PDA

Zobacz pełną wersję : Massdrol + oxanavar + clomed

007kamillos
15-06-10, 11:40
Witam wszystkich. mam kilka pytan na temat kuracji Massdrol + Oxanavar + Clomed
1. Czy zaczac brac Oxanavar w ostatnim tygodniu brania Massdrolu, czy wogole go nie podlaczac go do kuracji?
2. Czy razem z Oxanavarem (jesli wogole go brac) zazywac Clomed czy poczekac do konca kuracji?
3. Czy MILK THISTLE brac od samego poczatku kuracji? Jak nie to jakie oslonki na watrobe brac podczas kuracji a jakie po?
Prosze o konkretne odpowiedzi na moje pytania i nie odsylanie mnie do dietetykow.
Dodam ze podczas calej kuracji zarzucam MUTANT MASS

fallenursus
15-06-10, 13:29
Odpowiedz juz masz. Czemu niie wezmiesz czegos coprzynajmniej wiadomo co moze sie stac i jak w razie tego zapobiec? Superdrol jest bardzo silnym sterydem i takze bardzo toxycznym....
W twoim wieku lepiej by sie sprawdzil testosteron, obojetnie jaki cel cyklu.

007kamillos
16-06-10, 23:31
Testosteron juz nie tak latwo zalatwic a nie jest latwo mi przybrac na masie to biore to co mam. Oczywiscie zachowuje srodki ostroznisci. Mam przygotowany odblok, biore oslone na watrobe, leki na stawy, witaminy i gainera. Staram sie trzymac diete i ciezko trenuje na silowni. Jak mozesz to doradz mi jeszcze cos do mojego cyklu bo maszyna ruszyla i sie nie zatrzyma przez nastepne kilka tygodni.

Massdrol
1 tydz 2 tab dziennie
2-3 tydz 3 tab dziennie
Oxanavar
w 3 tyg dolaczam 3 tab dziennie
4-5 tydz 3 tab dziennie
Clomed na odblok

Jakies uwagi - prosze pisac - tylko konkretnie, pare zdan na temat a nie typu "Daj se spokoj"