Zobacz pełną wersję : Kreatyna w prszku
Mam maly problem, bo kupilme sobie kreatyne i mam ja w proszku. Zawsze kupowalme w kapsułkach i nie wiem czy tom kreatynme tak jesc normalnie na lyzeczke czy rozpuszczac w wodzie???
rozpuszczac w wodzie, bo inaczje sie zaksztusisz :P
Rozpuszczasz w wodzie albo do buzi i popijasz.
Mam maly problem, bo kupilme sobie kreatyne i mam ja w proszku. Zawsze kupowalme w kapsułkach i nie wiem czy tom kreatynme tak jesc normalnie na lyzeczke czy rozpuszczac w wodzie???
Przeczytaj opakowanie ,boshe
Mozna w soku xD jak nie pasuje woda :P
Dokup sobie DEXSTROSE do lepszego transportu kreatyny
Dokup sobie DEXSTROSE do lepszego transportu kreatyny
nie sluchaj tego goscia..
nie sluchaj tego goscia..
Temu Panowi bym ja podziękował.
Sądze że jestem młodszy i mniej doświadczony a mimo to pisze On takie głupoty
z tego co wiem to organizm słabo transportuje kreatynę więc potrzebny jest transporter....
Co znaczy słabo transportuje? Bierz creapure dobrze się wchłania ;p
slim shady
24-06-10, 22:04
z tego co wiem to organizm słabo transportuje kreatynę więc potrzebny jest transporter....
organizm wystarczająco transportuje kreatynę, dextroza to nic innego jak cukier i producenci wciskają kit w reklamach o lepszym transporcie o 50% a to nie jest prawda
Dragoth (http://www.e-gym.pl/member.php?13300-Dragoth)
łyżeczkę od herbaty z kreatyną wsypujesz do buzi i popijasz wodą czy tam sokiem
możesz również wymieszać w wodzie, ale zawsze coś tam kreatyny się osadza w szklance
Skoro tak mówicie to ok....
Opakowanie przeczytalem i nic o tynm jak brac nie pisalo a kupilem CARBO
Napisz jak to kreatyna i jakiego producenta? Jakie Carbo???
Kreatyna to Creatin Monohydrante od Olimpa a Carbo to jakies CArbo Instatn tez od olimpa
A jaki masz cel cyklu?
Masa
Rzeźba
Redukcja
Jeżeli chodzi o kreatyne to możesz ja rozpuszczac w wodzie i gdy juz wypijesz to nalej troche wody do szklanki zeby ja wyplukac bo tak jak napisal slim shady (http://www.e-gym.pl/member.php?6579-slim-shady) zawsze troche kreatyny zostaje w szklance i szkoda ja marnowac
A jezeli chodzi o Carbo ale w celu zrobienia masy to bierz 2razy dziennie po posilku i po treningu No i dieta
O ile sie nie mylę a tak bym chciał to kretynanie nie przyjmuje się w 100% do organizmu nawet rozpuszczana, wypływa z moczem/STOLCEM a co dopiero jak połykasz ;l
Możesz połykać ale jak będzie sraka/napięcie na pęcherzu to nie pisz Tu o tym :D
O ile sie nie mylę a tak bym chciał to kretynanie nie przyjmuje się w 100% do organizmu nawet rozpuszczana, wypływa z moczem/STOLCEM a co dopiero jak połykasz ;l
Możesz połykać ale jak będzie sraka/napięcie na pęcherzu to nie pisz Tu o tym :D
Nic nie będzie, niestrasz go;) Wiele osób wsypywało kreatynę do ust(w tym ja) i jakoś nikt nie narzekał. Przynajmniej nic niezostaje na ściankach. No i nie trzeba myć shakera;d. Co do wchłaniania to nic nie wchłania się w 100%.
A jezeli chodzi o Carbo ale w celu zrobienia masy to bierz 2razy dziennie po posilku i po treningu No i dieta
carbo wystarczy bezpośrednio po treningu, może być też rozgotowany biały ryż
fallenursus
26-06-10, 13:17
bla bla bla..walkowany temat znmowu.
krete rozpuszczamy w letnim plynie.moze byc nawet w kawie.
MolderDist
26-06-10, 19:30
pamiętajmy tylko tyle, że im kwaśniejszy roztwór tym szybciej kreatyna konwertuje do kreatyniny