MolderDist
12-06-10, 22:38
Witam
jako, że natrafiłem na ciekawego gościa, który jako jeden z nielicznych nie mieści się w wytyczonych schematach i czesto eksperymentuje itd, szuka coraz to nowych substancji, które się mogą przydać czy to na cyklu czy to po, więc mam co nieco przedstawie i najwyżej będe uzupełniał o info, które zdobęde od niego, lub co sam się jeszcze dowiem.
Różne środki stymulujące naturalny hormon wzrostu - podobno bardzo fajna sprawa, ludzie, którzy stosują chwalą nawet bardziej niż stosowanie syntetycznego HGH - no i cena również niższa. Co można wymienić:
- Hexarelin
- GHRP-6 (również stymulacja greliny)
- CJC-1295
- PT-141
- HGH fragmenty 176-191 i 177-191
- Melanotan 1-2
IGF, MGF itd:
- IGFBP3 (mekasermina)
- IGF-1 LR3
- PEG-MGF
Zabawy z blokowaniem somatostatyny przez użycie acetylocholiny itd:
- Huperzine-A
- Alpha GPC
- Dmae (dimetyloaminoetanol)
- można też wymienić: lecytyna, ALC
Blokowanie kortyzolu, estrogenów i wpływ na endo hormony:
- Dhea
- ATD (jak i inne AI)
- DAA
Lepsza regeneracja, sen, spalanie tłuszczu itd:
- Kynoselen
- Melatonina
do tego oczywiście mamy SERMy, LH, Proviron - które są znane i niezbędne w pct.
Licze na jakieś wymiany informacjami, ciekawą dyskusje bez zbędnego spamu, może komuś się przyda i teraz na PCT nie będzie miał takich spadków, a być może dalej będzie zaliczał przyrosty lub poprawiał nawet stan zdrowia.
pozdro
jako, że natrafiłem na ciekawego gościa, który jako jeden z nielicznych nie mieści się w wytyczonych schematach i czesto eksperymentuje itd, szuka coraz to nowych substancji, które się mogą przydać czy to na cyklu czy to po, więc mam co nieco przedstawie i najwyżej będe uzupełniał o info, które zdobęde od niego, lub co sam się jeszcze dowiem.
Różne środki stymulujące naturalny hormon wzrostu - podobno bardzo fajna sprawa, ludzie, którzy stosują chwalą nawet bardziej niż stosowanie syntetycznego HGH - no i cena również niższa. Co można wymienić:
- Hexarelin
- GHRP-6 (również stymulacja greliny)
- CJC-1295
- PT-141
- HGH fragmenty 176-191 i 177-191
- Melanotan 1-2
IGF, MGF itd:
- IGFBP3 (mekasermina)
- IGF-1 LR3
- PEG-MGF
Zabawy z blokowaniem somatostatyny przez użycie acetylocholiny itd:
- Huperzine-A
- Alpha GPC
- Dmae (dimetyloaminoetanol)
- można też wymienić: lecytyna, ALC
Blokowanie kortyzolu, estrogenów i wpływ na endo hormony:
- Dhea
- ATD (jak i inne AI)
- DAA
Lepsza regeneracja, sen, spalanie tłuszczu itd:
- Kynoselen
- Melatonina
do tego oczywiście mamy SERMy, LH, Proviron - które są znane i niezbędne w pct.
Licze na jakieś wymiany informacjami, ciekawą dyskusje bez zbędnego spamu, może komuś się przyda i teraz na PCT nie będzie miał takich spadków, a być może dalej będzie zaliczał przyrosty lub poprawiał nawet stan zdrowia.
pozdro