PDA

Zobacz pełną wersję : Trening

akforce
19-02-07, 17:16
witam, tak jak w temacie, potrzebuje kogos zeby ustawil mi caly trening odpowiedni do posiadanego przeze mnie sprzetu. Krotkie info o mnie

> wiek: 19lat
> waga: 65kg
> wzrost: 170cm
> staż: ok roku (niesystematycznie, z przerwami)

moj sprzet:

> dwie hantelki
> duzy gryf (ok. 180cm)
> lamany gryf
> obciazenie ok. 80kg (ale to nie jest wazne)
> laweczka + wyciag + modlitewnik (laweczka ma opcje wyciskania w skosie rowniez)

jesli ktos moglby mi pomoc i ulozyc mi plan do tego sprzetu to bylbym wdzieczny. Silke mam w piwnicy bo nie mam czasu na dojezdzanie do silowni i szkoda mi hajsu bo na sam sprzet poszlo ok 1800zl.. Njbardziej interesowalby mnie plan na dni: od pon do czw i niedziela (sobota i poatek nie wchodza w gre)

dotychasz cwiczylem uzywajac malo efektywnego planu, interesuje mnie plan na rzezbe w sumie, bo szczerze watpie w robienie masy poprzez trening ale ja sie nie znam :) brzuch cwicze co drugi dzien robiac brzuszki,jestem juz po A6W ale to straszna meczarnia jak dla mnie..

z gory dziekuje
- ak.

Dexter1900
19-02-07, 21:42
http://e-kulturystyka.info/search.php Myśle że to dla Ciebie będzie najlepszy trening :twisted: :D Troche wysiłku lenie :mrgreen:

jonasz7
20-02-07, 09:01
akforce, masz dobry sprzęt!!
Poszukaj planu na mase!!
pzdr.

kociolcyk
20-02-07, 20:21
akforce uwież w to ze trenig daje mase wręcz przewaznie na tym forum sa oceniane treningi na mase :wink:
na tym sprzecie mozesz dozo zrobic