PDA

Zobacz pełną wersję : gainer do 100zl

ErWeider
17-06-10, 15:10
szukam gainera do 100 zl najlepiej 4kg

witexus
17-06-10, 15:36
a nie szkoda ci kasy?
nie lepiej dieta + bialko :)?

Moody1514
17-06-10, 16:20
gain bolic 6000

Lordunio
17-06-10, 17:07
a nie szkoda ci kasy?
nie lepiej dieta + bialko :)?
Mi by było szkoda, ale są wakacje, więc sam pewnie za jakiś miesiąc kupie, jak mi jakiś posiłek wypadnie, żeby się zabezpieczyć.

opalinho
17-06-10, 18:12
szukam gainera do 100 zl najlepiej 4kg

4kg ryżu + 4 kg piersi z kury

Moody1514
17-06-10, 19:25
dokladnie do tego dobry trening i posilek i bedzie masa na +

ErWeider
18-06-10, 12:23
ludzie, gdybym potrzebowal rozpisku diety to bym napisal w dziale dieta pisze w suplach bo potrzebuje jako uzupelnienie... i porady typu dieta starczy to mija sie z celem :) bo troche juz korbie i wiem ze potrzebuje gainera do uzupelnienia tylko ze dlugo nie czytalem o gainerach bo miale mstaly dostep do gainer 1 i gain bolic wiec teraz pytam co do tej ceny jest najlepsze czy juz gainer 1 i gain bolic nie wyszlo z mody :]

jednym slowem malpujecie innych co daja rady poczatkujacym ;]

opalinho
18-06-10, 12:28
ludzie, gdybym potrzebowal rozpisku diety to bym napisal w dziale dieta pisze w suplach bo potrzebuje jako uzupelnienie... i porady typu dieta starczy to mija sie z celem :) bo troche juz korbie i wiem ze potrzebuje gainera do uzupelnienia tylko ze dlugo nie czytalem o gainerach bo miale mstaly dostep do gainer 1 i gain bolic wiec teraz pytam co do tej ceny jest najlepsze czy juz gainer 1 i gain bolic nie wyszlo z mody :]

jednym slowem malpujecie innych co daja rady poczatkujacym ;]

Do 100zł to kupisz jakąś chujowinę,pełną cukrów prostych,białka sojowego czy innego ścierwa dlatego poleciłem dużo korzystniejsze rozwiązanie - 4kg ryżu+4kg piersi.

Lordunio
18-06-10, 12:48
Widze, że dają Ci tutaj same pomocne odpowiedzi. Jestem ciekawy jak opalinho będzie jadł kurczaka i ryż siedząc ze znajomymi nad jakimś zalewem/jeziorkiem. Przygotować można - ok, ale ja nie chce myśleć co się stanie z kurczakiem który leży na słońcu, w gorącej torbie, przy temp. 35` 5-7 godzin. Można wziąc sam ryż - a kurczaka zrobić sobie na grilu nad wodą - ok, ale też nie zawsze się griluje.
Dlatego zdecydowanie lepiej zakupić już ten gainer, niż mieć dziury w posiłkach.

Jak już chcesz coś Vitalmaxa to kup, ale Gainer 2 (musisz dołożyć te 35zł), ale w Gainerze 1 jest za mało białka jak dla mnie.
Może Olimp Super Whey Gainer 4000?
Trec Maxx XXL?

Za 100zł nie kupisz dobrego gainera 4 kg. - przynajmniej tak mi się wydaje.

ErWeider
18-06-10, 14:08
moze kupie mass xxl 3kg

witexus
19-06-10, 10:23
też sie kiedyś ostro napalilem na gainera:)
od dwóch lat nie moge zeżreć mass xxl'a
jedyne co on robi to tylko zapycha przez co nie moge jesc przez 3 godziny:)

i nie p**** mi ze malpuje opinie innych:)

opalinho
20-06-10, 14:32
Widze, że dają Ci tutaj same pomocne odpowiedzi. Jestem ciekawy jak opalinho będzie jadł kurczaka i ryż siedząc ze znajomymi nad jakimś zalewem/jeziorkiem. Przygotować można - ok, ale ja nie chce myśleć co się stanie z kurczakiem który leży na słońcu, w gorącej torbie, przy temp. 35` 5-7 godzin. Można wziąc sam ryż - a kurczaka zrobić sobie na grilu nad wodą - ok, ale też nie zawsze się griluje.
Dlatego zdecydowanie lepiej zakupić już ten gainer, niż mieć dziury w posiłkach.

Jak już chcesz coś Vitalmaxa to kup, ale Gainer 2 (musisz dołożyć te 35zł), ale w Gainerze 1 jest za mało białka jak dla mnie.
Może Olimp Super Whey Gainer 4000?
Trec Maxx XXL?

Za 100zł nie kupisz dobrego gainera 4 kg. - przynajmniej tak mi się wydaje.

Łyżką lub widelcem będę jadł.Jak już miałbym coś kupić to lepiej odzywkę bialkową i do tego ryzyk nad owe jeziorko zabrać.Szkoda kasy na gainera według mnie.