Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kreatyna + ???

Wolfer
18-02-07, 12:15
Cześć. Na początku chciałbym zaznaczyć że zaczynam właśnie swoją przygodę z siłownią.
Otóż miesiąc temu zacząłem systematycznie uczęszczać na siłownie (3 razy w tygodniu)
jeszcze 2 miesiące temu ważyłem 85kg przy wzroście 175cm... czyli lekka nadwaga. Wziąłem się w garść i przez 2 miesiące schudłem 10kg. Od 2 tygodni robie (AW6) i na moim brzuchu zauważyłem już też znaczne postępy... przez 2 miesiące obwód w pasie zmniejszył się o 9cm.
Teraz mam zamiar kupić jakaś odżywkę na przyrost masy mięśniowej. Kolega z większym stażem polecił mi Kreatynę (TRECale także chciałbym jeszcze troche spalić tłuszczu i co do tej Kreatyny polecili mi TFB ale nie wiem czy to jest odpowiednie rozwiązanie.... Dlatego pytam was o radę... Nie chce być nie wiadomo jak szeroki... chce poprostu spalić maxymalnie tłuszcz w moim Ciele a zamiast niego mieć troszkę więcej mięśni...

Jeśli potrzebujecie jeszcze jakiś informacji to mówcie. postaram sie jak najszybciej je dostarczyć.

Pozdrawiam i czekam na odp. Wolfer.

kociolcyk
18-02-07, 12:33
no to jakis spalacz najpierw zażuc TSE albo clen burexin

marcinczwa
18-02-07, 13:12
Wolfer, nie da się jednocześnie budować mięśni i spalać tłuszcz. albo to albo to
musisz wiedzieć co chcesz najpierw zrobić

Punisher
18-02-07, 17:15
Jeżeli tyle chudniesz to rób tak dalej to schudniesz mocniej. Jak dojedziesz do 70 kg to zrób mono i wszystko na temat.

Wolfer
18-02-07, 18:42
Spoko dzisiaj się ważyłem... jest już 73 :-) a co to jest mono ?? fakt spalacz już chyba nie będzie potrzebny !

marcinczwa
18-02-07, 18:51
mono = monohydrat kreatyny

Punisher
18-02-07, 21:10
A powiedz jak wyglądasz. Brzuszek jest czy raczej nie odstaje zbytnio?
Bo sama waga do końca nie odzwierciedla wyglądu, tylko przybliża.

Wolfer
19-02-07, 14:01
brzuszek troche odstawał ale już jest fajny mam 78 w pasie teraz mi nic nie odstaje nie ma żadnej opony jak stoje a jak usiąde to małe fałdki :-)