Zobacz pełną wersję : Redukcja - jaki specyfik?
Witam,
Mam:
18 lat
169cm wzrostu
77kg wagi
tendencje do tycia
nie ćwiczyłem ostatnie 5 miesięcy (nauka :( )
trening - stricte redukcja
ćwiczę znowu od 2 tygodni - widzę stopniowy powrót formy
nigdy nie stosowałem jakichkolwiek suplementów
Szukam jakiegoś "koksu" na utratę zbędnej wagi. Budżet ~150zł/~60dni. Pytając w innych miejscach polecano mi venoma, tyle ze wspominali mi o tym że ludziom "odpierdala" po min np. bezsenność agresja itp. Nie powiem nieco się przestraszyłem mowa była o venomie v2 który podobno jest już wycofany z rynku. Ktoś inny wspomniał o venomie v3 (którego można dorwać na allegro) tyle że nie udało mi się uzyskać jakiejkolwiek informacji na jego temat.
Na allegro jest suplementów na redukcje od zatrzęsienia - co wybrać żeby zmieścić sie w budżecie, żeby było bezpieczne i przynosiło spodziewane efekty?
fallenursus
15-06-10, 19:23
Dietanabol mozesz zrobic stack i dodac aerobicum.
Dobrze dziala'sprawdzone
Dietanabol bity ed
aerobicum bity eod
I waga leci jak szalona.
tak jak chlopaki dieta aero. ze spalaczy na pocztek mozesz dac thyroburna.
Otóż, że kolega ma takie samo pytano to się dołączę :P tylko, że ja już mam swoje typy tylko nie wiem, który w moim przypadku będzie lepszy. Waga 107, wzrost 184, wiek 19lat. Zastanawiam się między: Methyl Drene 25 ( w pewnym temacie fallen go polecił komuś wiec stad moja propozycja), Viper, Lipo 6 Black, Scorch czy może mitotropin?? A i będzie to mój pierwszy spalacz i właśnie nie wiem czy najpierw wziąśc jakiś słabszy a dopiero później coś mocniejszego? Oczywiście Dietanabol i aerobicum już zażywam. Proszę o waszą pomoc i z góry dziękuje.
Dietanabol mozesz zrobic stack i dodac aerobicum.
Dobrze dziala'sprawdzone
Czekaj, czekacj, a nie powinieneś mu napisać:
Kofa + efa i leci aż miło :D
??
tak jak chlopaki dieta aero. ze spalaczy na pocztek mozesz dac thyroburna.
Czyli brać coś takiego http://www.allegro.pl/item1054855813_xtreme_thyroburn_120kap_miernik_tlu szczu_gratis.html + szukać jak wygląda dietka aero?
dokladnie. na pierwszy spalacz w sam raz.
slim shady
15-06-10, 21:37
scorch też będzie ok
Gdzie znajdę tą dietkę? Jest gdzieś na tym forum? Bo kurde google wypluwa mi tylko takie tematy jak mój :P.
slim shady
15-06-10, 22:13
http://www.e-gym.pl/showthread.php?24353-Rze%BCba-Odchudzanie-Jeste%B6-gruby-Mi%EAsnie-zakryte-s%B1-pod-t%B3uszczem-Trzeba-dzia%B3a%E6!!
Na początek nie dawałbym żadnych spalaczy, tylko dobrze ustawił kalorię i aero. Obserwował organizm i tyle.
MolderDist
16-06-10, 23:40
Witam,
Mam:
18 lat
169cm wzrostu
77kg wagi
tendencje do tycia
nie ćwiczyłem ostatnie 5 miesięcy (nauka :( )
trening - stricte redukcja
ćwiczę znowu od 2 tygodni - widzę stopniowy powrót formy
nigdy nie stosowałem jakichkolwiek suplementów
Szukam jakiegoś "koksu" na utratę zbędnej wagi. Budżet ~150zł/~60dni. Pytając w innych miejscach polecano mi venoma, tyle ze wspominali mi o tym że ludziom "odpierdala" po min np. bezsenność agresja itp. Nie powiem nieco się przestraszyłem mowa była o venomie v2 który podobno jest już wycofany z rynku. Ktoś inny wspomniał o venomie v3 (którego można dorwać na allegro) tyle że nie udało mi się uzyskać jakiejkolwiek informacji na jego temat.
Na allegro jest suplementów na redukcje od zatrzęsienia - co wybrać żeby zmieścić sie w budżecie, żeby było bezpieczne i przynosiło spodziewane efekty?
na początku przez jakiś czas bez spalaczy
nastepnie Body Fire
a po jakimś czasie, bardziej pod koniec mitotropin
sprawdzone na sobie ;)