PDA

Zobacz pełną wersję : lekkie klucie w klacie na propie

tommy_mm
30-06-10, 23:45
Za tydzien w piatek wypada mi ostatni strzal propa. W sumie bedzie 8 tygodni 100mg c2d. Od kilku dni czuje co jakis czas lekkie klucie w gornej czesci klatki po lewej stronie. Z dwa razy czulem tez takie klucie po prawej stronie. Zastanawiam sie czy juz teraz nie przerwac cyklu bo nie chcialbym zajechac serca na maksa, jezeli te klucia sa przez nie spowodowane.
Mieliscie taki przypadek na propie?

fallenursus
01-07-10, 00:33
klucia serca moga byc spowodowane roznymi czynnikami. niekoniecznie ale rowniez propem.Pana doktora na forum nie mamy co wystawia diagnozy z neta:(

KowalX
01-07-10, 01:35
Kłucie serca przeważnie jest za mostkiem (w tej okolicy) jeśli to pojedyncze ukłucia to bardziej nerwica.
Lepiej zrób sobie ekg i powiedz lekarzowi ,że wbijasz i Ci powie co i jak.

MolderDist
01-07-10, 01:50
o ile Cie nie wypieprzy z gabinetu mówiąc tylko żebyś odrazu to odstawił :/

KowalX
01-07-10, 02:07
o ile Cie nie wypieprzy z gabinetu mówiąc tylko żebyś odrazu to odstawił :/

No w sumie zależy na kogo się trafi.

ht
01-07-10, 04:59
najlepiej isc prywatnie. z sercem niema zartow.

vold
01-07-10, 19:28
Raczej nie od propa ale pasowało by isć do doktora.

polo
02-07-10, 12:07
jak został ci ostni to go wbij i już, i juz za niedługo z odblokiem startujesz....
to normalne , organizm sam powróci do naturalnej homeostazy.
jesli cię troche boli to bez obaw , jeśli bardzo to już inna sprawa
kończ cykl i zainwestuj w witaminki

polo
02-07-10, 12:10
,, lekkie klucie w klacie na propie''
nie panikuj
i tak juz kończysz cykl
ale samo ekg nie zaszkodzi
jeśli wowiesz ze bierzesz koks lekarzowi o sie rozchorujesz od samej jego gadki: ,, nie stanie ci nigdy', masz już prostate,, umrzesz na zawał itp

fallenursus
02-07-10, 12:11
Pyt.kuje mnie serce co zrobic?
Odp. Zainwestuj w witaminki

Spadlem z rowerka :)

ht
02-07-10, 14:39
ja mam z sercem wszystko ok bo caly rok biore witaminki:)

flutebox
02-07-10, 14:51
od witaminek kłucie serca nie ustąpi :) zresztą serce nie może kłuć :) a to że masz po lewej lub prawej stronie takie bóle można określić jasno: nerwobólami, albo przetrenowaniem. Nie spotkałem się jeszcze żeby ktoś miał problemy z sercem przez to, że czuje jak to subiektywnie napisałeś "lekkie kłucie w klacie". Jeśli miałbyś bóle zamostkowe, promieniujące, rozpierające itd. (możesz wyczytać w necie) to być może już nie rozmawialibyśmy ze sobą na forum :)
P.S ale jak się bierze koks to nóżki dygoczą ze strachu xD i każdy najdrobniejszy ból można podciągnąć pod tą chemię :) Dlatego na przyszłość polecam bawić się ale bez koksu :)

ht
02-07-10, 18:20
tez kiedys mialem taka sytuacje ze jak mnie zakulo to mysalelm ze do domu nie dojde. rowniez bylem na cyklu. na drugi dzien poszedlem do lekarza porobili mi badania i tez podpieli pod nerwobole. do konca cyklu sytuiacja sie nie powtorzyla. i potem nigdy wiecej. nie wiem co to bylo...

