Zobacz pełną wersję : Cykl
Witam was ponownie panowie. Znowu mam maly problem i licze na wasza pomoc :) Wiec.. jestem w koncowej facie cyklu na prolo, przyjalem 17 strzal, a zostalo jeszcze 2. Cykl rozbilem sobie na 2 strzaly w tygodniu (poniedzialek, czwartek). Wszystko bylo ok do 17 strzalu, ktorego przyjalem w miniony poniedzialek (7.06.). Nastepny mial nastapic w czwartek i ostatni jutro czyli w poniedzialek. Niestety musialem w srode wyjechac w delegacje i nie moglem go wbic. Wracam jutro rano i tutaj moje pytanie. Czy mam juz odstawic prolo i czekac na odblok czy moze przyjac 2 na raz jutro (taka moja sugestia tylko)? Pytam bo z tego co wyczytalem to enanta nie powinno sie brac rzadziej niz co 5 dni, a tutaj mija juz tydzien.. Za pomoc bardzo dziekuje. Pozdrawiam
17 strzałów pn i czw to daje ponad 8 tygodni cykl?
Myślę, że możesz zakończyć cykl i śmiało robić odblok.
tj dlugi estr. ja bym dal 200mg. po co maja sie zmarowac dwie ampulki.
Ok dzieki. Wiec teraz potrzebuje pomocy z odblokiem :) Jest to moj pierwszy cykl wiec dlatego jestem taki zielony w temacie odbloku. Przyjmujac ze moj cykl trwal 8 tygodni, tak jak napisalem wyzej (2 strzaly na tydzien - pon. i czwartek). Do tego na poczatku byla meta (4 tabletki dziennie przez 6 tygodni). Z tego co sie doczytalem po prolo rowne 2 tygodnie od ostatniego strzalu stosujemy clomid. No i tutaj musicie mi juz pomoc. W jakich dawkach na poczatku i pozniej? Bardzo bym prosil o szczegolowe rozpisanie mi tego jak mam to brac. Na odblokowanie posiadam 2 listki clomidu. Pozdrawiam
Czyli jednak mam wbijac tak?
Ja też bym bił, szkoda towaru ;]
Co do odbloku to 100mg przez 5 dni i 50mg 10 dni.
te 100 mg mozna rozlozyc sobie na rano i wieczor?
Na wieczór lepiej nie brać clomidu. Najlepiej rano, daj rano i jakieś 4h później.
Ok dziekuje bardzo za pomoc :) Jakby ktos jeszcze mial jakies spostrzezenia prosze pisac
Na wieczór lepiej nie brać clomidu. Najlepiej rano, daj rano i jakieś 4h później.
a nie jest czasem tak, ze Clom wlasnie na noc sie bierze?
Na pierwszy raz lepiej z rana, niektórzy na noc jak biorą to mają problemy ze snem.
Na pierwszy raz lepiej z rana, niektórzy na noc jak biorą to mają problemy ze snem.
nie doradza jtakich bzdur. clom przed snem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czemu bzdur ? Mi mówili że na 1 raz najlepiej z rana przynajmniej ze 2 dni żeby zobaczyć jak się organizm zachowuje. Zresztą nie ma to chyba większego znaczenia.
fallenursus
13-06-10, 16:39
clom przed snem. nigdy z rana:)
No to macie po sogu za wyprowadzenie z błędu.
To jak panowie 100mg naraz przed snem ma sie rozumiec tak?
Czyli miałem rację :yawn: dawać po sogu :lol:
ja tez cloma zawsze na wieczor wale.
fallenursus
14-06-10, 23:46
http://speed.cd/pic/smilies/sly.gif
no to grubo hehehehehe
Dawidhardcore
16-06-10, 01:24
nigdy z rana,zawsze przed snem:)