Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Koksy a wzrost

krystian
20-02-07, 10:04
Słyszałem, czytałem, i wiele takich rzeczy że jeżeli bierzemy sterydy to nasz wzrost się automatycznie hamuje. Nie wiem dlaczego ale mój najlepszy kolega miał zaledwie 14.5 roku jak zaczoł koksować, był bardzo chudy i mały, miał zaledwie 160 wzr. w ok. 2 miesiące nie samowicie go rozwaliło, był mały i bardzo szeroki i wogle. Nie jedna dziewczyna w klasie mu zazdrosćiła piersi bo miał największe w klasie. Tak sobie z kolegami rozmawialiśmy że robi wielki błą że będzie niski jak teraz i wogle, a ten koleś nas przerusł w tym roku. teraz ma 180 cm. Dlaczego tak jest???

[ Dodano: 20-02-2007, 10:05 ]
Przecież był o głowę niższy

tomek.
20-02-07, 11:07
sprawa indywidualna
nie wiadomo czy jakby nie brał nie było by tak samo

a te piersi to chodzi ci o mięśnie czy miał taką ginekomastię wielka? :twisted:

krystian
20-02-07, 13:51
Miał tak nieproporcjonalną klate że aż nikt nie mógł dowierzyć. Poprostu u kulturystów się tak nie wyróżnia.

vold
20-02-07, 18:30
Przez to miał niepropolcjonalne mięsnie ponieważ w tym wieku koksy mogą powodować takie efekty , ale może sporo zdrowia za to zapłacić ale głupota ludzka nie zna granic.

grzesiek k
22-02-07, 18:21
Krystian zrób mu parę fotek i wrzuć na forum

kieras
22-02-07, 19:24
o fu**** 14 lat i wbijac kur*** tego jeszcze nie słyszałem.
Zapewne z tym wzrostem to sprawa czysto genetyczna,wiesz zalezy ile wbijał i co,moze ma dobra genetyke albo miał bo troche ja sobie zmodyfikował w tak młodym wieku.Klata pewnie ginekomastia i sam o ty nie wie .A proporcje ma jak dziadek na motorze... ehhh pzdr

vold
22-02-07, 19:39
Klata pewnie ginekomastia i sam o ty nie wie pewnie tak :wink:

Prezydent_1c
22-02-07, 19:48
Żałosne ... A tak ogólnie to sterydy kończa wzrost kości ... dziwny przypadek ale niekiedy zdarza się ...

rocky_balboa
22-02-07, 19:56
omg normalne ze wyrósł, mialem w klasie kola co był niski a tera prawie wszystkich przewyższył, ludzie w roznym wieku, w roznym tempie i roznie dorastają

kociolcyk
22-02-07, 20:09
co z tego ale ten wiek kurwa za kilka lat to bedzie wrak człowieka i zapewne długo on nie pożyje

Robalo
25-02-07, 11:06
I co mu to dało ? to że wyglada z tego co slyszle zjeba... takie sa skutki stosowania tych srodkow :P Ciekawe czy wogle dobrze je brał i czy pamietal o odbloku.
O kur... poczytałem troche o ginekomasti i moge wstawic pare fotek które znalazłem bo nie każdy wie jak wygląda te schorzenie mam nadzieje że chociaż pare osób pomysli przed zastosowaniem steryd.

MaC-DrG
25-02-07, 11:27
dokladnie, ja mam znajomego ktory byl niski i chudy (dwa lata mlodszy opdemnie) zaczal brak hormon wzrostu i wywalilo go w gore (przerosl mnie) potem walnal sobie mietki w zad i wazy teraz prawie stowe.... do tego przestal cwiczyc i szarpie sie z 50 na klate wiec sobie wyobrazcie.... a jak zasyfial to jmne

z kolei drugi znajomy wzial ok 8 mietow i przybral ladnie na masie ale tak jaby przestal rosnac....(minelo juz dwa lata)

tomek.
25-02-07, 11:55
co to są te miety?

MaC-DrG
25-02-07, 12:18
hehe no niby na bionabol mowi sie mietki ale w tym wypadku chodzilo mi o omadren...
ze wsi jestem to wolamy na wszystko mietek ;] albo szczal ;P

tomek.
25-02-07, 16:25
jak sie na wszystko mówi tak samo to chyba ciężko rozróżnic nie? :twisted:

rocky_balboa
25-02-07, 18:59
te fotki to gów.no prawda, to nie jest ginekomastia. ginekomastia polega na powiększeniu jednego gruczołu lub dwóch, ale pod sutkiem a nie całych piersi !

MaC-DrG
25-02-07, 22:49
hehehe no taki nawyk mam ;] ale da sie dogadac
co do tych fotek to za duzo naogladales sie reklamy mentosa.... kazda choroba ruznie sie przejawia...sa ruzne stadia i poziomy zlosliwosci...