Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ławeczka

marcinpeny
13-06-10, 12:36
Witam. Jaką polecacie ławke? Nie musi byc zadnych skosow, regulacji itp. Zalezy mi na stabilnosci uchwytow oraz zeby była dośc gruba i szeroka, cena niska- 200- 300zl max. Linki z allegro milo widziane. Pozdrawiam :)

xxmłodyxx
13-06-10, 13:18
jak bym ci proponował ławke z regulacją i stojaki oddzielne. nie duzo drozej cie wyjdzie a za to duzo wiecej cwiczen na niej bedziesz mógł robic, chyba ze masz juz taką i tylko do wyciskania płasko chcesz drugą

marcinpeny
13-06-10, 13:26
Mam juz jedną, ale do duzych ciezarow sie nie nadale, jak na uchwytach jest 80kg to mam wrazenie ze zaraz sie rozdupcy wszystko, ona jest regulowana, skos dol i gora tez jest- na niej bede robił mniejszym ciezarem skosy a na plasko chciałbym na czymś stabilnym... Jednak wolalbym alby bylo razem- stabilnosć wieksza

DamianKSF
13-06-10, 17:06
Witam. Jaką polecacie ławke? Nie musi byc zadnych skosow, regulacji itp. Zalezy mi na stabilnosci uchwytow oraz zeby była dośc gruba i szeroka, cena niska- 200- 300zl max. Linki z allegro milo widziane. Pozdrawiam :)

Z tego co chcesz to może np. ta http://www.allegro.pl/item1068105036_hit_marbo_semi_pro_lawka_prosta_ze_ stojakami.html