzi mi o to co by było lepsze?
Biogenix - Cell Pump czy Controlled Labs - Green Magnitude
Ogólnie juz cwicze prawie z 4 lata i juz bralem kreatyny jakies ale zawsze jakieś słabe i wkoncu chce cos lepszego , A z tego co widze to te stacki byly zalecane i kazdy był zadowolony. Z góry dzieki za pomoc :)
Kolego, dopiero co zacząłeś cykl potrwa on 6-8 tygodni,później drugie tyle czeka cie przerwy. Wtedy wróć to się zastanowimy co dalej...Pzdr.
Oczywiste , że przerwa bedzię :D
zdecydowanie green magnitude.
tego pierwszego nie szamałem, ale z CL Green Magnitude jadłem i siła ładnie szła w górę...
Ok to zrobimy tak , i co o tym myślicie? Stacka zjem sobie dopiero na zime albo po tej przerwie , a tą krete olimp 1250mg bede jadł z 4 tyg , i na te ostatnie 3 tygodnie brać Jabola Cm3. bo kumpel ma do sprzedania troche i mnie kręci żeby go zjesc :) . I jak na wakacje to by był jedyny cykl ! :D
nie kombinuj tylko jak masz jesc to skoncz 1 a potem zaczniesz 2.
wrzuc jakies foto, jak wyglada 17latek po 3,5 roku cwiczenia:D
hehehh nie bardzo wrzuce , bo malutki jestem bo diety nie pilnowałem , ale może jak coś zbulwie to coś wrzuce ;D
kupuj to jablko, tylko teraz i jedz rano mono po treningu jablko
W sumie dobry pomysł :) i chyba tak zrobie, to jak coś to jak zalecasz mi to jesć? Teraz jem mono 3 caps rano i po treningu też 3 capsy czyli 6 dziennie a na opakowaniu pisze zeby 4 jesc . Ja mysle że najlepiej by było rano 4 caps mono , przed treningiem 3 caps cm3 i po treningu też 3 cap jabola! ale poczekam co wy na to ? :D
bierz rano 4 capsy mono (5g krety) i po 6-8 godz 4 capsy cm3 (5g krety)
a w dt.albo rano albo przed treningiem 5g mono a po treningu 5g cm3
No już mam Cm-a i zjem to tak jak napisałeś :)
a bialeczko to kolega ma??
mam gainera z 1 kg tego gówna megabola 737 , ale pożniej dokupie sobie gainbolica.
to co napisales to gainery (weglowodany) i lepiej je dostarczac z pozywienia
natomiast gorzej jest z bialkiem i tu jak masz oczywiscie braki w diecie to lepiej kupic odrzywke bialkowa
to może coś skombinuje! A jakie mi radzisz dobre tanie i dośc smaczne biało? ja miałem kiedys jakies z olimpu za 38zł 750g moze i dobre ono jest (nie pamiętam nazwy) , ale smak taki miało że na żygi mnie zbierało I boje się 2 raz to wziąc :)
Ja polecam to:
http://www.allegro.pl/item1110472148_dymatize_elite_gourmet_2268g_mocne_ bialko.html