PDA

Zobacz pełną wersję : prop+wino odblok ?

deathhus
29-06-10, 15:43
przymierzam sie do cykliku za jakis miesiac moze dwa obecnie zbieram srodki rozplanowuje :)
winstrol 200 tabs
prepionat 20 amp
i dwa pytanka
odblok
clomid nolva hcg ...?
myslalem o clomidzie i hcg
clomidu 24 tab i 10 k hcg
zalezy mi na wycince i zatrzymaniu jak najwiekszej ilosci miecha ;]
mialem za soba 2 cyklony metka i ph d-stinazolol
sylimarol bedzie odpowiedni na oslonke na watrobe ?
wszystkie podpowiedzi i sugestie mile widziane :)
moze by tan clen po cyklonie z odblokiem zeby zachowac maks miecha i jescze pryrzezbic sie ?
niemam duego doswiadczenia raczej tyle co przeczytane wiec wole sie spytac :)

fallenursus
29-06-10, 15:47
Siilimarol to gowno co blokuje przyrosty a do ochrony watroby ma tyle co piernik do wiatraka.wystarczy witc i woda do tych dawek stanka co dla kota. stykna same sermy na odblok

deathhus
29-06-10, 15:51
tzn sam clomid czy nolwa tez ? :)
rozwin swoja wypowiedz odnosnie cyklu pewnie skorygojemy :D
sog leci :D

fallenursus
29-06-10, 16:10
Stary po szybkim rzuceniu oka na relacje stwierdzic musze ze nie nadajesz sie narazie na sterownika,ale twoja sprawa. Ankiete do wypelnienia znajdziesz w podwieszonych,i rozpisz cykl ktory masz na mysli.

D3
29-06-10, 16:14
Dokładnie wszystko to max chaotyczne.

deathhus
29-06-10, 17:27
Klatka piersiowa[cm]120 Biceps[cm]43 Wzrost[cm]193 Waga[kg]105-po redukcji jakies 95 zostanie tak mysle :D Staż[miesięcy]od liceum z 2 letnia przerwa i wzmowilem trzeningi rok temuPas[cm101-po redukcji bedzie mnie mam nadzieje :P Przysiad[kg]160 Wyciskanie[kg]140 Martwy ciąg[kg]180
to niejest cykl na juz tylko po skonczeniu redukcji zeby wbic troche czystej stabilnej masy
chce miec caly cyklik rozplanwany i dopiety
piszesz ze malo winka ?
myslalem nad czyms takim
prop co 2 dni
30 mg stanazolol codziennie przez 6 tyg
po czymm odblok
i tu sie zastanawiam nad clomidem i hcg
mam nadzieje ze ujelem to w miare jasno ?

fallenursus
29-06-10, 18:10
Styknie ci na pierwsze starcie jak prop apteczny bo ug jakies dziwne macie:)przecieciagnij wino tydzien dluzej ze nie zchodzic z dwuch naraz. Po 6tyg nie dawalbym hcg acz mozna ale dawki malutkie.
1-6 prop c2d
2-7 winna drugi dzien po winie 3dni po 2clomy 12 po 1
Ogarniesz diete to bedzie gut

deathhus
30-06-10, 23:29
a jakby dac clen do odbloku zdalo by to egzamin ?

fallenursus
01-07-10, 00:31
egzamin jako co?antykatabolik? nie potwierdzone naukowo. ja dawalem i nie dawalem roznicy ie czolem. lepiej efe....zreszta twoja sprawa, jesli brales i cie nie zamula...niektorych zamula wiec tym bardziej do odbloku gdzie trzeba byc nastawionym na walke z katabolizmem i zwiecha psychy zamulanie wrecz odlecam:)

MolderDist
01-07-10, 01:54
niektórzy wala sylimaryne i sie cieszą
a jak im tłumaczyć, że zmniejsza receptory androgenowe i IGF to nie wierzą
koksy :-D

do autora: kup sobie lecytynke i tyle, przynajmniej dopomoże też w wycince :)

fallenursus
01-07-10, 02:04
ja jestem bardzo duzym zwolenniekiem NAC'u przy oralach

MAXIMUS 2
01-07-10, 17:50
Siema a co to to NAC"u kolego bo skrót jakiś dziwny można jaśniej dzięki

MolderDist
02-07-10, 15:06

przypomnij mi jej wpływ bo kiedys czytalem ale już nie pamietam
chodzi o działanie antyoksydacyjne w wątrobie czy jak?

sam musiałbym poszukać w stercie źródeł a jakoś mi się teraz nie chce :P

fallenursus
02-07-10, 15:13
Wlasniewczoraj szukalem bo jak mili na allegro to byl konkretny opis dzialania. Ale juz nie ma aukcji:(nam glownie chodzi o te antyoxydacje na watrobe. Jak kogos nie stac na glutation w strzalach tomoim zdaniem jest to drugie najlepsze wyjscie. Duzo innych plusow rowniez.jak bys nie patrzyl cos w stylu TAD'uz nizszej puli cenowej