fallenursus
02-07-10, 18:32
Prawdopodobnie wqrwiony byles bo zamale dawkki:)

polo
02-07-10, 20:50
cwaniaczku jeśli masz niedobór potasu, magnezu, to masz problemy z mięśniem sercowym no i nie zapominaj o omega
nie chodzi mi o wit c ale rownież ma nawet ona swoje zastosowania bo wzmacnia naczynia krwionośne

i nie panikować do huja
po co koks bierzesz ?????:
- aby urosnąć
a dlaczego mnie serce czasami podolewa
- bo kuurwa jest zajebiście obciążone ze względu na sybki wzrost masy ,, nienaturalny'' wzrost masy

po cyklu sie wszystko rególuje
homeostaza robi swoje
a co to homeostaza ????? w google gogle zobacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fallenursus
02-07-10, 21:21
http://namceface.com/fun/pictures/Calm_down_bro-DWrvfmLVFfKK0S1yir7V.jpg

fallenursus
02-07-10, 23:45
a dlaczego mnie serce czasami podolewa
- bo kuurwa jest zajebiście obciążone ze względu na sybki wzrost masy ,, nienaturalny'' wzrost masy

uhm..raczej nie u tego kolegi tutaj. I mysle ze u Ciebie rowniez nie:) stawiam na zaniedbywanie aero i aspiryny.:) mozesz sprawidzic w googlach....:shifty:

tommy_mm
04-07-10, 16:50
Widze, ze dyskusja sie spora rozkrecila.
Zanim tutaj napisalem posta kilka dni wczesniej googlowalem i tez znalazlem info, ze przyczyna bolu w klacie moze byc brak magnezu. Od przeszlo tygodnia zwiekszylem dawki magnezu, bo rzeczywiscie bralem go zbyt malo i problem ustapil.
Nie wiem czy akurat to pomoglo, wazne ze cos pomoglo.
Aeroby krece min 3 razy w tygodniu przebiegajac do 8km i aspiryne tez lykalem wiec to chyba nie bylo przyczyna. Byc moze spowodowane bylo to tez przemeczeniem.

We wtorek bede robil badania krwi i przygotowywal sie do odbloku.
Jak najlepiej polaczyc clomid, atd i tamox podczas odbloku?

fallenursus
04-07-10, 17:26
dni 1-3 100clom/40nolvadex
dni 4-14 50clom/20nolvadex
potem 3 tygodnie atd/25mg dziennie ostatnio dawalem 2 tygodnie atd i tez dalo rade zatrzymac nawrot estro....

tommy_mm
04-07-10, 17:30
dni 1-3 100clom/40nolvadex
masz na mysli 100 clom albo 40nolva czy 100clom+40nolva?

fallenursus
04-07-10, 17:46
pytales jak polaczyc 3:) w takim wypadku 2 tygodnie na sermach wystarczy jak dasz. atd po nolvadexie zatrzyma ewentualny nawrot estrogenu bo nolvadex tylko receptory estro blokuje po odstawieniu moze byc nie ciekawie. \nolvadex w tym dobry ze clomid tylko stymuluj eprzysadke ,gdzie nolvadex rowniez podwzgorze. Mozna robic obdlok na samym nolvadexie....tydzien po 40mg, 3 tygodnie po 30mg dziennie.lub sam clomid 5dni po 100 2 tygodnie po 50 .

tommy_mm
04-07-10, 18:50
pytalem o 3 srodki bo te akurat mam na stanie :)
ktora wersja odbloku, z nolva czy bez jest bardziej wskazana zeby sie dobrze odblokowac i zminimalizowac spadki?

fallenursus
04-07-10, 19:33
Ta pierwsza z nolva clomem i atd

tommy_mm
04-07-10, 20:27
Jak dzielisz dawki nolvy i cloma w ciagu dnia?
Gdziesz czytalem ze cloma najlepiej brac przed snem.

fallenursus
04-07-10, 20:30
ja tam lykam wszytko na raz przed snem.

fakkson
04-07-10, 21:54
heh, a byliscie tacy pewni ze te swinstwa nie szkodza...

tommy_mm
04-07-10, 22:29
zaszkodzic Ci moze tez wit C jezeli bedziesz mial akurat pecha...

MolderDist
04-07-10, 23:31
a teraz pytanie za 10, kto wie czemu tak się ludzie przyzwyczaili, żeby SERMY brać przed snem? ;]

fallenursus
04-07-10, 23:36
krotko i zwiezle?
jak spimy aktywnosc estro jest najwieksza.

KowalX
04-07-10, 23:39
A Ty jesteś pewien ,że taka ilość bananów Ci nie szkodzi?

