PDA

Zobacz pełną wersję : Przerwa między cyklami

WielkiEElo
20-06-10, 22:59
Witam ... powoli kończę swój pierwszy w życiu cykl zostało mi 3 dni (2 treningi) ... jechałem na zwykłym Creapure z FitMaxa dodatkowo białko ostrowii jako uzupełnienie oraz MineralFit z FitMaxa aby zapobiegnąć ew. brakom ( nie długo zapodam szczegółową relację )
Zaraz po zakończeniu cyklu mam zamiar zrobić sobie 1.5 tygodnia wolnego od treningu , po czym zamiar zmienić całkiem plan treningowy , aby dalej rosnąć :)
I w końcu doszedłem do najważniejszego momentu:
Z jakiego suplementu skorzystać aby nie stracić tego co osiągnąłem na mono a na dodatek dalej się rozwijać

KowalX
20-06-10, 23:10
Jedz jak człowiek...

Moody1514
20-06-10, 23:24
patrzac na Twoj profil czyli 180cm a 66kg to nie jest jakis szczytowy wynik. Zacznij jesc jako masowke polecam Ci ryz i piers z kurczaka... Jesli nie mozesz regularnie jest to kup ew jakiegos gainera.

WaRiaT18
21-06-10, 01:09
powiem ci tak ale jesteś PIZDĄ he he

fallenursus
21-06-10, 01:12
patrzac na Twoj profil czyli 180cm a 66kg to nie jest jakis szczytowy wynik. Zacznij jesc jako masowke polecam Ci ryz i piers z kurczaka... Jesli nie mozesz regularnie jest to kup ew jakiegos gainera.

powiem ci tak ale jesteś PIZDĄ he he

a nie przyszlo wam do lbow ze moze nie uzupelnil profilu po cyklu?
Wariat uwazaj na slowa.

WielkiEElo
21-06-10, 07:13
hehe ... panowie nie uzupełniłem profilu :) ...
diety pilnuje ... zdarzą się oczywiście chwile słabości , ale źle nie jest :)
ryż i pierś już jest :D

maly25
21-06-10, 10:15
ja bym ci nie proponowal robic odrazu po cyklu przerwy,poniewaz stezenie kreatyny jest jeszcze wysokie do 2 tygodni po.
cwicz jeszcze z miesiac i pozniej sobie odpoczniesz