Zobacz pełną wersję : Koksy a wzrost
Słyszałem, czytałem, i wiele takich rzeczy że jeżeli bierzemy sterydy to nasz wzrost się automatycznie hamuje. Nie wiem dlaczego ale mój najlepszy kolega miał zaledwie 14.5 roku jak zaczoł koksować, był bardzo chudy i mały, miał zaledwie 160 wzr. w ok. 2 miesiące nie samowicie go rozwaliło, był mały i bardzo szeroki i wogle. Nie jedna dziewczyna w klasie mu zazdrosćiła piersi bo miał największe w klasie. Tak sobie z kolegami rozmawialiśmy że robi wielki błą że będzie niski jak teraz i wogle, a ten koleś nas przerusł w tym roku. teraz ma 180 cm. Dlaczego tak jest???
[ Dodano: 20-02-2007, 10:05 ]
Przecież był o głowę niższy
sprawa indywidualna
nie wiadomo czy jakby nie brał nie było by tak samo
a te piersi to chodzi ci o mięśnie czy miał taką ginekomastię wielka? :twisted:
Miał tak nieproporcjonalną klate że aż nikt nie mógł dowierzyć. Poprostu u kulturystów się tak nie wyróżnia.
Przez to miał niepropolcjonalne mięsnie ponieważ w tym wieku koksy mogą powodować takie efekty , ale może sporo zdrowia za to zapłacić ale głupota ludzka nie zna granic.
grzesiek k
22-02-07, 18:21
Krystian zrób mu parę fotek i wrzuć na forum
o fu**** 14 lat i wbijac kur*** tego jeszcze nie słyszałem.
Zapewne z tym wzrostem to sprawa czysto genetyczna,wiesz zalezy ile wbijał i co,moze ma dobra genetyke albo miał bo troche ja sobie zmodyfikował w tak młodym wieku.Klata pewnie ginekomastia i sam o ty nie wie .A proporcje ma jak dziadek na motorze... ehhh pzdr
Klata pewnie ginekomastia i sam o ty nie wie pewnie tak :wink:
Prezydent_1c
22-02-07, 19:48
Żałosne ... A tak ogólnie to sterydy kończa wzrost kości ... dziwny przypadek ale niekiedy zdarza się ...
rocky_balboa
22-02-07, 19:56
omg normalne ze wyrósł, mialem w klasie kola co był niski a tera prawie wszystkich przewyższył, ludzie w roznym wieku, w roznym tempie i roznie dorastają
co z tego ale ten wiek kurwa za kilka lat to bedzie wrak człowieka i zapewne długo on nie pożyje
I co mu to dało ? to że wyglada z tego co slyszle zjeba... takie sa skutki stosowania tych srodkow :P Ciekawe czy wogle dobrze je brał i czy pamietal o odbloku.
O kur... poczytałem troche o ginekomasti i moge wstawic pare fotek które znalazłem bo nie każdy wie jak wygląda te schorzenie mam nadzieje że chociaż pare osób pomysli przed zastosowaniem steryd.
dokladnie, ja mam znajomego ktory byl niski i chudy (dwa lata mlodszy opdemnie) zaczal brak hormon wzrostu i wywalilo go w gore (przerosl mnie) potem walnal sobie mietki w zad i wazy teraz prawie stowe.... do tego przestal cwiczyc i szarpie sie z 50 na klate wiec sobie wyobrazcie.... a jak zasyfial to jmne
z kolei drugi znajomy wzial ok 8 mietow i przybral ladnie na masie ale tak jaby przestal rosnac....(minelo juz dwa lata)
hehe no niby na bionabol mowi sie mietki ale w tym wypadku chodzilo mi o omadren...
ze wsi jestem to wolamy na wszystko mietek ;] albo szczal ;P
jak sie na wszystko mówi tak samo to chyba ciężko rozróżnic nie? :twisted:
rocky_balboa
25-02-07, 18:59
te fotki to gów.no prawda, to nie jest ginekomastia. ginekomastia polega na powiększeniu jednego gruczołu lub dwóch, ale pod sutkiem a nie całych piersi !
hehehe no taki nawyk mam ;] ale da sie dogadac
co do tych fotek to za duzo naogladales sie reklamy mentosa.... kazda choroba ruznie sie przejawia...sa ruzne stadia i poziomy zlosliwosci...