MolderDist
05-07-10, 00:05
krotko i zwiezle?
jak spimy aktywnosc estro jest najwieksza.

a to ja myślałem o innej sprawie ale może źle słyszałem?

co pytałem, że to nazwe ekspertów
to pisali, ze SERMY mogą jebać na wzrok i dlatego przeważnie daja na noc

a nawet nie wiedzialem ze estro najaktywniejsze jest w nocy? myślałem, że głownie GH?

fallenursus
05-07-10, 00:47
na wzrok to polecam plyn chlodnicowy pic:)
clomid zaburza wizje w duzych a sa giganci co wala dawki uderzeniowe cloma 300mg;]zupelnie bez sesnu. normalne dawki z rzedu 100-150mg raczej baaaardzo zadko spotykane zaburzenia wizji. no ale ja uwazam ze kazy powinein chociaz raz przezyc clomid brany z rana:twisted:
clomid siada na psyche jak wezmiesz rano,i to dosc mocno ,przekonalem sie na wlasnej skorze:)

MolderDist
05-07-10, 01:18
płyn do chłodnic?

czy to chodzi o gbl?

fallenursus
05-07-10, 01:20
joke, tutaj sie mowi '' keep on drinking antifreeze, you'll go blind only once'' :)

MolderDist
06-07-10, 22:42
wiesz
są agenci co piją GBL, a to jakiś płyn do jakich rur chromonwanych czy chuj wie co;p

tommy_mm
09-07-10, 19:23
Dzisiaj mialem ostatni strzal z propa. Ogolnie cykl trwal 8 tygodni 100 mg c2d. Ostatni tydzien troche zmniejszylem dawki propa.

Odebralem tez wyniki badan. Wyniki morfologii i lipidogramu mieszcza sie w normie. ALT i AST z przed cyklu 38 U/l i 32 U/l skoczyly do 58 U/l i 53 U/l gdzie max wg normy to 41 i 40.
Powinienem cos zaczac lykac zeby je obnizyc, czy po cyklu samo sie unormuje?

Testosteron z 583 ng/dl wzrosl do >1500 ng/dl. Skonczyla sie skala...

vold
09-07-10, 21:47
Powinno wrócić do normy :)

ps, jakiego propa miałeś ?

tommy_mm
09-07-10, 22:56
Bilem testovisa.
To byla moja pierwsza stycznosc z zastrzykami we wlasnym wykonaniu i w 99% przypadkow nie czulem zadnego bolu podczas iniekcji.
Kwas acetylosalicylowy tez sie spisal bo hematokryt wyniosl 16,8 g/dl, znacznie wyzszy mialem jak kiedys wzialem 20 tabow metki jelfy.

vold
10-07-10, 06:41
Ten prop jest bardzo dobry :)

tommy_mm
10-07-10, 17:25
Nie da sie zaprzeczyc, ze jest dobry :)
Dla mnie jednak cykl zaczyna sie dopiero teraz, tak sie odblokwac i trzymac trening z dieta zeby zminimalizowac spadki. Chyba bedzie to znacznie trudniejsze od bicia propa.

tommy_mm
13-08-10, 18:41
Po skonczonym odbloku zrobilem kolejne badania krwi i ku mojemu zaskoczeniu poziom testosteronu wyniosl 870,50 ng/dl norma dla mojego wieku to 280,00 800,00 ng/dl przed cyklem z propa poziom testa wynosil okolo 600 ng/dl.
Zastanawiam sie czy ten poziom testosteronu spowodowany jest odblokiem z clomidu i nolvy, ktore skonczylem brac jakies 3 tygodnie temu czy 25mg atd, ktore bralem przez 3 tygodnie?

tommy_mm
13-08-10, 18:42
Po skonczonym odbloku zrobilem kolejne badania krwi i ku mojemu zaskoczeniu poziom testosteronu wyniosl 870,50 ng/dl norma dla mojego wieku to 280,00 800,00 ng/dl przed cyklem z testa wynosil on okolo 600 ng/dl.
Zastanawiam sie czy ten poziom testosteronu spowodowany jest odblokiem z clomidu i nolvy, ktore skonczylem brac jakies 3 tygodnie temu

tommy_mm
13-08-10, 18:44
Po skonczonym odbloku zrobilem kolejne badania krwi i ku mojemu zaskoczeniu poziom testosteronu wyniosl 870,50 ng/dl norma dla mojego wieku to 280,00 800,00 ng/dl przed cyklem z testa wynosil on okolo 600 ng/dl. Zastanawiam sie czy ten poziom testosteronu spowodowany jest odblokiem z clomidu i nolvy, ktore skonczylem brac jakies 3 tygodnie temu