PDA

Zobacz pełną wersję : ODBLOK [PCT]: Inne ciekawe środki.

MolderDist
12-06-10, 22:38
Witam

jako, że natrafiłem na ciekawego gościa, który jako jeden z nielicznych nie mieści się w wytyczonych schematach i czesto eksperymentuje itd, szuka coraz to nowych substancji, które się mogą przydać czy to na cyklu czy to po, więc mam co nieco przedstawie i najwyżej będe uzupełniał o info, które zdobęde od niego, lub co sam się jeszcze dowiem.

Różne środki stymulujące naturalny hormon wzrostu - podobno bardzo fajna sprawa, ludzie, którzy stosują chwalą nawet bardziej niż stosowanie syntetycznego HGH - no i cena również niższa. Co można wymienić:

- Hexarelin
- GHRP-6 (również stymulacja greliny)
- CJC-1295
- PT-141
- HGH fragmenty 176-191 i 177-191
- Melanotan 1-2
IGF, MGF itd:
- IGFBP3 (mekasermina)
- IGF-1 LR3
- PEG-MGF

Zabawy z blokowaniem somatostatyny przez użycie acetylocholiny itd:
- Huperzine-A
- Alpha GPC
- Dmae (dimetyloaminoetanol)
- można też wymienić: lecytyna, ALC

Blokowanie kortyzolu, estrogenów i wpływ na endo hormony:
- Dhea
- ATD (jak i inne AI)
- DAA

Lepsza regeneracja, sen, spalanie tłuszczu itd:
- Kynoselen
- Melatonina

do tego oczywiście mamy SERMy, LH, Proviron - które są znane i niezbędne w pct.

Licze na jakieś wymiany informacjami, ciekawą dyskusje bez zbędnego spamu, może komuś się przyda i teraz na PCT nie będzie miał takich spadków, a być może dalej będzie zaliczał przyrosty lub poprawiał nawet stan zdrowia.

pozdro

fallenursus
13-06-10, 00:12
melanotan stymuluje GH?
a te fragmenty gh to raczej wiekszosc twierdzi ze o kant dupy.
cena GH spadla dosc powaznie, igf-1 tani jak woda w ameryce,aromasin jak i inne rodzaje ia.
ps. jesli jet to ten o ktorym mysle to przez to experymentowanie wyladowal w szpitalu, tweirdzac ze przez zanieczyszczone SAA... choc prawda jest taka ze ma wiedze fchooy wielka;)

MolderDist
13-06-10, 00:56
melanotan może stymulować GH, gdyż część peptydu Melanotanu 2 to właśnie PT-141 i odpowiada również za libido
(właśnie zmień mi melanotan 1-2 do pierwszeg grupy bo pomyliłem część łańcucha i skojarzyłem z MGF)

jeżeli chodzi o fragmenty HGH, to są to fragmenty odpowiadające za zredukowanie tkanki tłuszczowej i uniknąć ogólnych efektów ubocznych HGH i IGF, wiec jak ktoś chce stosować fragmenty 176-191 i 177-191 w celu zwiekszenia masy to właśnie się zawiedzie

ps. to nie ten gościu ;-) ten ma sie bardzo dobrze i właśnie jedzie na wiekszośc z tego co podałem właśnie teraz na PCT i ma wiele spostrzeżeń i wszystko jest ok, są tam oczywiście związki, które on teraz nie stosuje ale znalazłem gdzieś indziej itd.

fallenursus
13-06-10, 02:02
Mlody jak Cie interesuja te sprawy, polecam http://datbtrue.co.uk/forums/ czeba sie zapisac. ale kopalnia:)

bullet
13-06-10, 08:19
ja pierdziele ja z chemii to ledwo sie przeslizgiwalem z klasy do klasy i znam tylko rownanie ze C+O2 = CO2 i natym moja wiedza chemiczna sie konczy.
a molder dist widze ze wrecz przeciwnie.
dlatego tylko sobie pocztam wnioski bo z wywodów nic nie rozumiem. taki ze mnie tepy osiłek :lol:

metadon
13-06-10, 13:00
tez wlasnie slyszalem, ze niektórzy biorą GHRP-6 i CJC-1295.Podobno z poczatku mega apetyt po tym jest.Jak dla mnie głowny minus to inj 2xEd(na szczescie insulinówkami).

MolderDist
13-06-10, 15:11
GHRP-6 trzeba czesto bić - nawet co pare godzin, ale wiadomo, że nitk nie będzie sie kłuł tyle razy, wiec średnio widziałem, że biją 3 razy dziennie
CJC-1295 wiąże się z albuminami krwi co ma chronić przed degradacją - podobno okres półtrwania to, aż 5-8 dni. Problem w tym, że produkcja CJC jest strasznie droga i wiele prochów sprowadzanych z Chin tak naprawde zamiast CJC ma GHRP

bullet - jak kogoś to interesuje i chce poznać to co się dzieje tak naprawde to nie ma, że boli :-)

MolderDist
13-06-10, 15:28
Mlody jak Cie interesuja te sprawy, polecam http://datbtrue.co.uk/forums/ czeba sie zapisac. ale kopalnia:)

dzieki, juz sie zarejestrowałem i bede powoli badał, chociaż czuje bedzie ciężko :-D

MolderDist
16-06-10, 23:54
nikt nie stosuje żadnych peptyodów ani nic z powyższych?

dawac jakieś info :-D

fallenursus
17-06-10, 00:06
panie, my wiejskie koksy. na omie i mietku..
http://imgcash6.imageshack.us/img227/467/tease.gif

ps. czas igf'u i Gh sie zbliza duzymi krokami;> najpierw sie musze wczytac w te ww.forum bo sa ciekawsze opcje niz GH:) i co najwazniejsze-tansze;]

MolderDist
17-06-10, 23:06
no właśnie te peptydy, które stymulują naturalne GH są tańsze
i podobno efektywniejsze - nie masz potem problemów z naturalną produkcja GH jak przy syntetycznej kuracji, a nie to boostery testosteronu na budzyganku, że podniosą GH tylko do naturalnej granicy :-)

do tego warto blokować somatostatyne i jeszcze bardziej podnosić GH.

Sprawdzcie jeszcze Kynoselen - jest on tani (mix minerałów i innych związków), a podobno świetnie wpływa na regeneracje i utrzymuje tłuszcz w ryzach na OFFie, jest on do iniekcji.

**

aha a pozatym widziałem, ze np. vold stosował/stosuje igf to może da jakieś opinie itd.

fallenursus
18-06-10, 03:51
http://www.peptidecalculator.com/index.html

jak robic injekcje podskorne.
jak obliczac gramy w iu i na odwrot
jak mieszac peptydy z woda.
itp itd. przydatne.

D3
18-06-10, 06:52
C+O2 = CO2

A nie przypadkiem C + 2O= CO2? :-D

MolderDist
19-06-10, 01:19
tlen w przyrodzie występuje w formie cząsteczkowej ;-)