Zobacz pełną wersję : Pytanie czy warto już brać
Witam mam takie pytanie kupiłem se białko XXL MASS 4,8kg
ale nie wiem czy już brać
ćwiczę około 1 roku
ważę około 80kg / wzrost 188
i oto moje pytanie czy białko mnie nie zaleje
oczywiście po cyklu z tym bym wziął HMB
czy to jest dobry pomysł czy nie ?
czy dać se jeszcze spokój z tym ?
i kupić coś innego ?
powiem że brałem kreatynę 2 miesiące temu
mass xxl to nie jest bialko tylko gainer-i po tym cie moze zalac
a bialko jest podstawowym skladnikiem ktory buduje miesnie-nie ma bialka nie ma miesni
a diety pewno nie trzymasz wiec wypadaloby kupic jeszcze bialko
lepiej by bylo gdybys zamiast tego gainera kupil bialko,bo wegle latwiej dostarczyc z pozywienia niz bialko-no ale coz za pozno
nigdy nie jest za późno co proponujesz ?
no diety raczej nie trzymam lecz próbuje
dodam też ze uprawiam dużo aerobów dziennie
dopracuj diete..to da Ci najlepsze efekty..co do białka to polecam dynamitize..mozesz jakas krete mono dodac..a HMB sobie daruj..
no ja mam dobre efekty wszystko ładnie siła rośnie ale o to chodzi że łapa mi nie rośnie stoję od 2 miechów przy 34 35 zależy jaki dzień
urozmaicaj trening..trzeba miec cierpliwosc..przy dobrym treningu i diecie bedzie rosło..ale to potrzeba czasu..jesli naprawde cwiczysz rok czasu smialo mozesz pomyslec o suplach..
no ćwiczę miałem tylko tam jedną przerwę 2 tygodnie no właśnie cierpliwość trochę brak bo u mnie otoczenie jedzie na dopalaczach a ja się męczę ale cóż ich zdrowie :D
widać po moich przyrostach jak zaczynałem
ważyłem 60kg i w łapie 29 (koks) :D
urozmaicaj trening.= no już wszystko próbowałem chyba każde ćwiczenie wypróbowałem ale zmieniam ćwiczenia gdzieś co 1 miesiąc i bica robię raz w tygodniu 4 ćwiczenia po 3 serie
Ale idziesz do przodu jak lapka Ci stoi to popraw diete i urosnie. Bo miesnie rosna jak sie regeneruja i musze miec z czego sie budowac podczas regeneracji.
no już wszystko próbowałem chyba każde ćwiczenie wypróbowałem ale zmieniam ćwiczenia gdzieś co 1 miesiąc i bica robię raz w tygodniu 4 ćwiczenia po 3 serie
Spróbuj za dietę się wziąć bo jak będzie kulawa to żadne ćwiczenie nie pomoże.
no tylko ja na łapie mam już całą tkankę tłuszczową spaloną
no diete to mam taką lekką ryż twaróg jogurty codziennie
jak juz masz ta masowke to bierz jak i na jogurtach i twarogu masy nie zrobisz musisz jesc podstawowy budulec MIECHO!!!!
wejdz w dzial dieta tam wszystko znajdziesz..pozniej zarzuć krete tak jak pisalem i bedzie git..
a nitrobolon ?
no mięcho to jem zawsze na obiad :P
a nitrobolon ?
no mięcho to jem zawsze na obiad :P
Zrób eksperyment kup nitrobolon zobacz co na nim osiągniesz,a na następny miesiąc jedz jak facet i zobaczysz gdzie jest magia wzrostu mięśni.
Suple nie są złe ,ale jak ktoś ma masę 60kg to bardziej brakuje mu jedzenia ;)
i oto moje pytanie czy białko mnie nie zaleje
Białko Cię nie zaleje
oczywiście po cyklu z tym bym wziął HMB
Jaki cykl? Na białku się cykli nie robi!
HMB? Wedle uznania, jak dla mnie zbędny.
czy to jest dobry pomysł czy nie ?
Dobry jak się ma braki w diecie
czy dać se jeszcze spokój z tym ?
Tak daj, zacznij od porządnego treningu i diety, a później bierz się za odżywki, bo na razie to nie wiesz co kupujesz.
i kupić coś innego ?
Kup ryż, makaron, mięso, ryby, ser, oliwe z oliwe itd.
I założe się, że brałeś ją źle.
I założe się, że brałeś ją źle.
Tak Brałem źle przyznaje mój błąd
Trening mam porządny tylko z dietą jeszcze muszę popracować
Kup ryż, makaron, mięso, ryby, ser, oliwe z oliwe itd. mam tego Tone w domu już kupione