MolderDist
02-07-10, 15:23
TAD tutaj napewno nie wypali jak NAC

Z glutationu poprostu wszystkie komórki będą korzystać - wiadomo wątroba też ale ile z tego co podaliśmy to nie wiadomo
natomiast NAC w wątrobie jest zamieniany do glutationu i wtedy wszystko idzie do wątroby

to z tego co jeszcze pamiętam ;-)

fallenursus
02-07-10, 23:59
c/p

N-acetylocysteina (NAC) jest pochodną aminokwasu zawierającego fosfor, cysteiny. Badanie próbne opublikowane w 1997 roku w "European Respiratory Journal" wykazało, że 600-miligramowa dawka zauważalnie zredukowała zachorowalność na grypę. NAC przekształca się w organizmie w glutation, jeden z naszych najważniejszych naturalnie występujących antyutleniaczy. Donoszono o zwiększaniu przez niego średnich przeżycia u pacjentów z HIV i chorych na AIDS.
NAC jest silnym środkiem odtruwającym nasz organizm z substancji takich jak alkohol i inne toksyny, które mogą powodować upośledzenie układu immunologicznego.
Przeciwdziała starzeniu. NAC zwiększa poziom enzymów ochronnych w organizmie, spowalniając w ten sposób uszkodzenia w komórkach, powodowane starzeniem się.

Zalecana dawka wynosi 250 do 600 mg.

zrodlo ksiazka -''zywnosc lekarstwem'' dr n.med. Dharma Singh Khlasa

ja na oralach szamie 600mg 2x dziennie i powiem po raz enty, przy 75mg wina ed, prawie wcale nie mialem podniesionych wynikow watrobowych

MolderDist
03-07-10, 00:36
ja myśle, że najlepszym zestawem jest na wszechstronną ochrone/regeneracje wątroby jest

lecytyna
UDCA/TUDCA
NAC

i bedzie naprawede git

zastanawia mnie np. ALA, która podawana jest nawet przy zatrciach muchomorem sromotnikowym (po którym tak naprawde wątroba jest do przeszczepu jak słyszałem na wykładzie z transplantologii)
a co do NAC to napewno jest podawana przy zatruciach np. paracetamolem ;-)

fallenursus
03-07-10, 00:55
sa badania na temat oxandrolonu ze tez regeneruje watrobe:) ale to dawki male z rzedu 10mg. podaja po naszej stronie zulom na detoxach.:)

MolderDist
03-07-10, 01:10
no ciekawe :-D

wogóle Kanada jest zajebista, jeden z najlepszych krajów dla BB, nie?

fallenursus
03-07-10, 01:27
mozna mysle smialo stwierdzic ze tak. czyste UG laboratoria,niezanizone stezenia, legalne posiadanie dla celow osobistych.:) no i cenowo bijemy europe i stany:)

CIASTECZKOWY POTWOR
03-07-10, 11:15
jako szpec od zdrowotnosci powiem ze watroba bardzo dobrze regeneruje sie sama i nie ma sie co podniecac zbytnio no chyba ze ktos cisnie na oralach po 3 miesiace to mu kichy troche stłamsi
Szlachetne zdrowie nikt sie nie dowie jako smakujesz az sie zepsujesz

MAXIMUS 2
03-07-10, 12:03
c/p

N-acetylocysteina (NAC) jest pochodną aminokwasu zawierającego fosfor, cysteiny. Badanie próbne opublikowane w 1997 roku w "European Respiratory Journal" wykazało, że 600-miligramowa dawka zauważalnie zredukowała zachorowalność na grypę. NAC przekształca się w organizmie w glutation, jeden z naszych najważniejszych naturalnie występujących antyutleniaczy. Donoszono o zwiększaniu przez niego średnich przeżycia u pacjentów z HIV i chorych na AIDS.
NAC jest silnym środkiem odtruwającym nasz organizm z substancji takich jak alkohol i inne toksyny, które mogą powodować upośledzenie układu immunologicznego.
Przeciwdziała starzeniu. NAC zwiększa poziom enzymów ochronnych w organizmie, spowalniając w ten sposób uszkodzenia w komórkach, powodowane starzeniem się.

Zalecana dawka wynosi 250 do 600 mg.

zrodlo ksiazka -''zywnosc lekarstwem'' dr n.med. Dharma Singh Khlasa

ja na oralach szamie 600mg 2x dziennie i powiem po raz enty, przy 75mg wina ed, prawie wcale nie mialem podniesionych wynikow watrobowych

kolego fallen a czy jest to wskazane przy oralach 50mg cd i w jakiej dawce pozdro

MAXIMUS 2
03-07-10, 12:15
A i morze jakie info jak to wygląda i z trzy to się je dzięki

fallenursus
03-07-10, 14:58
ja kupuje taki cena 9$
http://www.buildingbrawn.com/product_images/Twinlab/Pics/40012.jpg

uwas widzialem takie
http://www.nowfoods.com/idc/groups/public/documents/digital_asset/I117326.jpg

Dino , my caly czas mowimy o wysokich dawkach orali lub dlugie ich stosowanie. Chyba logiczne ze nie lykam tego przy 40mg mety przez 5tygodni bo to by byl bezsens;)
Maximus przy 50mg wina nie bralem, pilem ok 6-7l wdy+3gr witaminy c dziennie. Ludzie tez nie wiedza o witaminie c:lol:

MolderDist
03-07-10, 19:09
a z tą wimanią C tzn?

fallenursus
04-07-10, 01:08
tyz dobre jako antyutleniacz.

MolderDist
04-07-10, 01:25
aha no w tym sensie ok
witamina C sie może przydać do zbijania kortyzolu

fallenursus
04-07-10, 01:33