PDA

Zobacz pełną wersję : lekki cykl na jesień.

joh1964
27-06-10, 23:52
uwagi mile widziane bo jakoś brakuje mi weny zeby coś sensownego ułożyć,
jest tu drugi etap cyklu na undestorze aby utrzymać wszystko na wiosnę i łagodnie zejść.
miałem to robić na oxie ale zdecydowałem się na understor.
po pierwsze nie wali po lipidach, po drugie mozna na nim jechać bardzo długo po trzecie
nie obciąża wątroby która mimo niskich dawek dostanie po dupie
cel sucha masa definicja.hcg wymaga korektymoze do undestoru daj jedno prolo e5d.

1-3meta 20mg
1-12 enan 500/750mg
1-15 boldek 600mg
6hcg 2razy 2000j
7-13tren 50ed +dostinex
7-13salbutamol
13 hcg 1raz 2500j +2razy 1500e2d
9-16winko 30ed+10mg metanabol
14-19npp 75eod +dostinex
12-20prop 100ed
18-20femara
18-20 clenbuterol
18-20 hcg 5 razy 2000j e3d
pct 1-21clomid
1-21nolva
mostek
1-14 undestor 320/400mg
10-14 clen
pct
1-21clomid
1-28nolva

środki meta jelfa /atomic
winko db, scantel.
tren alchemia, razak
prop testolic testovist
enan gala prolka, iran
npp DB ,alchemia
boldek razak, alchemia
clen chinczyk
undestor organon
hcg gonasi, organon.

fallenursus
28-06-10, 00:42
hmm..
co chcesz uzyskac podajac letro w dwuch ostatnich tygodniach?
zamiast wina+mety mozna dac tbol
za duzo kombinujecie w tej europie :)
jesli przy dawkach 70eod npp musisz brac lekarstwa na prolaktyne nie tykal bym nandrolonow lub jak absolutnie musisz to podklad z primy lub male dawki winstrola zamiast truc sie dostinexem... zmniejsz dawki hcg.
zamiast letro -aromasin do pct pol tabsa dziennie.(jak tabsy po 12,5mg) aromasin ma dosc krutki okres poltrwania.

vold
28-06-10, 07:32
Cykl ogólnie mi się nie podoba,

ten salb od 7 tyg to do niczego nie jest potrzebny,

hcg podaj prawie od począdku cyklu w minimalnej dawce 300/400iu 2 razy w tyg, bo cykl jest długi,

w undestor wogłóle bym nie inwestował.

npp - za mało
prop - za mało
wino całkiem za mało.

jesli meta na poczatek tylko przez 3 tyg to dawka o wiele większa bo nie zaszkodzi.

joh1964
28-06-10, 10:03
vol i fal winka mogę wziąśc więcej.
dostinex koczy mi się data tak że chce wykorzystać.

vold pytasz po co sally odpowiadam by zniwelować dusznośći i kaszel po trenie.
undestor mam od gośćia z apteki dobrze przechowywany.
co do hcg to się zgadzam z wami.
co do npp mogę dać więcej lub zrezygnować dawka jest mała bo chodziło mi o stawy.
co do małej dawki mety na kicka to ma być tylko kick na zbytnim przyroście wagi mi nie zależy.

Rozpiszcie ten cykl jak według was wyglądał, rozważam różne poprawki.

Po sogu Panowie.

fallenursus
28-06-10, 12:12
Bedziesz zmieniac miejsca injekcji nie bedzie kaszlu:) utarlo sie chuj wie skad ze kaszel potrenie.tak ale jak wejdzie do krwi jak kazdy inny olej.
Obet.nij 4 weeks z tego wszystkiego.

1-10 enan
1-16 eq
11-17 prop
1-6 win
11-16 tren

Nic na stawy nie czeba bo eq idzie caly czas. Aromatyzacji njet..prolaktyna-masz dostinex....cisnienie?rob aeroby i jedz czosnek:)zaoszczedzisz kasy a jak cie to nieubije sucha masa to zmien sport na szachy:)
Jak sie nieboisz dodaj mastera do trenu 75eod.

joh1964
28-06-10, 12:29
Bedziesz zmieniac miejsca injekcji nie bedzie kaszlu:) utarlo sie chuj wie skad ze kaszel potrenie.tak ale jak wejdzie do krwi jak kazdy inny olej.
Obet.nij 4 weeks z tego wszystkiego.

