Zobacz pełną wersję : Zastój na płaskiej
Witam mam zastój od 5 miesięcy nie mogę wejść na większe ciężary .Zmieniałem już treningi ale to nic nie zmieniło siła dalej stoi :| nie wiem co ze mną jest ćwiczę już 12 miesięcy a nie mogę podnieść głupich 100kg .
fallenursus
29-06-10, 18:25
Zacznij robic siady i ciagi
I rob lajtowe na klate hantlami przez miesiac.
lub zrób sobie przerwę, odpoczynek i regeneracja jest też ważna.
Przepraszam, że się wtrącam i pytam, ale czy szanowny pan ma jakąkolwiek dietę?
Mam dietę brałem też cell pumpa ale nic siły totalnie nie poszło zmieniałem ćwiczenia na klatę i nic po za ty mam teraz problem ze stawami strasznie mnie bolą . W następnym tygodniu zrobię se przerwę może poprostu jestem przetrenowany :/..
Olej płaską, zacznij ćwiczyć na sztangielkach skos dół/skos góra/płaska. Odpocznij sobie z miesiąc od sztangi.
Ja tak obecnie robię, że sztangą macham raz na 2 tygodnie, reszta sztangielki.
P.S. Jakbyś dał rozpiskę swojej diety to też byłoby fajnie :)
zrob sobie przerwe i daj odpoczac cycom.
potem mozesz sprobowac jakiegos typowo silowego planu na klate
2 tygodnie przerwy i sprobuj treningu fbw 5x5-w podwieszonych jest
ja tam juz prawie rok czasu nie dotykam sztangi jesli chodzi o klatke tylko i wyłacznie hantle i nie jest źle przy okazji lekka dysproporcja cyców..... dlatego tez olałem sztange ale siady i ciagi to podstawa .............
Zacznij robic siady i ciagi
Jakie siady i ciągi o co kaman?
rafio83 (http://www.e-gym.pl/member.php?17759-rafio83) przysiady ze sztangą i martwy ciąg
Tak myślałem tylo że to ćwiczenie na nogi a MC na plecy + nogi, jak to się ma do wyciskania na płaskiej?
własnie ma i to dużo , poczytaj to zobaczysz.
Pytam z ciekawości, daj jakieś linki do tematu to poczytam :)
fallenursus
01-07-10, 17:18
nie ma co czytac. nie robisz martwego ani siadow to dupa blada. proste;]
ps. dwa cwiczenia co najwiecej wplywaja na wydzielanie gh i poziom testosteronu.reszta to pestka i tylko jako dodatek:)
Ja robie te ćwiczenia (chodz muszę się przyznac że nie za często) i powiem szczerze ze nigdy nie myslałem ze są tak ważne :/
sa wazne tak samo jak fudament pod dom:P
Niemasz nóg i pleców to cie góra przewraca
Kurcze może i macie rację bo ja nóg wcale nie robię ale zacznę jeśli to mi pomorze w płaskiej :) .
Ewentualnie walnij priorytet na klatkę systemem 5-10-20 Słodkiewicza.
Dawidhardcore
02-07-10, 11:24
Kurcze może i macie rację bo ja nóg wcale nie robię ale zacznę jeśli to mi pomorze w płaskiej :) .
WtF?? nie robisz nog??
fallenursus
02-07-10, 12:08
A tymyslales ze zastoje sa w 90% od czego:) patrz na drugi post