Zobacz pełną wersję : Cell Pump
Cell Pump Jak działa?? Ile kosztuje ?? Czy warto go kupić i czym sie różni od X-PANDA??
a poszukaj sobie...a od xp duuuzo sie rozni xp to juz inna liga
śmiecisz. założyłeś inny temat.
http://e-kulturystyka.info/viewtopic.php?p=36065#36065
kaczor014, za młody jesteś!! za rok i zacznij od mono!!
pzdr.
sofok666 powiem tak na chuja mi ty to piszesz jak ja sie o twoje rady nie pr :evil: osze. ??
rafalkomando
19-02-07, 16:31
xp to ina bajka CP jest bosterem przedtreningowym pompujacym dobry kosztuje w granicach 69-90 zł ale jesli nigdy nie brałes kreatyny to ci nic nie da zacznij od mono hybdrantu powino byc dobrze pozdrawiam :cool:
pytasz sie o cp to si odpowiem biore gop teraz połączony z mono i dobre efekty na sile na masie tez sporo juz poszło a teraz zaczoł sie 4 tydzien.Jade oczywiscie na dobrej diecie.Niedługo założe temat w którym bede zdawał relacje :wink:
rafalkomando
19-02-07, 17:07
o łasnie przydałby sie
sofok666 powiem tak na [cenzura] mi ty to piszesz jak ja sie o twoje rady nie pr :evil: osze. ??
Ale za to wychodzisz na lamera.
Mystic, czeklamy na relacje!!
pzdr.
stosowałem monohydrat i teraz chce zarzucić jakis stack i nie wiem co na pierwszay raz cell pump biogenixa czy właśnie x panda co polecacie?
na pierwszy raz cp
łeee ale cell pump to chyba jabłczan jest nie??
w kazdym razie jak skonczyłęs mono to i tak lepiej jabłczan :arrow: stack (tak według mnie)
no dobra 40/50 dni cykl może być wiem ze dużo ale chodzi mi o konkretny efekt?
nowin, jeżeli jesteś już po dwuch cyklach na mono to możesz se dziabnąć stacka.
na początek myśle że duży CP będzie najlepszy!!
kociolcyk, stack to stack, a TCM to TCM!!
pzdr.
ok jonasz7 ale ile czasu mam to brać ??? 7 tygodni może być???
Dexter1900
20-02-07, 21:57
Może być chyba :mrgreen: lepiej zrób sobie na 6 tygodni :wink: :grin:
Prezydent_1c
20-02-07, 22:01
Powinno się brać to od 6-8 tyg. Twój wybór ile tobie bedzie pasowało i na co liczysz ...
J.w.
Ale nie zapomnnij o diecie!!
pzdr.
tak tak dieta podstawa a mam takie pytanie (nie dam wam jeszcze spokoju :mrgreen: ) bede cp jechał 7 tygodni a później mam zamiar zarzucić EFX Kre-Generator tam są takie składniki:
hmb, glikocyjamina , inzyna i krealkalyn. jest to odżywka po trenigowa mająca na celu regeneracje po treningową ale jest problem bo zawiera ten krealkalyn. czy powinienem roić przerwe pomiędzy CP a EFX Kre-Generator czy nie? czy po jabłczanie kreatyny można brać krealkalyn czy trzeba zrobić przerwe?
nowin, przerwa od supli zawsze się przyda!!
Czym mniej jesz supli tym twój organizm wolniej się uodparnia i dłużej masz ładne efekty po cyklach!!
pzdr.