Zobacz pełną wersję : Redukcja czy masa?
Hej mam takie pytanie czy mam nadal redukować schudłem przy wzroscie 169 z 64 na 57 kg i czy mam zająć się dalszą redukcją czy już masować?
http://img28.imageshack.us/f/obraz004ec.jpg/
sory ale lepszego nie udało mi się zrobić
To postaraj się, bo po takim zdjęciu to ciężko cokolwiek powiedzieć.
może takie lepsze http://img686.imageshack.us/i/obraz005xj.jpg/
Zacznij lepiej masować, bo ci skóra wisi.
chlopie lap sie za mase bo zrzuciles tylko brzuszek i wystarczy a teraz przybierz masy na dobrym zarciu
tylko masowac i pocwicz brzuch
a co zrobić aby ta skóra z brzucha znikła?
tzń. nie znikła tylko sięskórczyła :P
Nie znikła, a ZNIKNĘŁA!!! Ludzie opanujcie się!
Nie znikła, a ZNIKNĘŁA!!! Ludzie opanujcie się!
To chyba nie jest forum poświęcone poprawnej polszczyźnie...
To chyba nie jest forum poświęcone poprawnej polszczyźnie...
Co nie oznacza, że masz pisać tak jak słyszysz wyrazy jak jakiś bęcwał bez szkoły, który tylko gnój widłami przerzuca i nic poza tym.
Później moimi znajomymi pytają czy to prawda, że na forach poświęconych siłowni są same tępaki, którzy nie potrafią poprawnie się wysłowić ani nic napisać?
Co nie oznacza, że masz pisać tak jak słyszysz wyrazy jak jakiś bęcwał bez szkoły, który tylko gnój widłami przerzuca i nic poza tym
Do mnie pijesz???
Nie piję do ciebie.
Gwoli ścisłości to "Ciebie" wypadałoby z wielkiej litery skoro ma to być forum ludzi kulturalnych, nie żebym się czepiał.
Zgadza się, masz tutaj 100% racji, ale jak prześledzisz uważnie moje posty, to piszę "ciebie" z dużej litery tylko w stosunku do paru osób na tym forum :nerd:
Zgadza się, masz tutaj 100% racji, ale jak prześledzisz uważnie moje posty, to piszę "ciebie" z dużej litery tylko w stosunku do paru osób na tym forum :nerd:
Ok,rozumiem.Ja tam się staram z reguły zawsze pisać z wielkiej.
możesz mnie nie obrażać?
To Ty pierwszy zacząłeś pisząc "znikła". :)
Hej mam takie pytanie czy mam nadal redukować schudłem przy wzroscie 169 z 64 na 57 kg i czy mam zająć się dalszą redukcją czy już masować?
masuj nie masz dużo fatu dobra micha i trening i jedziesz
temat zamykam bo nic tu juz konkretnego nie wymyślicie poloniści.