1-10 enan
1-16 eq
11-17 prop
1-6 win
11-16 tren

Nic na stawy nie czeba bo eq idzie caly czas. Aromatyzacji njet..prolaktyna-masz dostinex....cisnienie?rob aeroby i jedz czosnek:)zaoszczedzisz kasy a jak cie to nieubije sucha masa to zmien sport na szachy:)
Jak sie nieboisz dodaj mastera do trenu 75eod.

rożwazę tą propozycje ale mam dwie uwagi prop tylko tydz dłużej od trenu.
druga to tren lubi orale czemu na kicka winko zamiast winko dodać do trenu.
tren +winko to podobno bardzo efektywne połączenie.
chociaż winko od początku też nie jest złym rozwiązaniem.

Co do mastera w PL ciężko dostać dobry jak w jakimś ug będzie 20% tego co ma być to jest i tak fart,
podobnie jak primka.

vold
28-06-10, 14:07
Dokładnie tak tren jak i prop apteczny czy nie jak i inne soki mogą wywołać ostry kaszel jak dostanie sie do krwiobiegu, miałem nawet takie oznaki po testovisie, sally Ci napewno w tym nie pomoże,

wina minimum 50mg,

npp minimum 150mg,

wino po trenie lub lub mogą lekko na siebie nachodzić ,

proponuje oxe z winiakiem, teraz tak jade.

vold
28-06-10, 14:09
apropo jeszcze tej mety na start,

w takim cyklu start Ci jest zbyteczny zwłaszcza na takiej dawce, cykl jest tak długi że nie musisz mieć natychmiastowych przyrostów.

fallenursus
28-06-10, 14:14
Nasile na kicka jesli pojedziesz tren i wino pod koniec mozna dac turinabol i bedzie czysto start.
Chyba ze hardkorowo po hamerykansku antek w malej ilosci 50mg+meta@20mg:p
Chopy opisuja cuda niewidy na takim mixie:)
Coraz wiecej utylizatorow chwali tren enan.....

vold
28-06-10, 14:25
Po trenie, winie nie ma co dawać oxy czy mety, po co niszczyć jakość mięsa.

fallenursus
28-06-10, 14:27
Nie..na start:)

vold
28-06-10, 14:56
Na start mozna ale z tego co wywnioskowałem to nie zależu mu na strasznych przyrostach.

fallenursus
28-06-10, 17:27
Dasz odpowiednia dawke wina to pujdzie mieso dobrej jakosci. Potem odpowiednia dawka trenu i znowu ruszy w gore. Mozna tez na odwrot winny w dobrych dawkach anaboliczny diabel:)a nie jakies popierdolki na odwodnienie i ubijanie....

Hermann
28-06-10, 17:42
Po sogu dla wszystkich trzech uczestników dyskusji. Wiedza wszystkich Panów imponująca. Dla mnie troche jak czarna magia wykładana po hebrajsku no ale to poziom doktorancki a ja dopiero podstawówka hehe. Swoją drogą skoro to jest lekki cykl to moge sobie wyobrazić jak wygląda ''ciężki''

vold
28-06-10, 20:23
Po sogu dla wszystkich trzech uczestników dyskusji. Wiedza wszystkich Panów imponująca. Dla mnie troche jak czarna magia wykładana po hebrajsku no ale to poziom doktorancki a ja dopiero podstawówka hehe. Swoją drogą skoro to jest lekki cykl to moge sobie wyobrazić jak wygląda ''ciężki''

lekki w sensie że dawki niewielkie jak na takiego byka, ale cykl długi czyli w pewnym sensie trochę męczący ale powinno być ok.

MAXIMUS 2
29-06-10, 13:10
mnie tam zadziwia ilość tych specyfików Herman w podstawówce a ja chyba w przedszkolu jestem jeszcze ale fajnie że takie dyskusje są bo człowiek trochę wiedzy łapie wypowiadać się nie będę ale dla mnie grubo to pozdro i życzę dobrego mięsa.