Zobacz pełną wersję : Mam pytanie co do kreatyny !
Witam! Mam pytanie czy bylo by dla mnie dobre zakup kreatny z vitalmaxa czy bardziej jakiegos gainera ? chcial bym sie zmasowac bo jestem chudy. Czy kreatyna mi pomoze nabrac wagi i spulchnij mnie i czy wogule co mam zrobic najelepiej jadlem juz z 3 mieszki temu magnuma 8000 4kg prosze o odpowiedz
jeść trzeba więcej i wtedy mozna kreatyne
z kosmosu ci mięśnie nie urosną
więc ja bym radził poczytać pare postów w diecie coś zrobić ze swoją dieta i można wtedy brać kreatyne
diete masz... oczywiscie
staz juz niby masz te pół roku to mozesz chyba kreatyne wziązc...
a jeśli masz pieniądze to kup i to i to. w połączenu z dietą powinno dać dobr efekty.
a tak wogule to może lepiej zamiast gainera jakąś odżywke białkową.
No diete jem ciagle ! tylko nie taka sumienna ! i kreatyne chce kupiuć 1200g z vitalmaxa to czy dobrze ?
Wiadomo musisz miec diete to podstawa najlepiej kup jeszcze dextroxe i jakies białko bym polecał jak nie masz duzo kasy to np Ostrovie.
A teraz moje pytanie jezeli moge to dołacze sie do tematu zeby nie zaśmiecać forum też zwiazane z kreatyna.
Biore kreatynke monohydraty olimpu w kap. biore 2x dziennie po 2 tab rano naczczo i po treningu. Własnie tego dotyczy pytanie czy brać 4 na raz powiedzmy rano czy po treningu czy moze zostać tak jak jest. Wiem ze przy cyklu kreatynowym powinno sie duzo pić i moje pytanie czy tylko wody? czy mogą byćsoki oczywiscie nie cole czy takie rzeczy soki typu "kubuś" "pysio" "tymbark". Prosze o odpowiedź. :)
kreatyne chce kupiuć 1200g z vitalmaxa to czy dobrze ?
Na cholere Ci tyle krety jak jesteś chudy. To kosztuje poza tym. To lepiej kup krete z gainerkiem za tą cenę a :
a jeśli masz pieniądze to kup i to i to. w połączenu z dietą powinno dać dobr efekty.
a tak w ogóle to może lepiej zamiast gainera jakąś odżywke białkową.
Tylko mam wątpliwość pewną. Na kreatynę jesteś za młody !
Też tak myśle jak sofok666, że za wcześnie jakna kretke.
Proponuje ci żebyś sobie kupił gainerka 1 z Vitalmaxa i do tego białko Ostrowie!!
Ale diete masz to te suple dadzą ci sporo!!
pzdr.
a na moje pytania ktoś mi odpowie?? :)
Chcialem dodac ze kreatyna w porszku kosztuje 79zł z vital maxa http://allegro.pl/item164457210_vitalmax_monohydrate_creatin_1200g_i mperium_mocy.html
to jest link tej kreatyny i czy mogli byscie mi dobrac jakas dobra odzywke na mase silna? i tez zeby miesnie ladnie wygladaly ! Wytrzymałosc, masa i sila to moim zdaniem kreatyna
Do kreatyny musisz mieć transportera. Sama kreatyna nic nie zdziała.
Ta kretka jest dobra. Tylko po co ci aż tyle. A gainera możesz jedynie dodatkowo wziąść - nie zastąpi to cukru.
gibmen, za dużo tej kretki spokojnie ci 300gr.styknie!!
I do tego dextro lub tauryne.
pzdr.
no najlepiej te dextro juice :razz: :razz: :razz:
sofok666, jeżeli z dextro to jest najlpsza, ale tauryna też jest dobra nawet czytałem że lepsza.
pzdr.
Wkoncu wybralem Krety 500g +białko ostrowia 800g + tauryna. Mam jeszcze pytanie czy lepsza jest faza nasycenia czy normlana w kreatynie ?
Geryon- organizm w ciagu dnia przyjmuje okolo 8g kreatyny.Podziel to na dwie porcje,najlepiej po 5g tak jak masz,na czczo i po treningu.Pij duzo wody a sok najbardziej przydatny jest po treningu.
gibmen, bierz normalnie po 10 w treningowe i po 5 w nie treningowe.
pzdr.