Panowie jak w tytule,
ktoś już to testował?
nie bralem animal pm. z takich supli. bralem md sleep. fajna sprawa gdy ma sie dosyc pozno treningi. czlowiek przychodzi kladzie sie i nic. zarzucalem tab i usypialem jak male dziecko.
fallenursus
22-06-10, 21:15
sklad tej nedzy animalskiej daj:)
MolderDist
23-06-10, 00:48
jak dla mnie cena takich supelkow jest zaporowa
wole sam kupic melatonine jakies ziolka wypic i jazda
Informacje o suplemencie
Wielkość porcji 1 paczka
Ilość porcji w opakowaniu 30
Ilość w porcji % dziennego zapotrzebowania*
Pirydoksyna (B6) 10.5mg 525%
Magnez (jako tlenek) 450mg 113%
Cynk (jako tlenek) 30mg 200%
GH Boosting Complex: 3,000mg
(Kwas γ-aminomasłowy [GABA], Alfaketoglutaran Argininy [AKG], Ornityna HCL, L-Tryptofan, Alpha alfa glicerylfosforylcholina [GPC])
Immune & Recovery Complex: 2,500mg
(Mieszanka aminokwasów Animal Nitro(Tm) [Leucyna, Walina, Izoleucyna, Lizyna, Arginina, Histydyna, Treonina, Metionina, Fenylalanina], L-Glutamina, Immunolin, Humanofort(Tm))
Sleep & Relaxation Complex: 1,250mg
(proszek z korzenia waleriany, proszek z korzenia rumianku, świerzbiec właściwy [standaryzowany do 15% L-Dopa], Chmiel [chmiel zwyczajny], L-Teanina)
* Procent Zapotrzebowania Dziennego oparty jest na diecie 2000 kaloriiIngredients Notes:
Hummanofort (Tm) to zastrzeżona macierz peptydów embrionicznych zawierająca występujące naturalnie IGF-1, IGF-2, FGF (czynnik wzrostu fibroblastów), NGF (czynnik wzrostu nerwu), EGF (czynnik wzrostu naskórka), CTGF (czynnik wzrostu tkanki łacznej), Immunolin to wyspecjalizowany koncentrat immunoglobulin z krwi wołowej dostarczający czynniki IGF-1, IGF-2, IGM oraz IGA.
Inne składniki:
Fosforan dwuwapniowy, maltodekstryna, celuloza krystaliczna, żelatyna, kwas stearynowy, dwutlenek krzemu, stearynian magnezu, dwutlenek tytanu, barwnik FD&C Blue 1, lecytyna sojowa, barwnik FD&C Red 3, jajka.
Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym mleko, soję, jajka i orzechy. Ten produkt może zawierać śladowe ilości orzechów.
fallenursus
25-06-10, 04:02
nie masz na co kasy wydawac?:P zadna rewelacja jak zwykle u animala. cos mam uprzedzenie do kazdego supla od nich oprucz storma i szoka no torrent jeszcze dobra sprawa ale cenowo powala.
oj fallen grabisz sobie. moja ulubiona firma. bcaa stack. jedyne dobre w smaku bcaa. kreta mono kozak. dla mnie firma nr1.
fallenursus
25-06-10, 13:27
Kup sobie purple wraath to juz nigdy innegobcaa staka nie wezmiesz:)