Zobacz pełną wersję : dziwna sprawa
Witam wszystkich :) mam bardzo dziwny problem a mianowicie troszke juz cwicze i zauwazylem ze lewa czesc klatki piersiowej jest wieksza od prawej! czy to normalne . czwiczenia robie jednakowe (lawka prosta , lawka skosna gora rozpietki i wyciskanie hanklami)
normalne ja mam lewy kaptur większy i mnie to drażni
Ta to normalne, w lewej części klatki znajduję się troszkę serca, to jest większa. ;)
a mozna to jakos wyrownac? moze hanklem wiecej na prawej bede wyciskal a lewa zostawie?
a mozna to jakos wyrownac? moze hanklem wiecej na prawej bede wyciskal a lewa zostawie?
nawet o tym nie mysl!to najgorsza ze wszystkich opcji,najlepiej na razie odstaw sztange i cwicz klatkę HANTLAMI
po drugie nigdy nie bedziesz miał dwóch cyców takich samych mozesz tylko zniwelować ta różnice cwiczeniami ale główną role i tak odegra tu genetyka(chodzi mi o kształt mięśni i miejsca przyczepów)
CIASTECZKOWY POTWOR
23-06-10, 19:16
wiecej pompek na poreczach i bramki to moze ci sie lekko podrowna
Troche o tym czytałem i nawet pytałem sie fachowców tzn osiłków na siłowni i oni właśnie mówili to samo co Micek i Ciastko. Hantle, sztangielki i poręcze. Pocieszyli mnie że kazdy ma coś nierównego i że dodatkowe treningi na mniejsze partie nic nie dadzą. Podobno z czasem sie wyrównuje,ja mam mniejszy biceps. Chciałem robić więcej serii albo dodatkowe ćwiczenia na mniejszy mięsień ale mi odradzili.
dzieki bardzo panowie za wyjasnienie :D teraz juz wiem co i jak:)
oczywiscie sogi dla was:)
prosta ławke masz ;)??
hantel;kami ćwicz
Ja mam tak samo że lewy cuc większy, mądra pani lekarz przy badaniu zauważyła i kazała mi iść wyciąć różnice, hehe